Autors |
Ziņojums |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Ti rakstīja:
Kads ir jaucis vaļā aizmugurējos suportus no rocenes puses.... Tur atspere iekšā un griežas uz abam pusēm... 
tocna zini ka tur iekšā ir atspere?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Nov 02, 2011 3:44 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
kaspars rakstīja:Ti rakstīja:
Kads ir jaucis vaļā aizmugurējos suportus no rocenes puses.... Tur atspere iekšā un griežas uz abam pusēm... 
tocna zini ka tur iekšā ir atspere? 
Jap...un iekšpusē vel kaut kads mistisks gredzens, kuram klat nekadi tikt....
Ta atspere ir apkart centralajai asij uz kuras ir vitne un uz vitnes sežas cilindrs. Tad kad norauj roceni tad ta centrala ass piespiež cilindru pie diska... Cik saprotu no ta mehanisma  ...bet problema ka gar to aasit eļļu spiež...un gumijai klat netikt
_________________ Traktors izbijis
|
Wed Nov 02, 2011 4:57 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
jasaspiez atspere jaiznem sprosts un viss  salikt ir neiespejami bez pieredzes (jeb ir bet tas prasa visu dienu un nervus ) pirmo reizi es to suportu krameju kopa 8 stundas  otro reizi 4 stundas bet nu es vinus esmu atkodis un tas pras pusstundu vinu parjaukt kadus 50 esmu jaucis  ja ir velme tad vari atbraukt pie manis (60 kmno rigas) 10 ls katra puse ar visu nonemsanu un uzliksanu uz masinas
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Wed Nov 02, 2011 6:37 pm |
|
 |
shimis25
Pievienojies: 26 Mar 2010
Komentāri: 25
Atrašanās vieta: Rīga
|
 selespeed eļļa tek
sveiki, man ar 2001. gada 156 selestpeed 2.0 Ts un selspeed kārbai eļļa tek kkur ārā.
gribu zināt, kur lētāk, kur labāk to pārbaudīt un kur taisīt? varbūt kāds to jau pieredzējis?
|
Wed Nov 09, 2011 4:41 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
Biedri, paliidziet ar padomu
Kautkas ar manu 1.8TS nav pavisam labi. Mani nesenie noveerojumi: Nevar iespiest redlainaa (liidz shim nebiju meegjinaajis, braucu saudziigi) Teiksim staavot neitraalajaa un iespeizhot gaazi liidz galam, apgriezieni riistaas pie 4,5-5K rpm. tas pats arii velkot robu liidz galam, liidz redlainam tikt nevar. Braucot sanaak taadi kaa jaudas iekritieni, nav vienmeeriiga vilkme pie visiem apgriezieniem. Veel kas - kameer +/- auksts (lai gan nesen shitaa arii izpaudaas peec vienmeeriigas 50km nobraukshanas pa shoseju) bremzeejot pie krustiem apgriezieni nokriit liidz kaadiem 500, reizes triis/chetras turpu shurpu 1100-500-1100-500-1100. Blondiiniski iedomaajos, vai tieshaam deelj nepilnas baakas, ka bendzha skalojaas, bet nee ar pusbaaku tas pats. Vienreiz pat aukstam esot, shitaa neitraalajaa ripinot pie luksafora noslaapa (tajaa briidii iedomaajos psc, nospraaga stuures pastiprinaataajs, jo skan muzons, nedzirdeeju ka noslaapst  )
Cik lasiits, tad MAFs esot nikjiigs, noraavu nost, pielaidu, bet autinsh taa klepoja un raustijaas, ka neuzdroshinaajos braukt un pievienoju atpakalj. Man te viens saka, ka vareetu buut vainiigs klokjenes apgriezienu meeriitaajs, citur lasu par beigtu lambdu. Vai diagnostika detektee, ka beigts MAF/lambda/ vai kaads sensors?
Viiri, ko varat pateikt?
Paldies
|
Wed Nov 09, 2011 11:04 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
marciss rakstīja:Vai diagnostika detektee, ka beigts MAF/lambda/ vai kaads sensors?
jā detektē
|
Wed Nov 09, 2011 11:15 pm |
|
 |
marciss
|
Cik maksaa diagnostika? To Arfilaa vislabaak dariit ja?
|
Wed Nov 09, 2011 11:21 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
marciss rakstīja:Cik maksaa diagnostika? To Arfilaa vislabaak dariit ja?
hvz. gaumes lieta, bet kopš darbnīca ir atvērusies arfilā neesmu bijis un neplānoju turp doties
|
Wed Nov 09, 2011 11:23 pm |
|
 |
marciss
|
Tpfu...domaaju par darbniicu, raxtu arfilu, ok taatad uz darbniicu, cenas ta kaadas ir? Neesmu bijis nevienaa ne otraa
|
Wed Nov 09, 2011 11:32 pm |
|
 |
shimis25
Pievienojies: 26 Mar 2010
Komentāri: 25
|
Man ir bijis taa r to noslaapshanu krustojumaa, ka ik pa laikam noslaapa un tad jaapagaida lai pastaav un tikai taf pielaist vareeja atkal. par apgrirzieniem neatceros bet vareetu buut ka chakareejaas... vainiigs bija klokjenes apgr. meeriitaajs... izmaksaaja 20 ls diagnostika+ bish paari 20 ls deetalja un apmainiija <stundaa arfilaa...
marciss rakstīja:Biedri, paliidziet ar padomu
Kautkas ar manu 1.8TS nav pavisam labi. Mani nesenie noveerojumi: Nevar iespiest redlainaa (liidz shim nebiju meegjinaajis, braucu saudziigi) Teiksim staavot neitraalajaa un iespeizhot gaazi liidz galam, apgriezieni riistaas pie 4,5-5K rpm. tas pats arii velkot robu liidz galam, liidz redlainam tikt nevar. Braucot sanaak taadi kaa jaudas iekritieni, nav vienmeeriiga vilkme pie visiem apgriezieniem. Veel kas - kameer +/- auksts (lai gan nesen shitaa arii izpaudaas peec vienmeeriigas 50km nobraukshanas pa shoseju) bremzeejot pie krustiem apgriezieni nokriit liidz kaadiem 500, reizes triis/chetras turpu shurpu 1100-500-1100-500-1100. Blondiiniski iedomaajos, vai tieshaam deelj nepilnas baakas, ka bendzha skalojaas, bet nee ar pusbaaku tas pats. Vienreiz pat aukstam esot, shitaa neitraalajaa ripinot pie luksafora noslaapa (tajaa briidii iedomaajos psc, nospraaga stuures pastiprinaataajs, jo skan muzons, nedzirdeeju ka noslaapst )
Cik lasiits, tad MAFs esot nikjiigs, noraavu nost, pielaidu, bet autinsh taa klepoja un raustijaas, ka neuzdroshinaajos braukt un pievienoju atpakalj. Man te viens saka, ka vareetu buut vainiigs klokjenes apgriezienu meeriitaajs, citur lasu par beigtu lambdu. Vai diagnostika detektee, ka beigts MAF/lambda/ vai kaads sensors?
Viiri, ko varat pateikt?
Paldies 
|
Thu Nov 10, 2011 11:52 am |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
 Logu apsilde
Sācies rudens un biežāk jāslēdz pakaļjoga apsilde, bet sunītis ir pacenties un sač..karējis trīs apsildes dzīslas.
Jautājums vai var un kur atjaunot loga apsildi.
|
Sun Nov 13, 2011 9:23 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
 Re: Logu apsilde
Norkis rakstīja:Sācies rudens un biežāk jāslēdz pakaļjoga apsilde, bet sunītis ir pacenties un sač..karējis trīs apsildes dzīslas.
Jautājums vai var un kur atjaunot loga apsildi.
Točna zinu, kur var nopirkt smēri vai kaut ko tamlīdzīgu ar ko tās dzīslas var atkal savienot, kā to dara nav ne mazākās nojausmas!
|
Sun Nov 13, 2011 10:06 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
man ar 2 dzīslas pušu, bez suņa. dinazā par pāris latiem nopirku kautkādu draņķi - nestrādā
|
Sun Nov 13, 2011 10:31 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
MartinsT rakstīja:man ar 2 dzīslas pušu, bez suņa. dinazā par pāris latiem nopirku kautkādu draņķi - nestrādā 
Vajag draņķi kas strādā vai draņķi kas māk saremontēt.
|
Sun Nov 13, 2011 11:23 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
nokasi veselaas malinjas ar skraapi/naziiti un tad smeree to nagulaku virsuu. noliec kraasotaaju skochu no abaam malaam, atstaaj to starpaa apmeeram 1mm un dragaa droshaak. domaaju, ka nestraadaa tikai vienaa gadiijumaa - izolaacija. tur nav kam nestraadaat - metaalu saturosha pasta, vadiitaajs.
|
Mon Nov 14, 2011 8:32 am |
|
 |
|