Atbildēt pie šī temata 55 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pēc bildēm nogurums nav redzams...

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MF rakstīja:
Tā nav mana alfa. Un tā krāsa nav azzuro fantastiko. Tas tonis ir par 5 toņiem gaišāks. Nositiet, bet uzreiz to krāsas kodu nevaru atrast. Bet krāsa ir  super

Nu re, azzuro gabbiano

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es nesaprotu ko jus varat īdēt par tām savām kluba uzlīmem( vajag grudakā un tā...) Jūs paši tak tās uzlīmes līmejat un pec tam tos autiņus pārdot ar tām uzlīmem,, grudakā vajag tiem kas sava kluba uzlīmi uzlīme uz sava autiņa un pēc tam to autiņu pārdod ar visām uzlīmēm.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nezinamais rakstīja:
Es nesaprotu ko jus varat īdēt par tām savām kluba uzlīmem( vajag grudakā un tā...) Jūs paši tak tās uzlīmes līmejat un pec tam tos autiņus pārdot ar tām uzlīmem,, grudakā vajag tiem kas sava kluba uzlīmi uzlīme uz sava autiņa un pēc tam to autiņu pārdod ar visām uzlīmēm.

pareiz pareiz. es vienu taadu zinu, kursh nepleesh nost savas personalizeejoshaas uzliimes no paardodamajaam mashiinaam grudaks sho konkreeto mashiinu neviens pat neatziistas, ka buutu paardevis hmm varbuut jauniibas trakumaa buusim taas uzliimes izdaliijushi pa lab, pa kreis.. vienalga. ja normaala mashiina, taa uzliime iipashi neskadee un kaunu nedara, ja vien iipashniekam nav iebildumu. bet shii konkreetaa neliecina par iipashnieka labo stilu un gaumi Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Katram cilvekam ir sava stila un gaumes izjuta par to jau nau ko iespringt, es pats ari atzistu kad tas uzlimes uz aizmugurejam durvim ir nevieta, bet tās tika uzlimetas tikai uz isu bridi jo vienas puses durvis bija ta drusku apskadetas un ļoti draņķigi izskatijas( ari ar uzlimem ipaši labi neizskatas, bet tomēr drusku labak ticiet man),  finances ari taka uz to bridi neatļava tas sataisit, jo iepriekšejais saimnieks piedavam  bija veiksmigi apslepis un pardevis man problemas ar ritošo daļu un drusku ar dzineju ( lai nokaunas viņš!!!) un plus vel nebija noplesis sava kluba nākļenes( par to lai viņš no kauna zemē ielien!!!) Bet par tām savām kluba novelcenēm varat nesatraukties tās vakar tika nahrenizētas. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ļoti jauki, mums par to visiem liels prieks  super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ar nesaprotu shito cepshanos ar kluba uzliimeem. smokin Visi tak zin, ka taa vairs nav mana mashiina shura Turklaat uzliimiites bija nu ljoooooooti neuzkriitoshaa vietaa. Naakamai vispaar nafig neliimeeshu neko virsuu. Mozh shitai ar nopleest... c

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Es ar nesaprotu shito cepshanos ar kluba uzliimeem. smokin Visi tak zin, ka taa vairs nav mana mashiina shura Turklaat uzliimiites bija nu ljoooooooti neuzkriitoshaa vietaa. Naakamai vispaar nafig neliimeeshu neko virsuu. Mozh shitai ar nopleest... c

Pareizi, es arī savulaik tā izdarīju. Visu salīmēju uz baltā ledusskapja, ir baigi super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uzskatu, ka kluba uzlīmes ir kluba biedra identificēšanās zīme.
Ja auto tiek pārdots tālāk ne-biedram, uzlīmes būtu jārauj nost bez ierunām.
Ja zin, ka pēc tam būs slinkums raut viņas nost, tad laikam tiešām labāk nelīmēt vispār.
Tā kā es lepojos, ka esmu kluba biedrs, tad uzlīmes līmēšu un vajadzības gadījumā arī plēsīšu nost Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
beidziet spamot. Tas tak po. Kuiņa. Satraucās te pa k-kādām uzlīmēm. Arī slikta reklāma ir laba reklāma.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Var jau protams dalīt arī Hyndai un Kia īpašniekiem Alfaclub uzlīmes, lai jau popularizē... es gan to negribētu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu pagpag. Kaads sakars ar hjndai un kia??? Uzliime paliek uz Alfas. Jeb Tu varbuut iedomaajies, ka mees te liimeejam uz golfiem taas uzliimes??? hammer
Neenu skaidrs, ka jaapleesh buutu. Bet, ja nu aizmirsaas uztraukumaa un taa... tad es domaaju ka nevajadzeetu iipashi par to nervozeet, ne?  056 Var jau buut, ka paaraak mieriigi to uztveru. Man gan pasham liekas, ka dazhi te sliigst otraa galeejiibaa Wink Patiesiiba, kaa jau parasti, ir tur aar... tfu! pa vidu, esgribeejteikt Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
ega rakstīja:
vai ir kas sakāms par šito? izņemot krāsu un uzlīmes...  shura
http://ss.ss.lv/msg/ru/73/3641/145615/UH8BHE9mSQ==.html

Trax'mobīlis? Vai bijušais MFmobīlis? Kam vēl ir Azurro Fantastico?

Vai dieninj, ku sen nebiju raadiijis savas kuslaas miesas shinii sadaljaa. Paldies par zinaashanaam - Juus visi esiet labi iemaaciijushies kluba biedru autokraasas, atpaziishanaas ziimes un grimases. Maneejais auto pagaidaam staav seetaa un nelietojas - man beidzaas TA, bet laika aizbraukt nesanaak - skola, darbs, spirtlotto. Kad doshu uz paardoshanu, uzliimi njemshu nost...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://ss.ss.lv/msg/lv/74/3668/146702/UH4KGUhkQg==.html

smuks Smile un tieši kā jāveic 100Kkm apkope....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
http://ss.ss.lv/msg/lv/74/3668/146702/UH4KGUhkQg==.html

smuks Smile un tieši kā jāveic 100Kkm apkope....

10x gaisa baloni
/me RREEEEC hammer

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 55 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration