Autors |
Ziņojums |
trestabu
Pievienojies: 19 Jan 2014
Komentāri: 46
Atrašanās vieta: Ogre
2004 Alfa-Romeo 147
|
 147 2.0TS motors pēc ~3000rpm sāk klabēt
Sveiki visiem: gribēju uzzināt kas par ķibeli varētu būt ja motors (2.0TS 2001g ~175000km) sāk ieklabēt pēc 3000rpm.
Variators?, Cik lasīju tad tas grabina motoru uz maziem apgriezieniem.
Kkas ar vārstiem vai kompensatoriem ?
Paldies jau iepriekš  !
ā, un vēl kārbai kulise grūti brīvgaitā no viena sāna uz otru iet, cik saprotu tad laikam trosīte ir iesūbējusi jo mašīna nav lietota ~3mēnešus, cik varētu izmaksāt tāda trosīte !
Paldies again !
|
Sun Jan 19, 2014 5:39 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 Re: 147 2.0TS motors pēc ~3000rpm sāk klabēt
trestabu rakstīja:Sveiki visiem: gribēju uzzināt kas par ķibeli varētu būt ja motors (2.0TS 2001g ~175000km) sāk ieklabēt pēc 3000rpm.
Paldies jau iepriekš !
ā, un vēl kārbai kulise grūti brīvgaitā no viena sāna uz otru iet, cik saprotu tad laikam trosīte ir iesūbējusi jo mašīna nav lietota ~3mēnešus, cik varētu izmaksāt tāda trosīte !
Paldies again !
motoram izklausās pēc šālēm. ja ne galīgi, tad drīz būs beigtas  kautgan ja gribi 100% konsultāciju, tad vajag klātienē parādīt cilvēkiem, kas ikdienā un daudz remontē Alfas
|
Sun Jan 19, 2014 8:42 pm |
|
 |
trestabu
2004 Alfa-Romeo 147
|
 Re: 147 2.0TS motors pēc ~3000rpm sāk klabēt
zeenjaa rakstīja:trestabu rakstīja:Sveiki visiem: gribēju uzzināt kas par ķibeli varētu būt ja motors (2.0TS 2001g ~175000km) sāk ieklabēt pēc 3000rpm.
Paldies jau iepriekš !
Paldies again !
motoram izklausās pēc šālēm. ja ne galīgi, tad drīz būs beigtas kautgan ja gribi 100% konsultāciju, tad vajag klātienē parādīt cilvēkiem, kas ikdienā un daudz remontē Alfas
Izklausās nepatīkami, bet varbūt vēl kādi minējumi ?!
|
Sun Jan 19, 2014 9:20 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Izklausās, ka vēlies dzirdēt ko mierinošu, piem., "tas ir tikai variators - nesatraucies!". Tomēr, pēc pieredzes ar TS motoriem - nevaru teikt neko labu. Ja tomēr vēlies zināt patiesību nevis mīklainus un neprecīzus minējumus, tad dodies vien uz servisu kur kaut ko saprot no dzinējiem.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jan 20, 2014 10:54 am |
|
 |
trestabu
2004 Alfa-Romeo 147
|
Hindo rakstīja:Izklausās, ka vēlies dzirdēt ko mierinošu, piem., "tas ir tikai variators - nesatraucies!". Tomēr, pēc pieredzes ar TS motoriem - nevaru teikt neko labu. Ja tomēr vēlies zināt patiesību nevis mīklainus un neprecīzus minējumus, tad dodies vien uz servisu kur kaut ko saprot no dzinējiem.
Tā jau laikam vien ir, jo vairāk informācijas lasu un skatos jo pārliecinošāk izskatās ka konkrētajai mašīnai kāds nav sekojis pārāk labi līdzi un ir šāļu problēmas... cancel
|
Mon Jan 20, 2014 11:16 am |
|
 |
Hindo
Member of

|
Šī Tava pieminētā mašīna gadījumā nav ss.lv?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jan 20, 2014 11:21 am |
|
 |
trestabu
2004 Alfa-Romeo 147
|
Hindo rakstīja:Šī Tava pieminētā mašīna gadījumā nav ss.lv?
ir gan : drīkst likt linku ?
|
Mon Jan 20, 2014 11:39 am |
|
 |
Hindo
Member of

|
trestabu rakstīja:Hindo rakstīja:Šī Tava pieminētā mašīna gadījumā nav ss.lv?
Drīkst, bet tam ir speciāla foruma sadaļa "pārdot".
P.S. Tomēr vispirms ieteiktu saprast kas par defektu dzinējā un to novērst.
|
Mon Jan 20, 2014 11:55 am |
|
 |
trestabu
2004 Alfa-Romeo 147
|
Hindo rakstīja:trestabu rakstīja:Hindo rakstīja:Šī Tava pieminētā mašīna gadījumā nav ss.lv?
Tas nav mans auto, bet gan ss'ā atradu un biju apskatīties, tā kā tas ir pirmais auto kuru gribēju iegādāties, nezināju īsti kas un kā konsultējos ar paziņām, loģiski ka var būt 10 varianti kādēļ klab...varu varbūt ielikt linku, iespējams kāds jau ir bijis arī skatīties !
Gribēju pirkt jo patīk alfa 147 ar facelift'u, gribēju nopirkt veco un uzmenidžēt virsū jauno priekšu, patīk tādas lietas darīt, bet tam vajag labu pamatu, tāpēc vēlos iegādāties, neno*ātu alfiņu(so so) !
|
Mon Jan 20, 2014 12:28 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
es nesapratu, tu to to auto nopirki, vai tikai domā pirkt ?
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Jan 20, 2014 12:47 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Esi jau nopircis? vai vēl skaties tikai? ieliec linku, varbūt te vīri jau zinās to auto un konkrēti pateiks kas viņam kaiš.
no pieredzes ar 147 2.0 TS:
ar spara ratiem godīgi sakot nekad neesmu saskāries nevienai mašinai, ķfu, ķfu
taču savai bijušai Alfai ar motoru noņēmos nejēgā... tad nu rezutlāts/padoms:
ja klab tikai ap 30k apgr, tad nekas ārkārtīgi traks es lieku 100% uz šālēm un uzreiz par risinājumu - pa lielam tās var nomainīt arī pats, galvenais nebraukt ar šādām šālēm! tad remonts nav dikti dārgs, pret to, kas vēl viņam varēja būt
ja nekas cits tam motoram nav nolūzis, tad vaia nav mirstamā, bet...
ja tev ir bijusi norauta zobene vai vēl trakāk pārkarsis motors, tad gan labāk mainīt motoru visu un uzreiz  bet abos sliktākajos gadījumos motors klab jau tukšgaitā un sākot braukt liekas, ka motorā sabērtas naglas.
|
Mon Jan 20, 2014 12:48 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
trestabu rakstīja:Hindo rakstīja:trestabu rakstīja:Hindo rakstīja:Šī Tava pieminētā mašīna gadījumā nav ss.lv?
Tas nav mans auto, bet gan ss'ā atradu un biju apskatīties, tā kā tas ir pirmais auto kuru gribēju iegādāties, nezināju īsti kas un kā konsultējos ar paziņām, loģiski ka var būt 10 varianti kādēļ klab...varu varbūt ielikt linku, iespējams kāds jau ir bijis arī skatīties !
Gribēju pirkt jo patīk alfa 147 ar facelift'u, gribēju nopirkt veco un uzmenidžēt virsū jauno priekšu, patīk tādas lietas darīt, bet tam vajag labu pamatu, tāpēc vēlos iegādāties, neno*ātu alfiņu(so so) !
Moš labāk nopirkt nenojātu FL?
P.S. Iespējams, LV nav tā labākā vieta kur meklēt.
|
Mon Jan 20, 2014 12:50 pm |
|
 |
trestabu
2004 Alfa-Romeo 147
|
Es vēl tikai skatos, autiņš ir šitais:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/kpxhn.html
Viss mani apmierina izņemot motora klabekli, es pat teiktu ka ir diezgan identiski šim youtub'ē:
http://www.youtube.com/watch?v=4nRj7QoiKs4
--------------------------
Nē FL uzreiz man nesanāks līdzekļi neatļauj, runāju ar vienu cilvēku lai man paskatās Itālijā, bet ziņu nav devis, būs jāsazinās vēl !
|
Mon Jan 20, 2014 12:55 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
pirkt auto ar dzeni tāpēc, ka salons smuks ir