Atbildēt pie šī temata 372 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varu aptuveni iedomāties, kāds izskatīsies/būs konkrētā saimnieka iksītis, kad tas būs apnicis un izlikts pārdošanai...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Varu aptuveni iedomāties, kāds izskatīsies/būs konkrētā saimnieka iksītis, kad tas būs apnicis un izlikts pārdošanai...

Ja pareizi atceros, ta masina sakuma tika izmantota precu izplatitaja "dienesta vajadzibam", diendiena ta veda saimnieku pa visiem iespejamajiem LV veikaliniem un boditem, tada rezima auto loti atri nolietojas... Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi.labi!!! protams 1500EURO  bija pārspīlēti un es to teicu figurāli,bet ja nopietni,tad pilna komplekta cena ar divam ķēdem(skaitam labas detaļas,piem.RUVILLE) un visiem četriem devējiem tik un tā maksā ap 750euro plus vēl darbs

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dima.a rakstīja:
labi.labi!!! protams 1500EURO  bija pārspīlēti un es to teicu figurāli,bet ja nopietni,tad pilna komplekta cena ar divam ķēdem(skaitam labas detaļas,piem.RUVILLE) un visiem četriem devējiem tik un tā maksā ap 750euro plus vēl darbs

Repeat Smile Pilns komplekts nav nepieciešams, jo 2.2. no ierindas iziet spriegotājs, divi mierinātāji. Vēl jāiegādājas cilindra vāka blīve un eļlas sūkņa blīve.
130 EUR tas maksā, ja ņem bez starpniekiem. Detaļas no GM, Ajusa, Elring.
Ja maina visu, tad izmaksas ir krietni lielākas, bet tam nav jēgas.  Mainot visu vai mainot tikai manis minētās pozīcijas - nākamās nomaiņas pienākšanas laiks būs tāds pats. Ir pārbaudīts un daudzreiz izrunāts krievu, angļu, poļu alfistos.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Valera_ rakstīja:
dima.a rakstīja:

Repeat Smile Pilns komplekts nav nepieciešams, jo 2.2. no ierindas iziet spriegotājs, divi mierinātāji. Vēl jāiegādājas cilindra vāka blīve un eļlas sūkņa blīve.
130 EUR tas maksā, ja ņem bez starpniekiem. Detaļas no GM, Ajusa, Elring.
Ja maina visu, tad izmaksas ir krietni lielākas, bet tam nav jēgas.  Mainot visu vai mainot tikai manis minētās pozīcijas - nākamās nomaiņas pienākšanas laiks būs tāds pats. Ir pārbaudīts un daudzreiz izrunāts krievu, angļu, poļu alfistos.

es tak uzrakstīju,pilna komplekta cena,laba ražotāja un ar četriem devējiem,tālāk katrs var izvēlēties pats,ko viņš grib mainīt un kāda kvalitāte.nevienu nepiespiež!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 
kāda informacija par šo alfu?https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/akdxb.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 
ugist rakstīja:
kāda informacija par šo alfu?https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/akdxb.html

Autobravas numura paliknis - mazītiņa, bet jau labs +; bet kopumā, uzjautā salona bildes apskaties, ja viss apmierina. tad ved uz kādu servisu, kur alfas pazīst, veic diagnistiku (ja tas ir iespējams ar beigtu ģeneratoru). ja tur pasaka, ka viss OK, tad ņem Smile pajautā kad un cik bieži eļļas mainītas, kad zobsiksnas utt. neviens jau tev tā nepateiks, kas ar viņu bijis, pat ja mēnesi atpakaļ viss bija kārtībā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 
zeenjaa rakstīja:
ugist rakstīja:

Autobravas numura paliknis - mazītiņa, bet jau labs +

Daarzciemielas placis nevis Autobrava uz numura palikna! Bet vispar, labaak kaads kko pasakiet cilvekam, jo vest bojata generatora auto no Kuldigas uz servisu (visdrizaak Riigaa) vareetu to stipri vien sadaardzinaat..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un vai es tikai viens redzu, kā Alfas virsbūve ir dažādās krāsās?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neste rakstīja:
Un vai es tikai viens redzu, kā Alfas virsbūve ir dažādās krāsās?

Tulit experti bljaus ka sarkanai mashinai krasu nav iespejas pielagot,lai neatskjiras utt,bet tas ka krasota pofig

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
12 gadus vecs auto par 1800eur.... ārprāts...durvis pārkrāsotas... un atšķiras tonis....āaaaa  056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krods rakstīja:
Tulit experti bljaus ka sarkanai mashinai krasu nav iespejas pielagot,lai neatskjiras utt,bet tas ka krasota pofig

+1 Citi eksperti teiks, ka nav jāņem, jo nav ādas salons Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā....netraucējiet  man tirgu!  Auto pat vēl nav no uzskaites noņemts!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
Jā....netraucējiet  man tirgu!  Auto pat vēl nav no uzskaites noņemts!

gaidi, kad varēsi pa 1Keur dabūt?  :kaspich:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man personīgi ļoti patīk sarkanas Alfas un šausmīgi nepatīk, ja tās ir raibas. Varbūt kādam tas netraucē.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 372 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration