Atbildēt pie šī temata 102 lapa no 118 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 116, 117, 118  Nākošais
ĀBOLI, AI ĀBOLI...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tāks, dodos apskatīties antutu rezultātus. bet Nākotnes parks nešķiet nekas tāds ko vajadzētu ņemt galvā  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mjā. Vēl gadus 10 atpakaļ Win vs Mac fight bija normāla ikdienas parādība. Tagad, skatos, iet vaļā iOS 6 vs iOS 7 vs ānDroid naac Man jau patīk!  :ezelis:

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
tāks, dodos apskatīties antutu rezultātus.

...padalies... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
MartinsT rakstīja:
tāks, dodos apskatīties antutu rezultātus.

...padalies... naac

Turu rokā aļonu, gribu zināt - jākorķē vaļā jo MIUI ir kruta, vai tāpēc, ka mēsls...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man liekas, ka salīdzināt aparātus cenās 100Ls vs 400Ls ir "diezgan" neadekvāti...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
man liekas, ka salīdzināt aparātus cenās 100Ls vs 400Ls ir "diezgan" neadekvāti...

paga - tika jau apgalvots ka esot 4 kodoli un viss esot plūdeni un yo tik par lētāku naudu
ja tā - tad MIUI ir reāli kruta!
Ja nav - tad kāda iksa pēc tur ir 4 kodoli...  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
petjka rakstīja:

paga - tika jau apgalvots ka esot 4 kodoli un viss esot plūdeni un yo tik par lētāku naudu
ja tā - tad MIUI ir reāli kruta!
Ja nav - tad kāda iksa pēc tur ir 4 kodoli...  Razz

nuuuu..... manispēc kaut 17 kodoli.
Galvenais lai viņš lietotāju dara laimīgu un veic savu darbu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neburiet te baigo drāmu Laughing un to ka man obligāti ir jāiesaistās šajā topikā sapratu pēc zemāk redzamā ralfiņa pilnīgi muļķīgā paziņojuma. man kautkā liekas, ka pasaulē nav tikai viens ražotājs, kas spēj salikt normālas un labi strādājošas iekārtas, tai skaitā telefonus.

ralfins rakstīja:
...uspakoisja, ar iOS7 uz 4/4s, apple vienkārši gribēja parādīt kā ikdienā jūtas Android lietotāji...naac  shura

runājot par antutu - āboļiem tāds ir pieejams? pirmajā mirklī google neko neiedeva.....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

so true  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
neburiet te baigo drāmu Laughing un to ka man obligāti ir jāiesaistās šajā topikā sapratu pēc zemāk redzamā ralfiņa pilnīgi muļķīgā paziņojuma

...kuru tieši ābolu, un cik ilgi esi lietojis, ka vari ko apstrīdēt, vai salīdzināt, vai arī vadies no man liekas, es lasīju, čoms teica u.t.t.?... grudaks btw, mans koments nebija jāuztver nopietni, bet man jau bija aizdomas, ka Tu tieši tā to uztversi... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
antutu tak skaidri un gaiši raksta, ka tas ir TIKAI priekš andrīšiem... Wink

cik noprotu tad tavs MIUI ir švakāks par
Xiaomi MI 2A  
bet niknāks par
Samsung Galaxy Note 10.1

īsāk sako(jo)t - 3 vieta no apakšas šajā tabulā

interesanti cik divu seržu verķiem ir pakāsis? Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jus gan te saspamojusi ar visdiem antutiem, miuiiem unvel sazin kadiem brinumiem, kas jums ir galvenais? Lai telefons butu kautkadu meritaju chartu augsgala, vai lai labi izskatitos, butu erts un pilditu jums vajadzigas funkcijas?

Sigais viss man atgadina viena mana profesora teikto, ka ari zapinja var iestuket mersa motoru, bet tas nenozime, ka peksni zapins parvertisies par mersi un brauks ka mersis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lietoju HTC Tattoo. Pat pirms 3.5 gadiem tas maksāja vien 120 Ls.
Telefona funkciju pilda lieliski.
Internetā sadaleņu fāzes, vārstu pacēlumus, riteņu sagāzuma leņķus, balstiekārtu rasējumus atrast un apskatīt varu.
Nespēju iedomāties, ko vēl man vajag no telefona.
Epasti, plānotāji, aplikācijas, navigācijas... Viss darbojas lieliski.
Jebkurā gadījumā, no iespējām izmantoju tikai mazu daļiņu.

ā, atcerējos, kamera sūdīga ja vāja gaisma. It īpaši, ja salīdzina ar jebkuru EOS shura

Vienīgais gļuks pat pēc updeitiem - atbildot uz zvanu dažkārt neatslēdzas vibrozvans.

joprojām neesmu sapratis, kāpēc man būtu par šāda tipa sakaru ierīci jātērē vairāk par 100Ls. Tas pats, kas nopirkt Ferrari, lai to izmantotu tikai un vienīgi braukšanai sastrēgumos pilsētas centrā.

Pēdējoreiz rediģējis Nr.7 Fri Sep 27, 2013 9:40 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
HTC tattoo manarī  labi pazīstams un nav slikts - cena atbilstoša veiktspējai, ielīst netā var, gps ir, kamera ir, var pdf kaut ko saskatīt..
Savukārt iphone ir tieši tik pat dārgāks cik to visu var labāk izdarīt (vairāk domāju par paaudzi vecāku modeļu cenām nevis uzpūstos jauno modeļu ciparus)
Ir bijuši gadījumi, kad gribu paļauties uz HTC gps kaut kur aizbraucot, bet vnk pieviļ.. bet iphons caur biezāko mākoni vienmēr parādīs kur esi.
Līdzīgi ar kameru - visas manas alfas bildes šeit garāžā šautas ar iphone. Mazais HTC vai kāds vienaudzis diez vai to spētu...
Galvenais lai uz verķi var paļauties un dara to, ko īpašnieks no viņa prasa, kodoli un benčmarki ir tikai mērīšanās

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 102 lapa no 118 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 116, 117, 118  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration