Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala 1994 Alfa-Romeo 155
Edc rakstīja:
Šis tad arī ir "fotošops"
Šeit man kļūdaini izskatās saturs- kautkā man nav pārliecības, ka moskābelis brauc pa bildē redzamo ceļu un publika to vēro. Kautkā "noskaņas" īsti nesader.
un tehniski- kas tās par melnām ēnām zem riepām? Kāpēc koki ir ar "motion blur" (nezinu, kā tas saucas latviski), bet publikai un ceļam tas blurs nav?
Publika vispār tur galīgi neiederīga Pirmkārt, ja lidotu moskābelis tā garām, visi stāvētu ar mutēm vaļā un skatītos uz to pusi. Bet te- kautkāds tusiņš, bezmaz vakartērpos, pie klātiem galdiņiem (tāda noskaņa)...
Braucējiem sejas kautkā neskaidras/aizmālējušās, nevar īsti izprast, cik nopietni viņi iedziļinās notiekošajā. Bet es mazliet šaubos, vai tā lidojot, stūri būtu prātīgi tā satvert. Ar domu par piezemēšanos.
Šeit man kļūdaini izskatās saturs- kautkā man nav pārliecības, ka moskābelis brauc pa bildē redzamo ceļu un publika to vēro. Kautkā "noskaņas" īsti nesader.
un tehniski- kas tās par melnām ēnām zem riepām? Kāpēc koki ir ar "motion blur" (nezinu, kā tas saucas latviski), bet publikai un ceļam tas blurs nav?
Publika vispār tur galīgi neiederīga Pirmkārt, ja lidotu moskābelis tā garām, visi stāvētu ar mutēm vaļā un skatītos uz to pusi. Bet te- kautkāds tusiņš, bezmaz vakartērpos, pie klātiem galdiņiem (tāda noskaņa)...
Braucējiem sejas kautkā neskaidras/aizmālējušās, nevar īsti izprast, cik nopietni viņi iedziļinās notiekošajā. Bet es mazliet šaubos, vai tā lidojot, stūri būtu prātīgi tā satvert. Ar domu par piezemēšanos.
šeit gan varētu kā reizi nebūt fotožops
riņķi zem ratiem? ēna no blices
koki izplūduši , civili fiksēti? - eļementarno - cilvēki tādā tumsā, ka tos fiksē tikai blice (papēti zombijacis),
savukārt virs kokiem debesis, kuras dod gana gaismas motion bluram panējot kadru...
ja pamanīji, tad moskābeļa lukturi arī mazliet izblurēti...
šoreiz es balsoju par pure photography with analogue, photo taking gļukz, taking in maind fotographic condišnz...
ja nemaldos, tad lietuviešu rallistam Brunzem ar Moskvich savulaik vienā gadā "1000 ezeru rallijā" piederēja rekords par tālāko lēcienu Ja nemaldos, ka tie bija kādi 70+ metri.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems 1995 Alfa-Romeo 155 Q4
Sākšu ar to, ka EDC, nekas netika rēķināts sekundēs, viss ir stundās un minūtēs. Kopējais laiks trasē 6 h 42 min un sods:24 min.
Pasākums labs, nogurums bija patīkams pēc padarītā darba!
Sīkāk:
1.Ar uzdevumiem mums veicās tīri labi un ātri, bet tas nav tas trakākais kur pazaudējām laiku.
2. Regularitāte, jeb tā saucamie pārbraucieni... leģendu saņēmām tikai pirms starta katrā kontrlopunktā. Kaut kur acīm redzot esam kļūdījušās laika uzņemšanā (vajadzēja 2 gb hronometrus), jo mēs vadījāmies pēc kopējā uzņemtā laika. 1 min par ātru un tas jau ir 10 min sods.
Kopumā bija super! Domājams, ka brauksim vēl!
Salīdzinot ar alfistu pasākumiem uzdevumi bija vienkārši. Izvēlētie ceļi bija 70% gruntene; 30% asfalts. Gruntene vietām nebija no labākām, kā arī asfalts bija ļoti slikts, daudz bedres. Ceļi bija slikti!
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās