|
7 lapa no 7 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Dulcineja rakstīja:jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...
Manuprāt šīs ir divas kritiskās kļūdas:
1) taisīt "pie sāvējiem pa lēto" pat tad, kad "savējie" netiek galā ar parastiem uzdevumiem
2) "neatlaist" savu ex
Sorry par offtopic )))) lai jums veicās!
|
Fri Jan 04, 2013 11:35 am |
|
 |
Dulcineja
Pievienojies: 04 Oct 2012
Komentāri: 38
|
ralfins rakstīja:Dulcineja rakstīja:Tagad man vēl tur papildus sveces mainīs...esot apskatījušies, ka viņas bijušas pilnīgi izdegušas un viena tā sarūsējusi, it kā būtu no purva izvilkta!
Un par ex es pieminēju tāpēc, lai saprastu, ka nav man tik viegli mainīt servisu, jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...un nezinu gan, vai citi Ventspils servisi labāk orientējas Alfās. Ja es dzīvotu Rīgā, tad, protams, es vestu uz Autofficinu vai kā tamlīdzīgi, bet tagad vienkārši neredzu jēgu.
...atvaino, bet ko dod tas, ka taisa pa lēto, bet nesataisa... 
Kāpēc nesataisa...līdz šim viss bija ok un daudz kas pagājušā gada laikā ir sataisīts. Nu, tagad gaidīšu, gan jau kaut ko izdomās. Bet, ja zināt, kurš Ventspils serviss būtu labāk piemērots, tad droši iesakiet! Jo vispārīga runāšana par labākiem servisiem mani pārāk nepārliecina, ja tā nebalstās uz personīgo pieredzi! Esmu sliktas lietas dzirdējusi par katru un man nav nekādu ilūziju par to, ka tur kaut kas būtu labāks.
|
Fri Jan 04, 2013 11:38 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
Dulcineja rakstīja:ralfins rakstīja:Dulcineja rakstīja:Tagad man vēl tur papildus sveces mainīs...esot apskatījušies, ka viņas bijušas pilnīgi izdegušas un viena tā sarūsējusi, it kā būtu no purva izvilkta!
Un par ex es pieminēju tāpēc, lai saprastu, ka nav man tik viegli mainīt servisu, jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...un nezinu gan, vai citi Ventspils servisi labāk orientējas Alfās. Ja es dzīvotu Rīgā, tad, protams, es vestu uz Autofficinu vai kā tamlīdzīgi, bet tagad vienkārši neredzu jēgu.
...atvaino, bet ko dod tas, ka taisa pa lēto, bet nesataisa... 
Kāpēc nesataisa...līdz šim viss bija ok un daudz kas pagājušā gada laikā ir sataisīts. Nu, tagad gaidīšu, gan jau kaut ko izdomās. Bet, ja zināt, kurš Ventspils serviss būtu labāk piemērots, tad droši iesakiet! Jo vispārīga runāšana par labākiem servisiem mani pārāk nepārliecina, ja tā nebalstās uz personīgo pieredzi! Esmu sliktas lietas dzirdējusi par katru un man nav nekādu ilūziju par to, ka tur kaut kas būtu labāks.
...tā Rīga tākā principiāli neder, vai kā, jo 190km nešķiet mežonīgi dārgi/tālu...pie reizes apskatīt vecpilsētu - mums tagad viss smuki izdekorēts u.t.t....
|
Fri Jan 04, 2013 11:43 am |
|
 |
Dulcineja
Pievienojies: 04 Oct 2012
Komentāri: 38
|
ralfins rakstīja:
...tā Rīga tākā principiāli neder, vai kā, jo 190km nešķiet mežonīgi dārgi/tālu...pie reizes apskatīt vecpilsētu - mums tagad viss smuki izdekorēts u.t.t.... 
Ja nekā neveiksies tepat uz vietas, tad būs jāapsver tāda doma... Dekorāciju ziņā gan Rīga man šķiet nesit Ventspili pušu...
|
Fri Jan 04, 2013 11:51 am |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Quattordici rakstīja:Dulcineja rakstīja:jo viņam es uzticos un viņš man pa lēto taisa...
Manuprāt šīs ir divas kritiskās kļūdas:
1) taisīt "pie sāvējiem pa lēto" pat tad, kad "savējie" netiek galā ar parastiem uzdevumiem
2) "neatlaist" savu ex
Sorry par offtopic )))) lai jums veicās!
|
Fri Jan 04, 2013 4:01 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 1:25 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
7 lapa no 7 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|