Atbildēt pie šī temata 342 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
marciss rakstīja:
vot to pashu domaaju, tad buus respekts, uvazuha un nojaata 159taa Laughing

nebus. re, kur calim bus respekts un uvazuha, kad vins LV registraciju nomaksas tam dampim emo http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=638

Nebiju domajis ka bus tik liela izdevumi registracijai ieks LV bet jaunmenes beidzot visi papiri tiks sakartoti.
Katra zinja pec 156 2.5v6 si iet daudz labak..Smile Un pagaidam izkatas ka ari servisa darbi nespid katru menesi:D

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TTL rakstīja:
elbee rakstīja:
marciss rakstīja:
vot to pashu domaaju, tad buus respekts, uvazuha un nojaata 159taa Laughing

nebus. re, kur calim bus respekts un uvazuha, kad vins LV registraciju nomaksas tam dampim emo http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=638

Nebiju domajis ka bus tik liela izdevumi registracijai ieks LV bet jaunmenes beidzot visi papiri tiks sakartoti.
Katra zinja pec 156 2.5v6 si iet daudz labak..Smile Un pagaidam izkatas ka ari servisa darbi nespid katru menesi:D

Cik izmaksaja registracija?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:
Vidēji zem 6L? Optimists! Es gribētu teikt, ka Alfai nav tāda modeļa, kurš ikdienā ļautu palīst zem 6.

Iespejams, Tu esi mazliet atpalicis... Visi Giulietta un MiTo dizeli braucot ikdiena Riga-Jelgava un drusku palurinot pa pilsetu brivi bus zem 6l. 1.6 dizelis pie 90km/h vispar neko need. 1.3 ari neko need, bet ar to nemaz nav viegli sasniegt tos 90km/h aiwa

Tads mierigaks braucejs "Esmu vecs un vairs praktiski nebraucu" ari ar 4 cilindru 159 dizeli iebrauks 6 litros. Ja tads ir uzdevums.

Aizvakar Jelgava-Valka-Jelgava ar pa vidu patūristošanu pa pilsētām vidējais patēriņš 5l uz simtu ar 1.9JTD Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Campagnolo rakstīja:
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:
Vidēji zem 6L? Optimists! Es gribētu teikt, ka Alfai nav tāda modeļa, kurš ikdienā ļautu palīst zem 6.

Iespejams, Tu esi mazliet atpalicis... Visi Giulietta un MiTo dizeli braucot ikdiena Riga-Jelgava un drusku palurinot pa pilsetu brivi bus zem 6l. 1.6 dizelis pie 90km/h vispar neko need. 1.3 ari neko need, bet ar to nemaz nav viegli sasniegt tos 90km/h aiwa

Tads mierigaks braucejs "Esmu vecs un vairs praktiski nebraucu" ari ar 4 cilindru 159 dizeli iebrauks 6 litros. Ja tads ir uzdevums.

Aizvakar Jelgava-Valka-Jelgava ar pa vidu patūristošanu pa pilsētām vidējais patēriņš 5l uz simtu ar 1.9JTD Smile

Rīga-Preiļi-Rīga 23l -->4.7l/100km
P.S.
2.4JTD Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pilnmēness klāt ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vecums...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ekonomiska Alfa ir laba Alfa...
lauj ietaupīt nākamajai Alfai Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atslabstiet, 156 Alfai kompis melo par 1~1,5l uz 100km

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kompī 3.3l  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es arī pēdējos 3 mēnešus braucu katru dienu Jelgava-Rīga-Jelgava uz darbu esmu secinājis pēc fakta (pilna bāka/nobrauktie kilomenti/pinla bāka), ka patēriņš tāds stiepjams jēdziens. ja brauc vērojot tahometru  1800-2100 apgriezieniem, tad var ieslīdēt zem 6 l/100km Q4 1,9, bet ja pa štrāsi brauc 110-130, brīžiem 140 tad visi 10l/100km. tāpēc laikam arī tas patēriņš ir stipri atkarīgs no mēness fāzēm   Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
105Kmh - tahometrā ar sesto 1800rpm. Pozitīvi, ka ir sestais un nav jāzāģē.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Very Happy Very Happy kus kus ko man teikt teika - csdd kompis rada 22.5l uz 100h csdd teika 7,6l taka nav ko te pudet ka dizeli ir ekonomiski. Very Happy
p.s. 3.2q4

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TTL rakstīja:
p.s. 3.2q4

Man bija ta:
19-21 - pilsetas rezims
16 - videjais
11-13 - trase

P.S. Automats

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/elkho.html
Sveiki intresetu,ko varat pastastit par so konkreto alfinju. Vai tas butu traks remonts?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
inc rakstīja:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/elkho.html
Sveiki intresetu,ko varat pastastit par so konkreto alfinju. Vai tas butu traks remonts?

Par šādu cenu un vizuālo stāvokli, ņem ciet to autiņu! ja tas ir vienīgais defekts, tad, pat ja atstāsi pāris simtus remontā, tās izjūtas ko sniedz 2,5 V6 un Alfas braukšanas nianses..... tu aizmirsīsi ātri remonta izmaksas.
Ideāli jau būtu to autiņu dabūt līdz fficinai un apskatīties kopējo stāvokli un tur arī uzzināsi kas/cik izmaksās.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 342 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration