|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
 Par kādu piķi lai pērk ģeneratora siksnu 166 alfai?
Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto Bravā maksā - 36 Ls,
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Cik nopratu, tad visos runa bija par 6 celiņu siksnu, kāda ir man.
Ko Jūs ieteiktu?
Un vēl jautājums: Kā labāk mainīt, ņemt nost labo riteni vai tā pat ķimerēties no augšas?
|
Fri Feb 10, 2012 11:43 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
V6 alfa?
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Feb 10, 2012 12:13 pm |
|
 |
alfa166
|
dzintis rakstīja:V6 alfa?
parastā TS
|
Fri Feb 10, 2012 12:54 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
 Re: Par kādu piķi lai pērk ģeneratora siksnu 166 alfai?
alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?
Un vēl jautājums: Kā labāk mainīt, ņemt nost labo riteni vai tā pat ķimerēties no augšas?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Feb 10, 2012 2:10 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
pat e-parts piedāvā pa 5 ls.
Es droši vien noņemtu riteni un vienkārši apmainītu siksnu...
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Feb 10, 2012 2:20 pm |
|
 |
alfa166
|
kaspars rakstīja:alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?

Paldies par izsmeļošajiem simboliņiem. Varēji arī tos nelikt!
|
Fri Feb 10, 2012 3:10 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
alfa166 rakstīja:kaspars rakstīja:alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?

Paldies par izsmeļošajiem simboliņiem. Varēji arī tos nelikt!
neka personiga bet cilvekiem kam ir vairak pieredzes neka nomainit riteni un iepildit benzinu tavs jautajums tiesam skiet mulkigs un smiekligs centos to kaut ka maigi pateikt lai neaizvainotu un nenosauktu nesmukos vardos
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Feb 10, 2012 3:15 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?
Klau!, kā Tev pašam liekas? tā ir agregātpiedziņas siksna, globāli nebūs nekādas starpības vai Tu par siksnu samaksāsi 9, 20 vai 36 ls, varu tev piedāvāt siksnu arī par 658 ls  bet nekas no tā nemainīsies  siksna nebūs ne labāka, ne sliktāka  cik nu man zināms, tad atverot motora pārsegu tur nebūs diezko daudz vietas, lai puslīdz ērti nomainītu siksnu, tāpēc draudzīgi iesaku iebraukt siltā garāžā, pacelt mašīnu uz domkrata , noņemt labo priekšējo riteni, plastmasu kas aizsedz dzinēju paņemt baltu papīra lapu, shematiski uzzīmēt siksnu kā un pa kuru pusi katram rullim viņa iet, tālāk atslogot spriegotājrulli noņemt siksnu no viena ruļļa, pēc tam arī no pārējiem, pārliecināties, ka visi ruļļi griežas brīvi, bez slodzes un trokšņa, noslaucīt no netīrumiem, dubļiem utt. paņemt jauno celiņsiksnu no iepakojuma un uzlikt uz visiem ruļļiem izņemot vienu, atkal atspiest spriegotāju, uzlikt siksnu uz pēdējā ruļļa , iedarbināt dzinēju pārliecināties ka viss griežas, netrokšņo (viss labi) un salikt plastmasas atpakaļ tādā pašā secībā, kā izjauci  un vispār domāju, ka daudz prātīgāk būs aizbraukt uz kādu servisu kur, domājams, to izdarīs salīdzinoši ātri un financiāli nesāpīgi  kaut kā tā
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Fri Feb 10, 2012 3:42 pm |
|
 |
alfa166
|
kaspars rakstīja:alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?
Klau!, kā Tev pašam liekas? tā ir agregātpiedziņas siksna, globāli nebūs nekādas starpības vai Tu par siksnu samaksāsi 9, 20 vai 36 ls, varu tev piedāvāt siksnu arī par 658 ls bet nekas no tā nemainīsies siksna nebūs ne labāka, ne sliktāka cik nu man zināms, tad atverot motora pārsegu tur nebūs diezko daudz vietas, lai puslīdz ērti nomainītu siksnu, tāpēc draudzīgi iesaku iebraukt siltā garāžā, pacelt mašīnu uz domkrata , noņemt labo priekšējo riteni, plastmasu kas aizsedz dzinēju paņemt baltu papīra lapu, shematiski uzzīmēt siksnu kā un pa kuru pusi katram rullim viņa iet, tālāk atslogot spriegotājrulli noņemt siksnu no viena ruļļa, pēc tam arī no pārējiem, pārliecināties, ka visi ruļļi griežas brīvi, bez slodzes un trokšņa, noslaucīt no netīrumiem, dubļiem utt. paņemt jauno celiņsiksnu no iepakojuma un uzlikt uz visiem ruļļiem izņemot vienu, atkal atspiest spriegotāju, uzlikt siksnu uz pēdējā ruļļa , iedarbināt dzinēju pārliecināties ka viss griežas, netrokšņo (viss labi) un salikt plastmasas atpakaļ tādā pašā secībā, kā izjauci un vispār domāju, ka daudz prātīgāk būs aizbraukt uz kādu servisu kur, domājams, to izdarīs salīdzinoši ātri un financiāli nesāpīgi kaut kā tā 
paldies par sakarīgu komentu!
tā kā pašam siltas garāžas nav, tad siksnas nomaiņu uzticēju piemājas servisam, kas maksāja 10 Ls. Siksna pati 9 Ls.
|
Sat Feb 18, 2012 12:03 pm |
|
 |
alfa166
|
koijotins rakstīja:alfa166 rakstīja:kaspars rakstīja:alfa166 rakstīja:Uzzvanīju trīs kantoriem, cenas katrā savas
Auto pluss - 21 Ls
Kemi par 8,41 Ls.
Ko Jūs ieteiktu?

Paldies par izsmeļošajiem simboliņiem. Varēji arī tos nelikt! neka personiga bet cilvekiem kam ir vairak pieredzes neka nomainit riteni un iepildit benzinu tavs jautajums tiesam skiet mulkigs un smiekligs centos to kaut ka maigi pateikt lai neaizvainotu un nenosauktu nesmukos vardos
nu tad varbūt foruma noteikumos jāieraksta, ja šeit tiek gaidīti tikai profesionāli garāžu un servisu automehāniķu jautājumi ar padziļinātu interesi. Man gan likās, ka forums domāts arī citu nozaru cilvēkiem, kuri diendienā tiešām neko vairāk kā benzīnu nelej. Es taču saviem paziņām nesaku, ka viņu jautājumi ir stulbi, ja viņi man lūdz padomu sfērā, kurā es strādāju ikdienā, taču paši nodarbojas ar kko citu.
Kaut kā tā man liekas.
|
Sat Feb 18, 2012 12:09 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
alfa166 rakstīja:
Если есть подъёмник или яма,то ремень с ямы поменяешь не снимая колеса.Нормальная цена на ремень от ТС 10-11лс.
|
Sat Feb 18, 2012 1:12 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
alfa166 rakstīja:..
nu tad varbūt foruma noteikumos jāieraksta, ja šeit tiek gaidīti tikai profesionāli garāžu un servisu automehāniķu jautājumi ar padziļinātu interesi. Man gan likās, ka forums domāts arī citu nozaru cilvēkiem, kuri diendienā tiešām neko vairāk kā benzīnu nelej. Es taču saviem paziņām nesaku, ka viņu jautājumi ir stulbi, ja viņi man lūdz padomu sfērā, kurā es strādāju ikdienā, taču paši nodarbojas ar kko citu.
Kaut kā tā man liekas.
Forums domāts visiem, un katra izteiktais viedoklis ir viņa personīgais un iespējams neatspoguļo vairākuma vai "pareizo" viedokli.
Par sākotnējo jautājumu, manuprāt, viena lieta ir tirgotājs, otra siksnas ražotājs. Tirgotājam imho nav nozīmes, vairāk ražotājam, kas pa lielam nosaka sagaidāmo kvalitātes līmeni.
Par to vai mainīt pašam vai servisā ir katra individuāls gadījums.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Feb 18, 2012 1:38 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
Pilnīgi piekrītu alfa166!
ir jau sen sajūta, ka alfisti.lv nav īstā vietā, kur uzdot kādu jautājumu, vai vēlies kādu padomu dzirdēt, jo visticamāk būsi nošāvis garām- ne tajā topikā ierakstīji, ne tā uzrakstīji , ne tā kaut ko saskrūvēji. Īzskatās, ka forums ir domāts savam zināmam cilvēku lokam, kas reti kad var pozitīvi pieņemt citu cilvēku viedokļus, jautājumus uc. tēmas. Skumji, bet fakts!
|
Sat Feb 18, 2012 2:24 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Zāģis rakstīja:Pilnīgi piekrītu alfa166!
ir jau sen sajūta, ka alfisti.lv nav īstā vietā, kur uzdot kādu jautājumu, vai vēlies kādu padomu dzirdēt, jo visticamāk būsi nošāvis garām- ne tajā topikā ierakstīji, ne tā uzrakstīji , ne tā kaut ko saskrūvēji. Īzskatās, ka forums ir domāts savam zināmam cilvēku lokam, kas reti kad var pozitīvi pieņemt citu cilvēku viedokļus, jautājumus uc. tēmas. Skumji, bet fakts!
Vienīgais kas to var mainīt ir mēs paši - foruma dalībnieki, tā kā aicinu to arī darīt.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Feb 18, 2012 2:26 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
es jau gan censos neatteikt ar padomu  bet nu ir reizes kad jautajumi ir smiekligi mulkigi  bet nu centisos laboties
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Feb 18, 2012 2:35 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 10:12 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 3 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|