|
1 lapa no 13 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 konkurss- "alfisti.lv" logo
izsludinu konkursu par labaako "alfisti.lv" logo. nekaadu ierobezhojumu nav, briivs fantaazijas lidojums, vieniigi buutu labi, ja gala rezultaatu uzliimes veidaa vareetu lietot liimeeshanai uz auto.
|
Fri Aug 25, 2006 2:52 pm |
|
 |
picaSSo
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 244
Atrašanās vieta: Rīga
|
 Re: konkurss- "alfisti.lv" logo
elbee rakstīja:izsludinu konkursu par labaako "alfisti.lv" logo. nekaadu ierobezhojumu nav, briivs fantaazijas lidojums, vieniigi buutu labi, ja gala rezultaatu uzliimes veidaa vareetu lietot liimeeshanai uz auto.
Es nezinu, bet man liekas, ka Alfa club emblēma ir tīri sakarīga. Būtu superīgi viņu arī līmēt uz mašīnām
|
Fri Aug 25, 2006 2:55 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
picaSSo rakstīja:elbee rakstīja:izsludinu konkursu par labaako "alfisti.lv" logo. nekaadu ierobezhojumu nav, briivs fantaazijas lidojums, vieniigi buutu labi, ja gala rezultaatu uzliimes veidaa vareetu lietot liimeeshanai uz auto.
Es nezinu, bet man liekas, ka Alfa club emblēma ir tīri sakarīga. Būtu superīgi viņu arī līmēt uz mašīnām 
tas skaidrs, tiek arii dariits. Alfa Club uzliimes sanjem biedri un liimee kur patiik. bet man shkjiet, ka alfisti.lv arii kaut kas dereetu.
|
Fri Aug 25, 2006 3:03 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
picaSSo rakstīja:elbee rakstīja:izsludinu konkursu par labaako "alfisti.lv" logo. nekaadu ierobezhojumu nav, briivs fantaazijas lidojums, vieniigi buutu labi, ja gala rezultaatu uzliimes veidaa vareetu lietot liimeeshanai uz auto.
Hey! Neceri. Kluba emblemas ir tikai kluba biedriem. Alfistiem ir alfistu emblemas
|
Fri Aug 25, 2006 3:04 pm |
|
 |
GreyCardinal
Pievienojies: 22 Aug 2006
Komentāri: 162
Atrašanās vieta: Riga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
nu tad pie viena ari to emblemu var uzlikt uz lupata to savu kart piesiet pie slotas kāta un būs arī pie viena Alfistu karogs
Fri Aug 25, 2006 4:10 pm |
|
 |
tomAss
Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 116
1999 Alfa-Romeo 156
|
paskaidrojiet, kas te notiek - jauns klubs tiek dibinaats? es veel neesmu paspeejis iestaaties vienaa jau tuuliit top otrs, a darbojoshaas personas gan vienaa gan otraa vienas un taas pashas....ozh peec naudas kaashanas!!....joks protams, bet paskaidrojiet kamdeelj divi logo, divas kaut kaadas apvieniibas, ja cilveeki vieni un tie pashi, savaadaak beigu beigaas alfas buus noliimeetas kaa celjojumu chemodaani krievu laikos ar dazhaadu valstu novelceneem, tipa lai visi redz kur esmu bijis))))
|
Fri Aug 25, 2006 5:07 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
tomAss rakstīja:paskaidrojiet, kas te notiek - jauns klubs tiek dibinaats? es veel neesmu paspeejis iestaaties vienaa jau tuuliit top otrs, a darbojoshaas personas gan vienaa gan otraa vienas un taas pashas....ozh peec naudas kaashanas!!....joks protams, bet paskaidrojiet kamdeelj divi logo, divas kaut kaadas apvieniibas, ja cilveeki vieni un tie pashi, savaadaak beigu beigaas alfas buus noliimeetas kaa celjojumu chemodaani krievu laikos ar dazhaadu valstu novelceneem, tipa lai visi redz kur esmu bijis))))
Tur jau ta lieta, ka nav vienas un tas pashas personas. Es neesmu pilnvarots runat kluba varda, bet, cik es saprotu, tad alfisti ir cilveki kuriem interese, patik, pieder alfas, bet kluba sastav ir tie, kurus kluba biedri ir atzinusi par cienigiem.
|
Fri Aug 25, 2006 5:36 pm |
|
 |
tomAss
Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 116
1999 Alfa-Romeo 156
|
skaidrs un cieniigi ir tie kurus vecajie uzskatiis par cieniigiem....pilniigs bezpredjels, kautkaadas nereglamenteetas attieciibas))))....
|
Fri Aug 25, 2006 5:40 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Tā jau ar gluži nav
Sakumā nebija nekā, tad sāka rasties kaut kas līdzīgs klubam un kautkas sanāca un vēl joprojām ir.
Cik man dalec tad alfisti.lv radās lai visi kuri ir par/ap/... alfām varētu kopā patusēt un ar klubu tur nav praktiski nekāda sakara. Tikai irsanācis tā, cilvēki, kas ir spējīgi un ir vēlme bīdīt pasākumu, ir vieni un tie paši.
Tipa kaut kā tā
|
Fri Aug 25, 2006 7:02 pm |
|
 |
GreyCardinal
1996 Alfa-Romeo Spider
|
manu prāt vienkarši vajadzētu visiem kautko piedāvat un kam bus viss lielāka piekrishana to ari darīt! es par tusiņiem
Fri Aug 25, 2006 7:07 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Nu tusiņi jau ar notiek ik pa laikam . Ir plānotie Aroms, Rudens Leģenda (sezonas slēgšana), Sezonas atklāšana ,Milāna...
Un ir spontānie. Davai rīt 333, davai parīt Burnout kauss...
Ā un vēl mēnešreizes, picas
|
Fri Aug 25, 2006 7:11 pm |
|
 |
GreyCardinal
1996 Alfa-Romeo Spider
|
spontani ir labi ja būs piekritēji kapeic nē
Fri Aug 25, 2006 7:14 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nu tikko te bija pirms aroma spontānais uz biķerniekiem ar kartingiem pagasēt...
Un es sapratu, ja turpināšu cilāt tikai pildspalvu un papīrīšus palikšu par visskumjāko renesšļūcēju...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Aug 25, 2006 7:28 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
tomAss rakstīja:paskaidrojiet, kas te notiek - jauns klubs tiek dibinaats?
ne ne, viss mieriigi, klubs ir viens un vieniigs, klubam ir vispaarzinaams logo utt.
alfisti.lv nav klubs, bet interneta vietne, kur alfistiem njemties neatkariigi no to daliibas klubos, partijaas, shaados vai citaados gaajienos utt. tik taalu skaidrs?  tad ejam taalaak! varbuut nevajag logo, nevajag uzliimes, bet varbuut vajag, vienkaarshi lai papopularizeetu sevi, iemestu kaadu baneri shur tur un taa. un peec izveeles liimeet uz mashiinas vai laternu stabiem. uz savas, piemeeram, neliimeeshu neko, iznjemot TA uzliimi, bet kaads varbuut grib.. ja jau smuks logo sanaak, kaapeec ne? varbuut Arfilas numurpaliktnjus aizstaat.
|
Fri Aug 25, 2006 8:44 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ok, skatiisimies, analizeesim tos alfisti.lv logo. Shobriid gan tieshaam rodas priekshstats, ka veidojas 2 grupeejumi: 1) alfaclub un 2) alfisti.lv
Tad nu jaasaka, ka alfisti.lv ir paredzeets kaa interneta komunikaaciju punkts visiem, kam "taa lieta patiik un interesee".
Savukaart, alfaclub ir alfaromeo auto IIPASHNIEKU klubs, ar saviem noteikumiem un priekshrociibaam un truukumiem. Taa teikt, iipashi smagi pa galvu sistajiem
Shobriid diskusija ir par alfisti.lv iespeejamo simboliku. Man gan ir plusmiinus paarlieciiba, ka tieshaam varbuut nevajag, lai ljaudis neapjuuk tais kustiibaas un sabiedriibaas. Bet, ja nu gjeniaals teels rodas, tad gan jau atnaaks padominsh kaa to likt lietaa
Ar alfaclub ir viss skaidrs un, es ceru, buus arii turpmaak bez izmainjaam...
|
Fri Aug 25, 2006 9:44 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 10:17 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 13 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|