|
82 lapa no 83 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Kāds nezin kā atslēgt gaisa ventilācijai drausmīgi kaitinošo funkciju sākt pūst gaisu stipri kad auto nedaudz iesilis?
Vienmēr manuāli jāgriež atpakaļ uz man patīkamo 1 vai 2.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu Apr 16, 2020 9:42 am |
|
 |
PITJONS
Pievienojies: 14 Aug 2007
Komentāri: 592
Atrašanās vieta: visur
2005 Alfa-Romeo 156SW
|
Nezinu. Tikai ir plus šajā lietā, jo zini, ka motors sāk iesilt. Pat ir aizmirsies kā bija 156tai
|
Sat Apr 18, 2020 6:33 am |
|
 |
dps
Pievienojies: 08 May 2016
Komentāri: 19
Atrašanās vieta: Ziemeļi
2005 Alfa-Romeo 166
|
Pirms izslēdz mašīnu nospied kondiskas off pogu un kad iedarbini nospied velreiz, lai sak darboties, tad iestatijumi paliek nemainigi kadi bija pirms izslegsanas.
|
Sat Apr 18, 2020 4:50 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
vai tad pēc kāda brīža atkal nesāk pūst normālā spēkā ?
tā ir visu mašīnu automātisko režīmu īpatnība, kad dzinējs uzsilis, auto pūš stiprāk, lai ātri sasniegtu salonā uzstādīto t, kad to sasniedz pūš mierīgāk
man liekas ka tā darījušas visas manas pēdējā laika mašīnas
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sat Apr 18, 2020 8:04 pm |
|
 |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Mani vairāk kaitina, ka vasarā karstumā iedarbini motoru, atstāj uz 5min ar klimatā ieregulētiem grādiem, atnāc - a salonā tik karsts kā bijis. Sāc braukt -> sāk pūst.
|
Sun Apr 19, 2020 10:37 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Mēģināšu kā dps saka.
Daudzām mašīnām ir šāda kaite un visām man tas riebjas. Nē, mašina nezin kā man vajag regulēt gaisa plūsmu. GTV arī bija kaite ka vienmēr piedarbinot ir ieslēgts AC. Labi ka to var izslēgt zinot slepeno kombināciju.
Vienreiz sakodu zobus un gaidīju cik ilgi pūtīs stipri... Liekas pie 10min atzīmes apnika un nogriezu pats uz mazāku.
|
Mon Apr 20, 2020 4:21 am |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
156. ir tā.
Ja nospiež pogu "auto", tad pilnīgi viss notiek automātiski, tiek mainīts pūšanas virziens, stiprums, ieslēdz izslēdz kondiķi...
Lai no šī izvairītos, manuāli ieslēdzu kondišku un ieregulēju mani apmierinošo pūšanas ātrumu. Iedarbinot auto un kamēr motors nav sasniedzis noteikto temperatūru, klimata kontrole pūšanas virzienu nomaina uz stiklu un pūš gaisu ar lēnāko ātrumu, kad motors sasniedz noteikto motora temperatūru, klimata kontrole nomaina pūšanas virzienu uz tādu kā uzskata par nepieciešamu (sejā vai kājas), bet pūšanas ātrumu palielina tikai līdz manis iepriekš iestatītajam. Ja negribu, lai automātiski mainās pūšanas virziens, arī to iestatu vēlamajā un nekas netiek mainīts.
Reāli tracina, ka zem 0 C āra temperatūras, nevar ieslēgt kodišku...
Neko nezinu par 159. klimata kontroli, tik padalos savā pieredzē ar vecākas paaudzes klimata kontroles darbību, kura, manuprāt, varētu būt vairāk vai mazāk līdzīga.
|
Mon Apr 20, 2020 3:20 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
versatile rakstīja:Mani vairāk kaitina, ka vasarā karstumā iedarbini motoru, atstāj uz 5min ar klimatā ieregulētiem grādiem, atnāc - a salonā tik karsts kā bijis. Sāc braukt -> sāk pūst.
Kaut ko Tu te baigi fleitē vai arī kaut kas nedarbojas
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Apr 20, 2020 9:32 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
Tutolli rakstīja:156. ir tā.
Ja nospiež pogu "auto", tad pilnīgi viss notiek automātiski, tiek mainīts pūšanas virziens, stiprums, ieslēdz izslēdz kondiķi...
Lai no šī izvairītos, manuāli ieslēdzu kondišku un ieregulēju mani apmierinošo pūšanas ātrumu. Iedarbinot auto un kamēr motors nav sasniedzis noteikto temperatūru, klimata kontrole pūšanas virzienu nomaina uz stiklu un pūš gaisu ar lēnāko ātrumu, kad motors sasniedz noteikto motora temperatūru, klimata kontrole nomaina pūšanas virzienu uz tādu kā uzskata par nepieciešamu (sejā vai kājas), bet pūšanas ātrumu palielina tikai līdz manis iepriekš iestatītajam. Ja negribu, lai automātiski mainās pūšanas virziens, arī to iestatu vēlamajā un nekas netiek mainīts.
Neko nezinu par 159. klimata kontroli, tik padalos savā pieredzē ar vecākas paaudzes klimata kontroles darbību, kura, manuprāt, varētu būt vairāk vai mazāk līdzīga.
eee, man liekas ka CW man konciška strādāja visu laiku, arī ziemā... Koijots, kā tev bija?
|
Tue Apr 21, 2020 8:47 am |
|
 |
MCoktobris
Pievienojies: 01 Jun 2018
Komentāri: 102
2004 Alfa-Romeo GTV 3.0
|
AMV rakstīja:Mēģināšu kā dps saka.
Daudzām mašīnām ir šāda kaite un visām man tas riebjas. Nē, mašina nezin kā man vajag regulēt gaisa plūsmu. GTV arī bija kaite ka vienmēr piedarbinot ir ieslēgts AC. Labi ka to var izslēgt zinot slepeno kombināciju.
Vienreiz sakodu zobus un gaidīju cik ilgi pūtīs stipri... Liekas pie 10min atzīmes apnika un nogriezu pats uz mazāku.
Manam GTV arī ir šī kaitinošā lieta ar AC. Padalies kā viņu izslēgt...
Vēl kaut kas dīvains notiek ar apgaismojumu pie kājām... tad deg, tad nē... tad paliek kad aizslēdz auto, tad nepaliek. Bet laikam pūšu iebraucis kas tur un kā
|
Tue Apr 21, 2020 9:44 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
petjka rakstīja:Tutolli rakstīja:156. ir tā.
eee, man liekas ka CW man konciška strādāja visu laiku, arī ziemā... Koijots, kā tev bija?
lampiņa deg, bet - grādos fiziski kompresors iekšā neslēdzas, 166 zem +3 jau neslēdzas iekšā
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Tue Apr 21, 2020 10:27 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
- grados nemaz un nekad nesledzas ?
Man kadreiz liekas, ka pie liela mitruma iesledzas , bet varbut ka es maldos
_________________ es atgriezos 3 x
|
Tue Apr 21, 2020 11:45 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
[quote="MCoktobris"Manam GTV arī ir šī kaitinošā lieta ar AC. Padalies kā viņu izslēgt... [/quote]
StormVR6
Registered
Joined Jul 7, 2008
449 Posts
Discussion Starter • #1 • Nov 10, 2008
I've been asked a few times by owners how to do this since a thread was posted regarding AC some time back.
It shows this procedure on page 107 of the owners manual:
- ignition key at STOP;
- set temp (1) knob at MAXIMUM HEAT;
- set fan (2) speed knob at 0;
- set placement (3) knob to FACE (furthest anti-clockwise);
- turn ignition to MAR (don't start engine;
- operate fan (2) speed knob in following sequence:
AUTO-0-AUTO-0 (allowing AUTO time to turn on fans)
- move ignition back to STOP
If this doesn't work you've switched from 0-AUTO etc too quickly. The fans MUST turn on before you return to 0 each time.
To return to auto setting just repeat the above method.[/b]
|
Thu Apr 23, 2020 2:45 pm |
|
 |
Gatis.Bertulsons
Pievienojies: 02 Oct 2020
Komentāri: 1
Atrašanās vieta: Liepaja
|
Kapec 159 alfai nepienak strava pie kvelsvecu releja
|
Fri Oct 02, 2020 7:25 pm |
|
 |
monclerjacket
Viesis
|
 Moncler Jacket
|
Thu Oct 20, 2022 4:36 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sat Apr 26, 2025 9:34 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
82 lapa no 83 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|