Autors |
Ziņojums |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
xls99 rakstīja:Gribu izliet sakrajusos un lieko zulti:
GT karba ir sliktakais izstradajums, kads jebkad ir manits jebkurai automasinai ar kuru man ir nacies braukt, runa iet par 1.9 dizeljmotora manualo karbu, bet laikam visam 147, GT, 156 ta ir vienada. Dzuzepe, kad konstrueja so karbu bija nevis vienkarsi steidzigs, vai pusaizmidzis, bet nemaz nebija ieradies darba, un karbu uzkonstrueja kads zemakas klases mehanikis Fabio, kura iepriekseja darba pieredze bija zirgu pajugu rumbu eljosana.
Cik daudz man patik viss parejais taja automasina, tik pat daudz ta karba noed visu prieku. Karba pati pa sevi jau strada un viss chiki, BET! Tik neprecizu karbu redzejis nesmu nekad... klokis kustas tikai sev zinamos virzienos, ik pa bridim to ar grutibam var pakustinat (sakotneji tika norakstists uz sledzejmehanisma buskem, kas tika izjauktas, satiritas un saliktas atpakalj). pie kam tas notiek spontani... viss viegli un forsi, te peksni no 2 uz 3treso lai parslegtos ir jaiespringst, kad parsledzas, ta atkal viss viegli un forsi. tad dazreiz nevar iznemt no 1ma, tad gruti ielikt 1maja...
uffff... ceru, ka paliks vieglak dzivot tagad
man 1.9jtd 16v viss ok. Tikai priekšā to bukšu taisīšana- saprotu ka ar smērēšanu/pārjaukšanu tur nav vēl līdzēts. Kaukas jāvirpo.... Ja ir auksts ir ok, kad uzkarst kloķis nekustas neitrālajā pa labi-kreisi.
Bet ar kārbu- nav nekādas sūdzības !
|
Tue Dec 10, 2013 3:05 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Nr.7 rakstīja:tomēr to V6 Tev vajag - brauc ar robu, kurā vari ielikt 
V6 viņam jau bija))) ar lielisku kārbu toties! Varu apgalvot ka tieši 166 V6 kārba bija vislābākā un visprecīzākā. Ļoti patika!
Bet 156 modeļiem tiešām kārbas ir nedaudz dīvainas... ka saka mans draugs - autoservisa meistars: "Как будто палку воткнули в тряпки"
|
Tue Dec 10, 2013 3:11 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Quattordici rakstīja:Nr.7 rakstīja:tomēr to V6 Tev vajag - brauc ar robu, kurā vari ielikt 
V6 viņam jau bija))) ar lielisku kārbu toties! Varu apgalvot ka tieši 166 V6 kārba bija vislābākā un visprecīzākā. Ļoti patika!
Bet 156 modeļiem tiešām kārbas ir nedaudz dīvainas... ka saka mans draugs - autoservisa meistars: "Как будто палку воткнули в тряпки"
Tīrā diršana
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Dec 10, 2013 3:46 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Nu kā nekā man jau divas 156 bija, abas ar 2.0 un abām kārbas bija - tak sebe. Par GTA neatceros, jo ilgi pabraukt nav sanācis
Bet es jau uz 100% patiesību nepretendēju, tīri savus novērojumus rakstu. Ar 156 V6/R5 arī nekad nebraucu, pieļauju, ka tur arī ir tā starpība
|
Tue Dec 10, 2013 3:50 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
Quattordici rakstīja:Nr.7 rakstīja:tomēr to V6 Tev vajag - brauc ar robu, kurā vari ielikt 
Par lupatu 156 piekrist. Hužāk bija tikai vecam Mondeo, kur ātrumu tā i nesanāca uztaustīt. 155-ā šai ziņā ir ļoti forša, jo tur nav trosīšu, bet ir stienīši. Gājiens kulisei ir nedaudz prāvāks, salīdzinot ar japāņu autopromu, bet precīzs. Sliecos domāt, ka risinājums ar trosītēm ir sūds kā tāds, ne?
|
Tue Dec 10, 2013 5:59 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ega rakstīja:Quattordici rakstīja:Nr.7 rakstīja:tomēr to V6 Tev vajag - brauc ar robu, kurā vari ielikt 
Par lupatu 156 piekrist. Hužāk bija tikai vecam Mondeo, kur ātrumu tā i nesanāca uztaustīt. 155-ā šai ziņā ir ļoti forša, jo tur nav trosīšu, bet ir stienīši. Gājiens kulisei ir nedaudz prāvāks, salīdzinot ar japāņu autopromu, bet precīzs. Sliecos domāt, ka risinājums ar trosītēm ir sūds kā tāds, ne?
nu, hvz... man ir bijušas 155 gan ar stienīšiem - 2.0 8V, gan ar trosītēm V6...
Trosītes šķieta uzticamākas, stienīši 2x likuši vērsies servīzē - vienreiz vija tikai 3. un 4. ātrums, otrreiz tikai 5.
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Dec 10, 2013 6:56 pm |
|
 |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Kungi, vai ir kas vairāk zināms pa šo te auto - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjeil.html ? Prasitos pec 2. Auto gimenee..
tencinu!
|
Sun Dec 28, 2014 11:11 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Kaneelis rakstīja:Kungi, vai ir kas vairāk zināms pa šo te auto - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjeil.html ? Prasitos pec 2. Auto gimenee..
tencinu!
Loti laba cena FL GT dizelim, janem!
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun Dec 28, 2014 11:18 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
ar ko atšķiras FL no pre FL?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Dec 29, 2014 12:11 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
kaspars rakstīja:ar ko atšķiras FL no pre FL?
pāris grami vairāk hroma sejā?
Vienkārši tā mašīna ir tik laba, ka tā pa īstam liftot (kosmētiskās ķirurģijas izpratnē) tur nebija ko. Par tehniskajiem risinājumiem vēl varētu diskutēt, bet šķiet, ka tajā ziņā nekas tomēr netika mainīts. Varbūt kāds modernāks bosch bloks ielikts?
|
Mon Dec 29, 2014 12:55 am |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Redzamakas un acij tikamakas izmainjas skara tiesi salonu. FL spiido un vidusskonsole izskatas daudz patikamak un modernak neka pre FL.
|
Mon Dec 29, 2014 11:22 am |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Kaneelis rakstīja:Kungi, vai ir kas vairāk zināms pa šo te auto - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjeil.html ? Prasitos pec 2. Auto gimenee..
tencinu!
Konkretais sludinajuma redzamais auto izskatas labi (bildes vismaz, daba nav redzets), dzeltenais salons un mella virsbuves krasa ir visskaistaka kombinacija sim modelim, IMHO. Gluzi tapat, ka manai GT.
Diski varetu but citi, bet citejadi cena loti laba un tas 1.9 ir tiesam izdevies motors.
|
Mon Dec 29, 2014 11:28 am |
|
 |
Kaneelis
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
xls99 rakstīja:Kaneelis rakstīja:Kungi, vai ir kas vairāk zināms pa šo te auto - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjeil.html ? Prasitos pec 2. Auto gimenee..
tencinu!
Konkretais sludinajuma redzamais auto izskatas labi (bildes vismaz, daba nav redzets), dzeltenais salons un mella virsbuves krasa ir visskaistaka kombinacija sim modelim, IMHO. Gluzi tapat, ka manai GT.
Diski varetu but citi, bet citejadi cena loti laba un tas 1.9 ir tiesam izdevies motors.
Skaidrs. jā, diski noteikti citi prasās. motors man jau viens tāds ir iekš 159. - galīgi nav ne vainas
|
Mon Dec 29, 2014 12:29 pm |
|
 |
Kaneelis
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Tā, kopš vakardienas augstākminētais GT ir manās rokās. šo to prasītos iegādāties -
* Priekšējais grils, der arī salauzts, jo nepieciešama ir tikai viena "riba".
* Ja kāds grib tikt vaļā no daudzmaz glītiem, vēlams oriģināliem, R17 diskiem, uz 5*98, tad padodiet ziņu.
|
Tue Jan 13, 2015 2:07 pm |
|
 |
marchegs
Pievienojies: 15 Nov 2013
Komentāri: 49
|
sveiki, varbūt kāds zina kko par šo alfu? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/gt/pjfgx.html
cena laba, ja defekti tādi kā uzrādīti, problēmām nevajadzētu būt sataisīt...
|
Thu May 28, 2015 7:44 pm |
|
 |
|