|
29 lapa no 31 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Quattordici rakstīja:JM rakstīja:Man arī bail pat pateikt, ka kaut kas nav kārtībā ar raidījuma vadītaju.
Nu tādā veidā uzvesties ar Valsts prezidentu... pārtraukt visu laiku 
Tāda nu ir tā žurnalistika, redzēji raidījumu, kā Spriņģe brauca augumā privātuzņēmējam Ķirsonam, par to kā viņš tērē pats savu sapelnīto naudu? Kur prāts un tiesības pārmest kādam ko un kā tas rīkojas ar savu personisko naudu... Ar naudu, kuru jautājumus uzdevušais nav nedz nopelnījis nedz ir bijis tiesīgs rīkoties...
Šito veco pusmūmiju vēl reāli saudzīgā režīmā papaijāja...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Dec 18, 2013 2:38 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Nav viņš atbilstošs amatam! Tas bija no pašā sākuma vairāk kā skaidrs.
Bet man pēc šīs intervijas parādījās simpātija un atbalsts prezidenta kungam. Dīvaini, bet fakts. Tas arī viss, ko gribēju pateikt
Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Wed Dec 18, 2013 2:52 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Wed Dec 18, 2013 2:40 pm |
|
 |
JM
Pievienojies: 23 Aug 2012
Komentāri: 163
2001 Alfa-Romeo 147
|
palaidniex rakstīja:Citiem tie paši raidījuma vadīāji ir izpildījušies krietni vien "nepieklājīgāk" uzbrūkošāk vai nepamatotāk...
Uzdevuši jautājumus, kas skar gluži personisko dzīvi, kas nav saistīti ar nelikumībām, vai apšaubāmām likumībām, kā tas ir šajā gadījumā.
Ja jūs tajā vecajā "godīgu" miljonu sapelnījušajā pensī redzat aizstāvāmu un saudzējamu plīša lellīti - tad nu tādam NUDIEN NAV VIETAS TAJĀ AMATĀ!
Ir kāda ārvalstu vizīte, kur šis, jums simpatizējošais, pilnīgi neskaidru valodu runājošais valst prezidents nebūtu izgāzies???
Palasiet satversmi, kādi viņam ir pienākumi un tad padomājiet cik viņš tiem ir atbilstošs...
Nemāci vectētiņu klepot  Tas ko es redzu mediju vidē pēdējā laikā ir pilnīgā propaganda, kurā cilveks, kurš nedara neko, nepieņem nevienu lēmumu un tiek padzīts par iespējamu kukuļu pieņemšanu no Reveidīgajiem, tiek pataisīts par labo un balto tēlu, bet cilveks, kurš neklausās veinbergveidīgo, ēlertveidīgo un citu liberastu "sabiedrības" paustajā viedoklī tiek pataisīts par kretīnu ar visiem iespejamajiem līdzekļiem....
Starp citu Satversmes 56.pants nosaka: "Ministru kabinetu sastāda persona, kuru uz to aicina Valsts Prezidents." - Manuprāt viens no skaidrak izteiktajiem Satversmes pantiem
P.S. mazāk vajag klausīties ko tev pasaka priekšā citi "eksperti, un vairāk informācijas jāiegūst pašam, tad ar cilvekiem būs grūtāk manipulēt....
|
Wed Dec 18, 2013 2:44 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Quattordici rakstīja:Nav viņš atbilstošs amatam! Tas bija no paša sākums vairāk kā skaidrs.
Bet man pēc šīs intervijas parādījās simpātija un atbalsts prezidenta kungam. Dīvaini, bet fakts. Tas arī viss, ko gribēju pateikt 
Simpātijas? Par ko?
Vai žēlums?
Ja tomēr simpātijas, vai vari labāk par viņu, lai man nav jāpārjautā kā žurnalistam - "Manuprāt skaidras atbildes tomēr nesadzirdēju", aprakstīt, ko tieši tādu un savādāku kā citi, tas wanabī cariņš pateica?
Ka kortumpētam un atlaistas saeimas prezim vai noPīāRotas prezidentālas republikas prezis varētu vienpersoniski kontrolēt KNAB, VK, SAB utt?
It īpaši, ja patrāpās šāds pusmumificēts tēls, kam šito sarunāja kā svecīti uz mūža tortes - sabija arī par prezi...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Dec 18, 2013 2:46 pm |
|
 |
JM
2001 Alfa-Romeo 147
|
palaidniex rakstīja:Quattordici rakstīja:Nav viņš atbilstošs amatam! Tas bija no paša sākums vairāk kā skaidrs.
Simpātijas? Par ko?
Vai žēlums?
Ja tomēr simpātijas, vai vari labāk par viņu, lai man nav jāpārjautā kā žurnalistam - "Manuprāt skaidras atbildes tomēr nesadzirdēju", aprakstīt ko tieši tādu un savādāku tas wanabī cariņš pateica?
Ka kortumpētam un atlaistas saeimas prezim vai nopīārotas prezidentālas republikas prezxis varētu vienpersoniski kontrolēt KNAB, VK, SAB utt?
It īpaši, ja patrāpās šāds pusmumificēts tēls, kam šito sarunāja kā svecīti uz mūža tortes - sabija arī par prezi...
Jocīgi - visas tissībsargajošās institūcijas (KNAB, prokuratūra utt.) ir faktiskā Vienotības pakļautībā - tjipa piesedz savējos kā zaičiku, kamparu, čigāni un visus pārējos, bet kad jādara tiešais darbs jāķer "korumpanti" tjipa Ušakovs, Bērziņš utt, tad var tikai pabļustīties tjipa oligarhi, korumpanti utt.- tad loģiski domājošam cilvekam rodas divi jautājumi - 1) vai nu nav par ko iesēdināt "korumpantus" ; 2) vai arī nodarbojas ar ko citu, tikai ne ar savu darbu
|
Wed Dec 18, 2013 2:51 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
http://klab.lv/users/texti/62954.html
P.S. es strādāju liberastu, sorosītu un oligarhu apsēstā medijā, kas pieder 3A. Tomēr tas nemaina lietas būtību, ka Bērziņpapum steigšus jāpenzionējas, jo tikko viņš atver muti, tā visi kakā ķieģeļus. Un neviens tik ļoi viņu pat ar visu preses varu nespētu nomelnot, cik meistarīgi viņš izveic to pats sev. Paverot muti, latviski vai angliski.
Paldies Dievam, ka viņš neko nedara un aprobežojas vien ar diršanu.
_________________ @Scmic
|
Wed Dec 18, 2013 3:01 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Pat nemeklējot googlā, viņa lielākie fail ir:
Nejauši tikt ievēlētam par prezidentu
Nokāst 180 000 Eiropas naudas neeksistējošam viesu namam (savai lauku fazendai)
Vizīte uz Turkmēniju un sajūsma par šai valstī valdošo kārtību
Draudi ar fizisku izrēķināšanos žurnālistiem
Sistemātiska protokola neievērošana
Iedoma, ka viņš prot izteikties angliski
Iedoma, ka viņš prot izteikties latviski
Brauciens uz Putiniādi Sočos
Iedoma, ka viņš nu būs jaunais Kārlis Ulmanis... utt
_________________ @Scmic
|
Wed Dec 18, 2013 3:08 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Patiesās šausmas ir tādas, ka pēc vakardienas krāmēšanās pa auto bāku esmu blīvējošo gumiju ielicis šķībi. Itogo pēc tankošanās zem mašīnas peļķe...
_________________ @Scmic
|
Wed Dec 18, 2013 3:11 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Turkmēniju vai Turkmenistānu? un tās valsts čiekuru viņš sajauca ar Turcijas čiekuru, kad šis bij atbraucis ciemā.
pa lielam +1 smic
|
Wed Dec 18, 2013 3:13 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man labpatīk lietot vārdu Turkmēnija.
_________________ @Scmic
|
Wed Dec 18, 2013 3:14 pm |
|
 |
JM
2001 Alfa-Romeo 147
|
smic rakstīja:Pat nemeklējot googlā, viņa lielākie fail ir:
Nejauši tikt ievēlētam par prezidentu
Nokāst 180 000 Eiropas naudas neeksistējošam viesu namam (savai lauku fazendai)
Vizīte uz Turkmēniju un sajūsma par šai valstī valdošo kārtību
Draudi ar fizisku izrēķināšanos žurnālistiem
Sistemātiska protokola neievērošana
Iedoma, ka viņš prot izteikties angliski
Iedoma, ka viņš prot izteikties latviski
Brauciens uz Putiniādi Sočos
Iedoma, ka viņš nu būs jaunais Kārlis Ulmanis... utt
Tagad paanalizēsim Baltā tēva "nopelnus", kurus nezin kāpēc neizceļ gaismā neviens:
1. Pelēcīgam Latvijas bankas darbonim kļūt par Finanšu ministru;
2. Nokāst vairāk nekā miljonu latu no Hipotēku bankas neveiksmīgam nekustamo projektam;
3. Hipene joprojām pagarina termiņus -  tas tā reāli parastam cilvēkam, kurš 2008 gadā nodarbojās ar nekustekļiem - pajautājiet vai tā bija arī citiem:
4. Nekautrējoties pieņemt lēmumus attiecībā uz to pašu hipeni;
5. Visā valdīšanas laikā es zinu tikai divus lēmumus, kuri tika pieņemti neizveidojot darba grupu, nesasaucot ekspertu komisiju un nepieaicinot nozaru profesionāļus - 1) ACTA līgums, kuru ratificēja pirms visas pārējās Eiropas un 2) nekautrējoties samazināja pensijas;
6. Nekontrolēta savējo bīdīšana visos iespējamos amatos un piesegšana skandālos;
7. Mūžīga vainīgo meklēšana, kāpēc mēs esam tur, kur mēs esam.
8.Nav veikta NEVIENA reforma, jo 4 gadu laikā tā arī nespēja uztaisīt valsts funkciju auditu, lai saprastu ko vispār dara valsts un vai tas ko valsts dara ir nepieciešams un nedublējas.
9. Pilnīga izdabāšana ES. Neesmu dzirdējis nevienu vārdu par to kādas ir Latvijas Valsts intereses un vai tādas vispār ir.
|
Wed Dec 18, 2013 3:21 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
JM, labs!
|
Wed Dec 18, 2013 3:25 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
JM - jā VD ir īsts ļaunuma iemiesojums, agrāk gan bija labi laiki, kad MP bija Šķēle, Kalvītis, Emsis, Krištopāns.....
|
Wed Dec 18, 2013 3:31 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
JM, atsauces? Kaut vai uz publikācijām presē.
Turklāt, kļūda jau ir tavā pašā pirmajā punktā, VD bija Eiroparlamenta deputāts, kad viņam ::piedāvāja:: kļūt par premjeru.
Pēdējoreiz rediģējis smic Wed Dec 18, 2013 3:35 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ @Scmic
|
Wed Dec 18, 2013 3:32 pm |
|
 |
JM
2001 Alfa-Romeo 147
|
smic rakstīja:JM, atsauces? Kaut vai uz publikācijām presē.
Par kuru jautājumu, smic??
Da es nekad neesmu teicis, ka man patiktu Bērziņš, NEKAD!
Es esmu pret propogandu, kad man kāds "pareizā" viedokļā paudējs paska priekšā, kurš ir labs un kurš slikts!
Diemžēl visi viņi ir vienādi...
|
Wed Dec 18, 2013 3:35 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:28 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
29 lapa no 31 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|