|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
saskoo69
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 27
|
 Lūgums pēc padoma.
Sveiki! Padalaties ar pieredzi!
Kādreiz jau esmu rakstījis, man ir alfa ar 2l JTS bija virsū gāzes iekārta, tagad beidzot viņu noņēmu, jo tā čakarēja visu pēc kārtas, mašīna tagad ir remontā.
Esmu nolēmis, ka ar rūgtumu sirdī būs no alfiņas jāšķirās, jo man šobrīd vajadzīgs kkas ekonomiskāks.
Tātad jautājums - kāda būtu normāla cena par šādu autiņu, skate izieta pirms mēneša, ceru, ka pēc remonta nebūs arī nekādu problēmu? Kā jau zinat, tad mašīna ir ļoti izskatīga, ar gaišu ādas salonu.
Varbūt kāds var palīdzēt notirgot?
|
Mon Sep 10, 2012 2:14 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
 Re: Lūgums pēc padoma.
saskoo69 rakstīja:Sveiki! Padalaties ar pieredzi!
Kādreiz jau esmu rakstījis, man ir alfa ar 2l JTS bija virsū gāzes iekārta, tagad beidzot viņu noņēmu, jo tā čakarēja visu pēc kārtas, mašīna tagad ir remontā.
Esmu nolēmis, ka ar rūgtumu sirdī būs no alfiņas jāšķirās, jo man šobrīd vajadzīgs kkas ekonomiskāks.
Tātad jautājums - kāda būtu normāla cena par šādu autiņu, skate izieta pirms mēneša, ceru, ka pēc remonta nebūs arī nekādu problēmu? Kā jau zinat, tad mašīna ir ļoti izskatīga, ar gaišu ādas salonu.
Ja tavas gāzes iekārtas dēļ ir sačakarātas degvielas sprauslas, tad tikai ar iekārtas noņēmšanu problēmas, diemažēl, nebeidzas. Alfisti, saā stārpā, tadu auto nepiedāvās noteikti. Tikai "lēti"
Taisi labas bildes un liec ss.lv ar cenu ap 3000 EUR, un gatavojies nolaist līdz 2500, tikai lai atdot kādam
Tu nezināji, ka 2.0 JTS + gāzes iekarta ir nežēlīga kombinācija, tagad misija ir pārdot auto "nezīnātājam"
|
Mon Sep 10, 2012 3:48 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: Lūgums pēc padoma.
Quattordici rakstīja:saskoo69 rakstīja:Sveiki! Padalaties ar pieredzi!
Ja tavas gāzes iekārtas dēļ ir sačakarātas degvielas sprauslas, tad tikai ar iekārtas noņēmšanu problēmas, diemažēl, nebeidzas. Alfisti, saā stārpā, tadu auto nepiedāvās noteikti. Tikai "lēti"
Taisi labas bildes un liec ss.lv ar cenu ap 3000 EUR, un gatavojies nolaist līdz 2500, tikai lai atdot kādam
Tu nezināji, ka 2.0 JTS + gāzes iekarta ir nežēlīga kombinācija, tagad misija ir pārdot auto "nezīnātājam" 
Aha,JTS motoriem nedrīkst likt gāzes iekārtas
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Sep 10, 2012 4:11 pm |
|
 |
saskoo69
|
Sprauslas nav beigtas, šobrīd tiek mainītas zondes, ieplūdes kolektors, gaisa mērītājs, man nav doma pārdot beigtu mašīnu, pārdošu, kad savedīšu kārtībā, tikai tagad tā vairs negūs gāzes mašīna.
|
Mon Sep 10, 2012 4:20 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tapēc ka JTS ir tiešās iesmidzināšanas dzinējs un gāzes licēji vienk. palaiž gāzi ieplūdes kanālos?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Sep 10, 2012 4:21 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
bija kautkādas iekārtas ko lika tiešās iesm.dzinējiem, kuras ik pa laikam benzīnu smidzināja, lai sprauslas dzesētu....bet tur ekonomija mazāka, sprauslas tāpat izdeg un iekārta dārga. cik sapratu, tad BRC vairs šos brīnumus neražo.....
gāzinieks stāstīja, ka ir kautkādas jaunās iekārtas, kas izmanto tās pašas benzīna sprauslas, bet līdz LV vēl nav atnākušas, a moš tikai izstrādes stadijā - hvz
|
Mon Sep 10, 2012 4:26 pm |
|
 |
saskoo69
|
Vispār jau auto taisīju sev - nomainīju motoru, saremontēju ritošo + vēl šādas tādas lietas, bet gribēju ar gāzi braukt, lai būtu lētāk
|
Mon Sep 10, 2012 4:42 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
MartinsT rakstīja:gāzinieks stāstīja, ka ir kautkādas jaunās iekārtas, kas izmanto tās pašas benzīna sprauslas, bet līdz LV vēl nav atnākušas, a moš tikai izstrādes stadijā - hvz
Pirms paris menesiem nebija ne LV, ne NL, kas ir galvena gazetaju zeme
|
Mon Sep 10, 2012 4:46 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
saskoo69 rakstīja:Vispār jau auto taisīju sev - nomainīju motoru, saremontēju ritošo + vēl šādas tādas lietas, bet gribēju ar gāzi braukt, lai būtu lētāk
...kaukur dzirdēts stāsts par lētiem/nemākulīgiem gāzes licējiem kas beidzas bēdīgi.
|
Mon Sep 10, 2012 4:48 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
LPG + direct injection. Hvz vai reāli darbojas:
http://www.zavoli.com/prodotti.php?mode=list&idCategoria=22&lang=en
http://www.vialle.nl/producten/lpdi.html?L=1
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Sep 10, 2012 4:53 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Ja pardosi auto chiki-piki kartiba, tad viss ka parasti:
1) izmazga
2) normali nofotografe
3) uzraksti normalu sludekli
4) ieliec tirgus cenu
5) saproti, ka Alfu var tikai kadam uzdavinat
6) brauc talak pats
|
Mon Sep 10, 2012 8:32 pm |
|
 |
Raimix
Pievienojies: 30 Nov 2011
Komentāri: 16
Atrašanās vieta: Jelgava
|
negribas ticēt kad ar 2.0JTS nav iespējams vizināties ar gāzi,paziņa jau 2 gadu parvietojas ar 159 2.2JTS ar Itāļu gāzes iekārtu un pagaidām nekādu sūdzību,tik sveces 3 reizes gadā maina.
|
Tue Sep 11, 2012 8:12 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
ar j.k. divus postus augstāk linkos redzamajām gan jau uz JTS visam vajadzētu būt labi.
ja nav grūti - vari uzjautāt kas par iekārtu? ziņkārības dēļ......
|
Tue Sep 11, 2012 9:58 pm |
|
 |
saskoo69
|
Vispār jau man virsū bija Zavoli iekārta no Itālijas, bet Dimeksā teica, ka viņu nedrīkstot virsū atstāt.
|
Wed Sep 12, 2012 8:16 am |
|
 |
MartinsT
Member of

|
saskoo69 rakstīja:Vispār jau man virsū bija Zavoli iekārta no Itālijas, bet Dimeksā teica, ka viņu nedrīkstot virsū atstāt.
kā jau tajā pašā linkā var redzēt, tad Zavoli ražo n-veidu gāzes iekārtas, ja jau servisā teica, ka slikti, tad visticamāk tā arī bija
|
Wed Sep 12, 2012 8:56 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:16 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|