Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 PDF un browser`s
Problēma ar PDF failiem un interneta pārlūkiem.
Vienmēr lietoju Operu lai atvērtu online pdf failu, ja vaig pec tam saglabaju ar save page as... funkciju kā pdf failu. Pedēja laikā opera dažus pdf never vaļā (adobe izmet tukšu brīdinajuma logu un viss nekas nenotiek). Tas pats ar exploreri. Chrome vispār neko nedara, tik rāda ka loading... ne kāda progress bara ne kā. Turpināsu nelietot hromu.
Firefox ir interesantāk. pdf atver viss skaisti, bet kad gribu to saglabāt, tas maita viņu sāk no jauna lejuplādēt. Kāpēc?! Tak viss fails jau ir atvērts un ielādēts, kapēc to pašu darīt vēlreiz?! Kāds varbūt zin šim risinājumu? Lai nebūtu šī dubulā lejuplādēšana. Varbūt kaut kur kāds ķeksis jāieliek, kāds plugins jāuzliek.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Jan 21, 2014 3:32 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Opera vēl dzīva?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 21, 2014 4:10 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
man gan hroms smuki atver pdf, zooms strādā, saglabāt var, viss labi
ps. Version 32.0.1700.76 m
varbūt kautkāds pielikums vajadzīgs, hvz.
|
Tue Jan 21, 2014 4:36 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
Nu jau skiet paris gadus neko citu iznemot Safari neesmu lietojis, strada briniskigi, neko vairs nezinu un zinat nebgribu par operu, hromu, foksu...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Tue Jan 21, 2014 4:41 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Neatkarīgi no tā, kāds konkrēti browseris tiek darbināts, es teiktu, ka, ja tas nestrādā, ir pietiekami daudz strādājošu alternatīvu.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jan 21, 2014 9:07 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Ir situācijas kur nevar tikai ar vienu browseri.
Es piekonektēt pie interneta varu tikai un vienīgi ar Firefox. (pat safari nelīdz)
Kad jau ir kontakts, tad browzēju ar Operu (labākais super lēna pieslēguma browseris imho).
Bet problēma ar pdf sākās tik nesen... cik google saka tad pats adobe readers vainīgs, bet lai to nokačātu un uzliktu citu versiju , resursu pagaidām nepietiek
|
Tue Jan 21, 2014 10:11 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
AMV rakstīja:Ir situācijas kur nevar tikai ar vienu browseri.
Es piekonektēt pie interneta varu tikai un vienīgi ar Firefox. (pat safari nelīdz)
Kad jau ir kontakts, tad browzēju ar Operu (labākais super lēna pieslēguma browseris imho).
Bet problēma ar pdf sākās tik nesen... cik google saka tad pats adobe readers vainīgs, bet lai to nokačātu un uzliktu citu versiju , resursu pagaidām nepietiek 
Nu tad lieto Firefox. Tas vienkārši strādā. Ja nav ko darīt  tad vari pajēgties ar Operas konfigurēšanu, bet es vienkārši neredzu tam jēgu.
PS: kādēļ labākais pie lēna pieslēguma?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Jan 21, 2014 10:55 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
operai ir turbo mode, kur bildes tiek ielādētas no operas cache serveriem sakompresētā veidā nevis pa taisno no servera. protams izskatās sliktāk, kā orig. bet lādējas daudz ātrāk bieži vien.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Jan 21, 2014 11:14 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Ne tikai turbo mode, bet tīri cvienkārši tapēc ka tad j aman puslapu ielādējot notiek diskonekts no interneta, tad citi browseri beidz lādēt un viss, bet opera turpina cīnīties un kad atkal piekonektēju atsāk lādet no vietas kur bija palikusi nevis no jauna visu lapu. nu tadi sīkumi...
Firefox ar pdf ir tā problēma ka viņš viņus atver, bet kad gribu saglabāt sak no jauna kačāt.. man tas sobrīd galīgi neder, ļoti limitēts pieslēgums
|
Tue Jan 21, 2014 11:20 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
visu savu apzinīgo mūžū lietoju Opera - no pirmajām versijām līdz mūsdienām. Man šāda problēma ar pdf parādījās apmēram gadu atpakaļ, bet ne visiem failiem, tādēļ tam nepievērsu uzmanību. Arī tagad ik pa laikam gadās tādi pdf, kas it kā novelkas, bet vaļā brouzerī neveras. Vienīgo, ko esmu atkodis ir atkārtoti pārlaist failu (klikšķis adreses logā + ENTER). Adobes update nepalīdz.
|
Wed Jan 22, 2014 7:50 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...visu mūžu esmu lietojis tikai un vienīgi nīsto Explorer, nekad neesmu sapratis kāpēc jālieto kkas cits...
|
Wed Jan 22, 2014 9:44 am |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Tāpēc man ir Safari, lapsa un hroms, lai varu rīkoties pēc apstākļiem. Vot no operas un eksplorera kaut kā liktens pasargājis.
|
Wed Jan 22, 2014 1:50 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
jau n gadus ADOBE pdf reader vietā lietoju FOXIT un NITRO pdf lasītājus. Legāli for free un katrs savādāk strādā kad no PDF ir jādrukā uz lielo ploteri A0 un lapas ar specifiskiem izmēriem. Izklausās ka problēma ir ADOBĒ moš.
Es gan PDF uzreiz veru vaļā ar labo peles taustiņu: save_as
|
Wed Jan 22, 2014 1:57 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Nesāksim te pārlūku karus. katram ir plusi un mīnusi. Un neaizmirsīsim par ieraduma spēku
Mnā problēmā O, IE, S ir vienāda reakcija uz problēmu. FF un Ch katras pa savam uzdevumu izpilde bet galīgi tizli.
Nitro reiz biju uzlicis lai editētu, nekas nesanāca, izmetu. Būs jāpamēģina tas Foxit, ja nav pārāk liels.
Save as.. uz linku dažreiz neder, jo vispirms der apskatīt kas tai failā iekšā.
|
Wed Jan 22, 2014 9:47 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Noinstalēju Adobe acrobat rreader un uzliku FOXIT. Viss uzreiz strādā  . Palldies petjkam!
Un tas foxit baigi ātrais, uzreiz iepatikās.
Adobei -
|
Thu Jan 23, 2014 12:01 am |
|
 |
|