Atbildēt pie šī temata 51 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nav gan stulbs. Šādā laikā neparādās nodevīgais smaids uz sejas un var labāk izlikties, ka autiņš nepatīk un cenu nosist.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aloha!

Mani sauc Kaspars un kā savu pirmo Auto paņēmu Alfa 1.9JTD 156FL Sportwagon Ti 2004. gada. Ilgi ssā skatījos uz sludinājumu un domāju ņemt vai neņemt(auto īsti nekāda pielietojuma nav, uz darbu ātrāk ir ar velo vai kādu no mopēdiem). Tad vienu dienu izdomāju, ka jāņem ciet, paņēmu bez skatīšanās, atveda uz Jelgavu. Protams, nelieli vizuāli defekti bija, lai izietu tehnisko, vajadzēja pievilkt priekšējo sailetbloku skrūves, izpulēt lukturi, ielikt jaunu gabarītspuldzi un salikt pareizi tuvās gaismas spuldzes. Tad izgāju ar nulli.
Alfu vēlējos jau sen, pirms gadiem 5-6 sev pateicu, ka būs man GT Alfa, taču tagad, kad bija jāizvēlas, paņēmu jau minēto 156Ti, kas šādā komplektācijā izskatījās pat labāk nekā GT. Braukt ar Alfu lēni vienkārši nemāku  un līkumos eju tā, ka sieva katru reizi ar galvu atsitas pret durvīm  Very Happy

Kopš esmu šīs Alfas īpašnieks, saprotu, ka man tieši šī Alfa patīk krietni labāk nekā GT vai 159ā, saprotu, ka man ļoti patīk centra konsole un kopumā viss 156FL panelis tieši tā iemesla dēļ, jo viss ir ļoti, ļoti pakārtots vadītājam. 159ā jau ir vairāk pieaugusi un cenšas līdzināties vācu trabantiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 Ti ir viena no skaistakam Alfam ever! Apsveicu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hei!nu tad beidzot esam iepirkuši kādu alfu,ši ir daudziem zināmā 156 ti ar 2.4jtd!sākumā acis skatījās uz 159to,bet smadzenes teica,viņas vēl ir dārgas(tādā komplektācijā kā man intresē)pabrauks ar šo,šis ar nav slikts!braukās šī alfa pa Jēkabpils pusi Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
apsveicu Wink  labs pirkums laba un mileta masinite

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pat nezinu vai šeit esmu rakstījies.
Mana pieredze:
2000.g 156 1.8TS -> 2006 crosswagon un jau kādu nedēļu ar ficinas palīdzību jau esmu ticis pie 159 2.4 MY08 (210CV) kas veiksmīgi arī ir uzaudzējis ponijus līdz ~243zs/470Nm kopā ar pārējām lietām (EGR,DPF-off)

Kopmplektācija ideāla - ir gan bose, gan gaišā āda, kā arī electro beņķi & lokāmie spoguļi  Cool
pagaidām dikti apmierināts, jauda arī yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
marciss rakstīja:
Pat nezinu vai šeit esmu rakstījies.
Mana pieredze:
2000.g 156 1.8TS -> 2006 crosswagon un jau kādu nedēļu ar ficinas palīdzību jau esmu ticis pie 159 2.4 MY08 (210CV) kas veiksmīgi arī ir uzaudzējis ponijus līdz ~243zs/470Nm kopā ar pārējām lietām (EGR,DPF-off)

Kopmplektācija ideāla - ir gan bose, gan gaišā āda, kā arī electro beņķi & lokāmie spoguļi  Cool
pagaidām dikti apmierināts, jauda arī yo

super

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
marciss rakstīja:
~243zs/470Nm

Vai ir izdruka no dyno? Very Happy
apsveicu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
auto izskatās super un pirms apskates vajag kārtīgi ārpus Rīgas izbraukt, tad jau vajadzētu būt ok Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Mani sauc... 
Sveiki.
Mani sauc Aivars.Esmu no Rīgas.Savu pirmo Alfu iegādājos pagajušaja gadā no Estiņiem.Ilgs mūžs viņai nebija.Ļoti daudz rūsa bij iemetusies.Tagat  iegādājos AR 156SW 2.0JTS 2002.Esmu ļoti apmierināts un plānoju iegādāties vel vienu,bet nu jau niknāku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki alfisti. Mani sauc Aksels un teikšu godīgi nav pat man 18, bet gribu piebiedroties jums. Pašam ļoti piesaista alfas un mammai ir 156 alfiņa. Cerams nenoēdīsiet mani bez sāls. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs alfa romeo 147 
Sveiki visiem! Tik daudz biju dzirdējis sliktas lietas par AR, tapēc izdomāju iegadāties vienu un pārliecināties pats, tā nu manā īpašumā nonāca 2001. gada AR147, 1.6 tspark (88kw).
Pagaidām izdarītais:
Pasažiera pusē abi gultņi nomainīti,
Salona filtrs, gaisa filtrs.
Eļļas maiņa (10W40).
Vadītāja puses stikla pacēlāja maiņa (plastmasa pļurķis kurš slīd pa sliedi bija sācis sadalīties).
Bagažnieka atvēršanai ar pulti motoriņa maiņa (salūza asīte).
Kruīzkontroles atdzīvināšana (slēdzis pie pedāļa bija iestrēdzis).
MAF atdzīvināšana (zinu, ka darbs nesvēts, bet pirms tupi pirkt un mainīt viņu nolēmu pamēģināt, iztīriju ar karburatora tīrāmo un jau pus gadu iet bez problēmām).
Lamba zondes maiņa (denso universālā)
Protams dažas spuldzīšu maiņas.
Ir nepatīkama kaite ar stiklu pacelšanu, respektīvi, stikli ceļas pa pāris centimetriem, lejā iet labi, cik noprotu klasiska vaina.
Kā arī airbag lampiņa deg, iepriekšējais īpašnieks zem pasažiera beņķa bija pārgriezis vadus ( varbūt kādam ir idejas kapēc?? ),
savienoju, bet lampa nepazūd, iespējams bloks izbeidzies.

Pagaidām staigāju pa naža asmeni ar zobsiksnas maiņu, jo iepriekšējais saimnieks nemācēja pateikt kad ir mainīta un pēc vizuālā šķiet ka ir ok, bet nu tas darbs tāpat ieplānots.

Ziemu un Draudzenes tiesību kārtošanu pārdzīvos vecais apskādētais priekšējais bamperis, bet uz vasaru ir plānā sagādāt jaunu.

Tagad ar nepacietību gaidu pirmo skati (06.11.), skatīsimies, kas tur izlīdīs.

[/img]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā nu ir sanācis, ka esmu tikusi pie 2 alfām. Viena ir Crosswgons un otrs ir Spiders. Man patīk! Esmu sajūsmā! Pieņemsiet mani savā bariņā?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Superchiepa rakstīja:
Tā nu ir sanācis, ka esmu tikusi pie 2 alfām. Viena ir Crosswgons un otrs ir Spiders. Man patīk! Esmu sajūsmā! Pieņemsiet mani savā bariņā?

Nu kam negadās. Welcome naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

CW mani pavada ikdienā, bet Spider atpūšās līdz vasarai. Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 51 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration