|
5 lapa no 6 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
kaspars rakstīja:laikam par vēlu ja? ja nu nav tad vienu cimdu pāri lūdzu 
Kaads izmeers?
_________________ GTV6
|
Tue Apr 10, 2012 7:24 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
yuran rakstīja:kaspars rakstīja:laikam par vēlu ja? ja nu nav tad vienu cimdu pāri lūdzu 
Kaads izmeers?
spriežot pēc http://www.popshop.lv/main/page_nodergi_izmri.html
sanak ka M
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Tue Apr 10, 2012 9:37 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
kaspars rakstīja:yuran rakstīja:kaspars rakstīja:laikam par vēlu ja? ja nu nav tad vienu cimdu pāri lūdzu 
Kaads izmeers?
spriežot pēc http://www.popshop.lv/main/page_nodergi_izmri.html
sanak ka M
izvēloties ķiveri priekš trases, izmēram ir tikai iznformatīvs raksturs.
Man pēc tabulām arī jābūt M izmēram. Jā tā ir gana pieguļoša, kamēr jauna. Ļoti komfortabla ikdienā pa ielu vizinoties ar rolleri vai moto. Taču tāda tā vairs nav braucot pa trasi.
Es par ķiveri labāk nedaudz pārmaksāšu, nekā pēc tam braukšu pa trasi ar podu, kas ļurkājas uz galvas bremzējot, pagriezienos, trases nelīdzenumos.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Apr 10, 2012 10:38 am |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
|
Tue Apr 10, 2012 2:11 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
Voobsčem, pasūtījums ir apmaksāts. Jābūt Rīgā 2-4 ned. laikā. Gaidiet cimdus
_________________ GTV6
|
Thu Apr 12, 2012 10:49 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Apr 12, 2012 4:12 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Tad nu atcerējos, ka savulaik man bija izveidojušās labas attiecības ar skandināvijas moto lietu importētāju AGV, Airoh, IXS, GIVI, Scott, Dainese, TCX, ...
Manis izvēlētā IXS HX 105 Neon jau atvesta Rīgā maksās vien 35 Ls, kamēr Deutschlandes i-veikalos plauktā bez piegādes tās cena ir jau 49EUR...
Ja kādam ir vajadzība un interese, tad tik sūtiet man savas vēlmes, mož sabriest kāds kolektīvs pasūtījums
Pēdējoreiz rediģējis Nr.7 Mon Apr 16, 2012 3:28 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Apr 16, 2012 3:25 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Tad nu atcerējos, ka savulaik man bija izveidojušās labas attiecības ar skandināvijas moto lietu importētāju AGV, Airoh, IXS, GIVI, Scott, Dainese, TCX, ...
Manis izvēlētā IXS HX 105 Neon jau atvesta Rīgā maksās vien 35 Ls, kamēr Deutschlandes i-veikalos plauktā bez piegādes tās cena ir jau 49EUR...
Ja kādam ir vajadzība un interese, tad tik sūtiet man savas vēlmes kādam kolektīvam pasūtījumam 
A man vajag to ķiveri...
Te kāds bija nop[ublicējis, kas notiekot ar zirnekļiem...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Apr 16, 2012 3:27 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
palaidniex rakstīja:
A man vajag to ķiveri...
Tev vajag šito http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqUP66571_2rv23Q-sjB2TKidnFMhAaj96QQagV9NgrxrpFFJk4yspaizuvA
|
Mon Apr 16, 2012 3:29 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
palaidniex rakstīja:Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Ja kādam ir vajadzība un interese, tad tik sūtiet man savas vēlmes kādam kolektīvam pasūtījumam 
A man vajag to ķiveri...
priekškam? domā, ķivere glābs? jeb smukāk izskatīsies
|
Mon Apr 16, 2012 4:22 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
petjka rakstīja:palaidniex rakstīja:Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
A man vajag to ķiveri...
priekškam? domā, ķivere glābs? jeb smukāk izskatīsies 
Uz trases bez tāķobja nelaižot...
Gan jau tiem 3 apļiem no kāda palienēs...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Apr 16, 2012 4:52 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Ja kādam ir vajadzība un interese, tad tik sūtiet man savas vēlmes, mož sabriest kāds kolektīvs pasūtījums 
Šitāda strīpainā? http://ixs-moto.pl/95,kask-ixs-hx-105-neon-x10019.html
Kā izvēlējies izmēru?
Interese ir
|
Mon Apr 16, 2012 11:36 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
altez rakstīja:Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Kā izvēlējies izmēru?
Interese ir 
Jā tāda strīpainā.
pēc tabulām man ir M izmērs, taču pierādījies, ka pa trasi nepieciešama izmēru mazāka ķivere, respektīvi S izmērs.
|
Tue Apr 17, 2012 9:40 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Nr.7 rakstīja:altez rakstīja:Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Kā izvēlējies izmēru?
Interese ir 
Jā tāda strīpainā.
pēc tabulām man ir M izmērs, taču pierādījies, ka pa trasi nepieciešama izmēru mazāka ķivere, respektīvi S izmērs.
smuka, iedosi piemerit
|
Tue Apr 17, 2012 10:13 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:Nr.7 rakstīja:altez rakstīja:Nr.7 rakstīja:tā kā šosezon iespējams būs daudz jābraukā pa lielajām trasēm, sadomāju sev iegādāt kādu lētāku openface ķiveri...
Kā izvēlējies izmēru?
Interese ir 
Jā tāda strīpainā.
smuka, iedosi piemerit 
pirms tam matus izmazgāsi?
|
Tue Apr 17, 2012 10:23 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 11:45 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
5 lapa no 6 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|