Autors |
Ziņojums |
semis
Pievienojies: 26 Jan 2007
Komentāri: 38
Atrašanās vieta: Jelgava
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 XENON lampas
Iegāju EBAY mājas lapā, uzgāju tādu lietu kā XENON lampas, bet nesapratu vai tik lētas vai es ko nesaprotu: ALFA ROMEO 147 156 166 H7 Xenon Auto Car Light Bulbs
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=003&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=130075814140&rd=1&rd=1
Ieejat, uzmetat aci!
|
Thu Feb 08, 2007 11:56 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
ķīnā ražotas parastās spuldzītes zilā krāsā.
tādas pašas var nopirkt maximā par pāris latiem
jēgas (izņemot pretimbraucošo žilbināšanu) nekādas
_________________ @Scmic
|
Thu Feb 08, 2007 11:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
tas tachu ir hrenonu lampas nevis xenonu
|
Fri Feb 09, 2007 9:56 am |
|
 |
picaSSo
Komentāri: 244
Atrašanās vieta: Rīga
|
Fufelis ne xenon  Xenon lampām iet 25000 v , tur jābūt pārveidotājam  > Skatis garāžu manas vai vilka bildes  tur ir xenon, bet tiesa šķībacaino ražojums
|
Fri Feb 09, 2007 10:01 am |
|
 |
picaSSo
Komentāri: 244
|
picaSSo rakstīja:Fufelis ne xenon Xenon lampām iet 25000 v , tur jābūt pārveidotājam > Skaties garāžu manas vai vilka bildes tur ir xenon, bet tiesa šķībacaino ražojums 
|
Fri Feb 09, 2007 10:02 am |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
Vienvaardsakot raustaas. Ir OEM ksenons, vienaa pusee lampinja rastaas, lampas nomainiiju jau 2x, (philips) Laikam no kjiinieshlaikiem bloks traumeets. Kur vinsh atrodaas, kaa nodiagnosticeet un vai var to bloku nomainiit pret kjiinieti?
Ir veel citas idejas?
|
Sun Sep 07, 2014 8:55 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
marciss rakstīja:Vienvaardsakot raustaas. Ir OEM ksenons, vienaa pusee lampinja rastaas, lampas nomainiiju jau 2x, (philips) Laikam no kjiinieshlaikiem bloks traumeets. Kur vinsh atrodaas, kaa nodiagnosticeet un vai var to bloku nomainiit pret kjiinieti?
Ir veel citas idejas?
Neko nezinu kur atrodas, visticamāk pašā lukturī iekšā. Domāju ka nomainīt pret ķīnieti nebūtu jāsagādā nekādas problēmas.
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sun Sep 07, 2014 9:56 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
ķīniešlampas ir dažādas un par dažādām cenām. lētākās pa 3eur/gab neesmu mēģinājis, bet ir arī dārgākas, kuras imho ir ok.
man bij nekontakts gan kontaktā pie spuldzes, gan štekerī pie bloka (Valeo ir varžēdāju kompānija, kas varētu izskaidrot kapēc tas štekeris ir TIEŠI TĀDS uztaisīts). nedaudz darbiņš ar lodāmuru un viss gerai.
|
Sun Sep 07, 2014 10:36 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
|
 xenons mirgo
Tātad situācija sekojoša, pavasarī izdega xenons - nomainīju, nepažēloju naudu ieliku Philips normālu lampu - šobrīd jau izdega un ņemot vērā, ka vasarā kādus 2 mēnešus vispār braukāju tikai ar miglām, kā bembists
palikušais xenons arī niķojas, ta deg ta nedeg, citeiz braucot izdziest un uz kādas bedres vai kad līdz 4k apgirzieniem uzrauj tad tik iedegas + tukšgaitā gaismas intensitāte raustās.
|
Mon Sep 15, 2014 11:38 am |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
 Re: xenons mirgo
zeenjaa rakstīja:Tātad situācija sekojoša, pavasarī izdega xenons - nomainīju, nepažēloju naudu ieliku Philips normālu lampu - šobrīd jau izdega un ņemot vērā, ka vasarā kādus 2 mēnešus vispār braukāju tikai ar miglām, kā bembists
palikušais xenons arī niķojas, ta deg ta nedeg, citeiz braucot izdziest un uz kādas bedres vai kad līdz 4k apgirzieniem uzrauj tad tik iedegas + tukšgaitā gaismas intensitāte raustās.
Simptomi līdzīgi kā MartinsT. Pārbaudi vadu savienojumus pie HID vadības. Jābūt uz TU ar lodāmuru un elektrību. Ja ne- abāk neķerties klāt. Serviss. Tie savienojumi tur reti tizli padevušies.
|
Mon Sep 15, 2014 11:58 am |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
man tieshi tas pats storijs, kameer nav aukstums uznācijs, jāķerās klāt. Kas pirmais paspēj, varētu īso DIY manuāli iemest
|
Mon Sep 15, 2014 1:33 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
marciss rakstīja:man tieshi tas pats storijs, kameer nav aukstums uznācijs, jāķerās klāt. Kas pirmais paspēj, varētu īso DIY manuāli iemest 
skaties kontaktus gan pie spuldzes, gan pie bloka (man tur kāds jau iepriekš kautko bija darbojies ar lodāmuru un štekers daļēji izjuka)
manuālis nav
|
Mon Sep 15, 2014 1:37 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
|
nedaudz "offtopiks": stāvvietā sieviete palūdza palīdzēt nomainīt spuldzi savam bembim  apskatījos apkārt, lai nav kautādas lamatas, aizslēdzu savu auto gāju izpalīdzēt
pieradis spuldzītes mainīt tikai Itāļiem, jau sāku domāt kā es tikšu klāt un cik laiks paies, kamēr atkodīšu kā izņemt, ielikt spuldzi, kontaktus utt.
rezultāts -> 15 sek spulde bija atvienota un izņemta un tikpat ilgi ielikt un pievienot  sēžoties atpakaļ Alfā es centos domāt par garšīgajiemItāļu ēdieniem, lai nenolamātu Itāļu konstruktorus
|
Mon Sep 15, 2014 2:14 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
zeenjaa rakstīja:nedaudz "offtopiks": stāvvietā sieviete palūdza palīdzēt nomainīt spuldzi savam bembim apskatījos apkārt, lai nav kautādas lamatas, aizslēdzu savu auto gāju izpalīdzēt
pieradis spuldzītes mainīt tikai Itāļiem, jau sāku domāt kā es tikšu klāt un cik laiks paies, kamēr atkodīšu kā izņemt, ielikt spuldzi, kontaktus utt.
rezultāts -> 15 sek spulde bija atvienota un izņemta un tikpat ilgi ielikt un pievienot sēžoties atpakaļ Alfā es centos domāt par garšīgajiemItāļu ēdieniem, lai nenolamātu Itāļu konstruktorus 
how bad can it be?
pārmaiņas pēc varu ieteikt 155-ajai nomainīt spuldzīti priekšējos lukturos... sākumā var sākt ar vienkāršāko - labo lukturi (skatoties no vadītāja beņķa)... ja to vēl vismaz kaut kā var izdarīt, tad ar kreiso būs jautrāk... lai gan nav tik traki, ka jāņem nost bamperis... vienkārši jāātskrūvē gaisa padeves truba, kas nāk pirms gaisa filtra kastes un tad atliks tik pat, cik mainot labās puses lampiņu...
vot ņe daj bog dokarkajus'
|
Mon Sep 15, 2014 2:43 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
|