Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Mārtiņa riepu serviss - Auto diski
Autors Ziņojums
Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Mārtiņa riepu serviss - Auto diski 
Piedāvājam plaša dizaina spektra diskus no vairāk kā desmit dažādiem ražotājiem. Sākot no standartizētiem un askētiskiem, beidzot ar krāsainiem plauktiem un milzīgiem izliekumiem. Aizpildi formu zemāk un, pavisam drīz, Tu saņemsi savu lielisko disku piedāvājumu no Mārtiņa!

Tie šoferi, kuri guvuši autovadīšanas pieredzi ar dažādi aprīkotiem spēkratiem, spēj novērtēt, cik svarīgi ir labi diski. Auto modelim atbilstoši diski apvienojumā ar piemērotām riepām spēj būtiski sekmēt auto vadāmību, dinamiku un samazināt degvielas patēriņu. Kvalitatīvi diski ne tikai uzlabo auto veiktspēju, bet arī papildina tā vizuālo tēlu.

Lietie diski izceļas ar zemu svaru, labu izturību pret mehāniskiem bojājumiem un spēju pretoties korozijai. Zemais svars ļauj samazināt degvielas patēriņu. Materiāla elastība padara diskus vieglāk labojamus. Pārdomāts disku dizains dzesē bremzes, tā pagarinot to kalpošanas laiku.
Tā kā ražošanas tehnoloģijas paver plašas dizaina iespējas un krāsojuma variācijas, diski kļuvuši par populāru auto dekorēšanas elementu.

Lietie vieglmetāla diski “Mārtiņa riepu” servisā pieejami no vairāk nekā desmit uzticamiem ražotājiem. Savai gaumei un vajadzībām piemērotu modeli atradīs gan askētiska stila cienītāji, gan tie, kas vēlas būt pamanāmi. Mārtiņa komanda ieteiks piemērotākos diskus gan pilsētas ielu, gan ekstrēmu bezceļu braucējiem. Mūsu galvenā pamatvērtība ir cilvēku smaids. Gaidām Jūs mūsu veikalā, adrese Lietuvas šoseja 8, Jelgava.

Vairāk informācijas mājas lapā!

https://martinariepas.lv/riepas-un-diski/jauni-lietie-vieglmetala-diski/

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  



Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration
Powered by phpBB © phpBB Group | SmartFeedSmartFeed
Design by phpBBStyles.com | Styles Database