Autors |
Ziņojums |
poteriks
Pievienojies: 02 Dec 2011
Komentāri: 20
|
 Alfa Romeo 159 SW 2.4 MJET 210 SELECTIVE Q4, Diesel
Sveiki visiem!
Varb;ut neliegsit padomu "jauninajam"?  esmu nobriedis 159 alfai ar 2,4 dizelmotoru. Man te piedāvāja q4 , bet nu galīgi par šo auto neko nezinu.. kādas izmaksas, cik tā padarīšana smalka un cimperlīga, vai vispar verts tani virziena skatities!!!  Jau ieprieks pateicos!
|
Wed Dec 21, 2011 12:09 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Re: Alfa Romeo 159 SW 2.4 MJET 210 SELECTIVE Q4, Diesel
|
Wed Dec 21, 2011 12:13 am |
|
 |
poteriks
|
 Re: Alfa Romeo 159 SW 2.4 MJET 210 SELECTIVE Q4, Diesel
|
Wed Dec 21, 2011 12:20 am |
|
 |
MAD_DOG
Pievienojies: 28 Sep 2011
Komentāri: 247
Atrašanās vieta: Kauguri, Jūrmala
1998 Alfa-Romeo 146
|
Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
Imho - nedomāju, ka daudz.
Bet vai kādreiz vēl būs iespēja nopirkt tādu komplektāciju - maz ticams
|
Wed Dec 21, 2011 12:26 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Savu pirms 3 gadiem gandrīz apgreidoju pret tādu. Autobravisti vilināja
Bet savilku visus +/- un nometu to ideju
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Dec 21, 2011 12:31 am |
|
 |
poteriks
|
NIKSONS rakstīja:Savu pirms 3 gadiem gandrīz apgreidoju pret tādu. Autobravisti vilināja
Ari tur biju un tas pats stasts. bet tomert sliecos bez tā q4  Paldies par info!
|
Wed Dec 21, 2011 12:36 am |
|
 |
poteriks
|
NIKSONS rakstīja:Savu pirms 3 gadiem gandrīz apgreidoju pret tādu. Autobravisti vilināja
Kāpēc tomēr neizdariji izveli par labu q4?
|
Wed Dec 21, 2011 1:25 am |
|
 |
poteriks
|
MAD_DOG rakstīja:Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
Cik saprotu, tad lielākā šķirba ir piekarē!
|
Wed Dec 21, 2011 1:27 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
poteriks rakstīja:MAD_DOG rakstīja:Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
nekāda dižā atšķirība piekarē nav.problēmas abām ir vienādas.kādas tās ir priekšpiedziņas,tādas pašas tās ir Q4 AR159.piekares detaļas abām ir vienādas,vismaz cik ir bijusi darīšana
ar mani ir tā,ka vienīgais kas mani attur no AR156Q4 krosa iepirkšanas ir tas,ka tur ir tikai viens vienīgs 1.9JTD dīzelis-priekš manis tas ir par maz,bet vot AR159SWQ4 gan es labprāt iepirktu ja vien finanses to atļautu un tas trakais 2.4JTD20v dīzelis iet mega labi  tas būtu vienīgais variants uz ko es parakstītos iegādāties dīzeli savā īpašuma.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Dec 21, 2011 1:37 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
poteriks rakstīja:NIKSONS rakstīja:Savu pirms 3 gadiem gandrīz apgreidoju pret tādu. Autobravisti vilināja
Neredzu jēgu ne ziemā ne vasarā.
Alfa ir tāds kartera rīvētājs, ka džips tāpat no tās mašīnas nesanāks. ģimenē tā būtu kā otrā mašīna, lasi - skarbākajā laikā varu atļauties atstāt sievas mašīnu garāžā
trackdejos ar dīzeli tāpat nepiedalīsies
iegūsti tikai palielinātu degvielas patēriņu un iespēju 4 nedēļas gadā smalki driftēt pa Rīgas apļiem ...
to mašīnu var ņemt tikai aiz mīlestības pret mākslu
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Dec 21, 2011 9:29 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
NIKSONS rakstīja:poteriks rakstīja:NIKSONS rakstīja:Savu pirms 3 gadiem gandrīz apgreidoju pret tādu. Autobravisti vilināja
Neredzu jēgu ne ziemā ne vasarā.
Alfa ir tāds kartera rīvētājs, ka džips tāpat no tās mašīnas nesanāks. ģimenē tā būtu kā otrā mašīna, lasi - skarbākajā laikā varu atļauties atstāt sievas mašīnu garāžā
trackdejos ar dīzeli tāpat nepiedalīsies
iegūsti tikai palielinātu degvielas patēriņu un iespēju 4 nedēļas gadā smalki driftēt pa Rīgas apļiem ...
to mašīnu var ņemt tikai aiz mīlestības pret mākslu 
nu tā īsti nepiekritīšu gan tev šoreiz
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Wed Dec 21, 2011 10:10 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Tikai 4x4 var būt pilnvērtīga mašīna.....
|
Wed Dec 21, 2011 10:31 am |
|
 |
Tornado667
Pievienojies: 09 Dec 2011
Komentāri: 152
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
vilsons rakstīja:poteriks rakstīja:MAD_DOG rakstīja:Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
nekāda dižā atšķirība piekarē nav.problēmas abām ir vienādas.kādas tās ir priekšpiedziņas,tādas pašas tās ir Q4 AR159.piekares detaļas abām ir vienādas,vismaz cik ir bijusi darīšana
ar mani ir tā,ka vienīgais kas mani attur no AR156Q4 krosa iepirkšanas ir tas,ka tur ir tikai viens vienīgs 1.9JTD dīzelis-priekš manis tas ir par maz,bet vot AR159SWQ4 gan es labprāt iepirktu ja vien finanses to atļautu un tas trakais 2.4JTD20v dīzelis iet mega labi tas būtu vienīgais variants uz ko es parakstītos iegādāties dīzeli savā īpašuma.
Man ir tieši tas trakais 2,4 JTDm dīzelis iekš 159SW tik bez Q4. Varu piekrist, ka iet mega labi un kopumā mašīna pat ļoti apmierina. Par tehnisko pusi gan neko daudz nepateikšu, jo pieder tikai 2 nedēļas
Vienīgais mīnuss, ka apetīte laba tam dīzelim, bet ir jau kumeļi ko barot
|
Wed Dec 21, 2011 10:33 am |
|
 |
poteriks
|
Tornado667 rakstīja:vilsons rakstīja:poteriks rakstīja:MAD_DOG rakstīja:Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
ar mani ir tā,ka vienīgais kas mani attur no AR156Q4 krosa iepirkšanas ir tas,ka tur ir tikai viens vienīgs 1.9JTD dīzelis-priekš manis tas ir par maz,bet vot AR159SWQ4 gan es labprāt iepirktu ja vien finanses to atļautu un tas trakais 2.4JTD20v dīzelis iet mega labi tas būtu vienīgais variants uz ko es parakstītos iegādāties dīzeli savā īpašuma.
Man ir tieši tas trakais 2,4 JTDm dīzelis iekš 159SW tik bez Q4. Varu piekrist, ka iet mega labi un kopumā mašīna pat ļoti apmierina. Par tehnisko pusi gan neko daudz nepateikšu, jo pieder tikai 2 nedēļas
Tas tā varētu būt- nav jau nissan note!
|
Wed Dec 21, 2011 10:53 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
poteriks rakstīja:Tornado667 rakstīja:vilsons rakstīja:poteriks rakstīja:MAD_DOG rakstīja:Tas ir atkarīg no tā, cik ir specifisku detalu, tieši šādai komplektācijai.
Tas tā varētu būt- nav jau nissan note! 
|
Wed Dec 21, 2011 10:55 am |
|
 |
|