Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
AR 166 2.0 TS - karteris!!!!- steidzami!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bez poram praktiski neiespejami savarit  Rolling Eyes  es saku apsvert iespeju taisit metala karteri no rokas  Rolling Eyes  jo man karteris satav no piena kannas un citiem aluminija ielapiem un vienalga atkal tek  Mad  vakar atkal lipinaju ciet kartejo plaisu  Crying or Very sad  vobsem jasamekle kur ar plazmu izgriezt metala flanci kas tiks pieskruvets pie bloka un talak tirs roku un pusautomata darbs  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
bez poram praktiski neiespejami savarit  Rolling Eyes  es saku apsvert iespeju taisit metala karteri no rokas  Rolling Eyes  jo man karteris satav no piena kannas un citiem aluminija ielapiem un vienalga atkal tek  Mad  vakar atkal lipinaju ciet kartejo plaisu  Crying or Very sad  vobsem jasamekle kur ar plazmu izgriezt metala flanci kas tiks pieskruvets pie bloka un talak tirs roku un pusautomata darbs  Rolling Eyes

bet tādu karteri uztaisīt mav pārāk dārgi?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Redzeju pashtaisiito karteri gan uz boksermotora (ARNA) gan uz VM motori dizelja (155ta). Cilveki pat bez plasmas - ar "bolgarku" taisija flanchus.

Principaa taads karteris nebuutu dargaaks par pashtaisiito mangaalu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

JDM stila karteris:D

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ar tiem metāla "mangaļu" karteriem ir viss ok, bet jāatceras ka ne velti tur ir Tādas formas, Tāda materiāla bleķa gabals. Jo  alumīnijs labāk atdod SILTUMU.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
nu ar tiem metāla "mangaļu" karteriem ir viss ok, bet jāatceras ka ne velti tur ir Tādas formas, Tāda materiāla bleķa gabals. Jo  alumīnijs labāk atdod SILTUMU.

Dīzelis ar siltumu ir uz Jūs. Sākoties aukstajam laikam nespēj uzkurināt, bet pašam dīzelim nepatīk karstums.
Dodiet šurp MANGAļU vai kā viņu tur sauc, eļļa jāmaina un nav kartera. Uz eļļas maiņu jau 4 l eļļas pielieti, varbūt tā turpināt un nemaz eļļu mainīt nevajadzēs, visu laiku pussvaiga.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
blin tas karteris man zb  Mad  Mad  sametinaju plaisu ka rezultata mikro plaisa citur iemetusies  Crying or Very sad  kaut gan jau sen zinama lieta ka ta bus  Doh!  vobsem 156 dizelim karteris ir magnija/aluminija/metala sakausejums jeb CAM  Rolling Eyes  metinasanai nepadodas un ta  Mad  vobsem kam problema ar karteri varu piedavat variantu  naac  atvediet man metala flanci ko pieskruvet pie bloka un parejo es uztaisisu no rokas  Rolling Eyes  par darbu gribesu vienu flanci sev  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu kungi - kursh saskices flanci?

njemat karteri, liekat to uz "millimetrovkas" papira gabalu, apvelkaat, skanejat utt..

Es ta padomaju, tas tachu nekas, ja tas flancis buutu no diviem puslokiem?  Tas minimizes izdevumus.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
grutakais ir izliekums spararata  puse  Rolling Eyes  no diviem puslokiem bus gruti precizi notrapit + metinot viss var loti saverpties  Rolling Eyes  idiala varianta 3-4 mm biezs terauta viengabala flancis pie ka metinat parejo

p.s 136 un 140 zs karteri atskiras  Wink  136 karteri var brivi uzlikt 140 zs motoram bet 140 uzlikt 136 zs bez partaisisanas nevar uzlikt  Wink  viss sals slepjas kartera ventilacija  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tapec jataisa no diviem pusflanchiem. Izliekuma vietaa jataisa jataisa savienojumu un tur vienkarshi jaatstaj lieki 5-7mm katrai daljai.

BTW var skanet-skicet arii blivi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
nu kungi - kursh saskices flanci?

njemat karteri, liekat to uz "millimetrovkas" papira gabalu, apvelkaat, skanejat utt..

Es ta padomaju, tas tachu nekas, ja tas flancis buutu no diviem puslokiem?  Tas minimizes izdevumus.

Jāķeras pie AutoCad, vienreiz čomam uzrasēju pāreju no Vēberiem uz ieplūdes kolektoru, gatavoja spotra golfu.
Pēc vairākiem piegājieniem uzrasēju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
Tapec jataisa no diviem pusflanchiem. Izliekuma vietaa jataisa jataisa savienojumu un tur vienkarshi jaatstaj lieki 5-7mm katrai daljai.

alfa motoriem nav kartera blīves Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Alsi rakstīja:

alfa motoriem nav kartera blīves Wink

Tagad buus! Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tur tā kartera forma/izliekums kārbas pusē zem kloķenes ir tāds,ka blīvi nevar uztaisīt Crying or Very sad  nu vismaz man tā šķiet un domāju,ka tieši šā iemesla dēļ tā tur nav jau no rūpnīcas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
nu tur tā kartera forma/izliekums kārbas pusē zem kloķenes ir tāds,ka blīvi nevar uztaisīt Crying or Very sad  nu vismaz man tā šķiet un domāju,ka tieši šā iemesla dēļ tā tur nav jau no rūpnīcas.
- miljons  Wink  alfai blivi uztaisit ir halava  Wink  tur tik viens tas izliekums  Wink  vw/oooo grupas izstradajumiem ir nacies taisit blivi no rokas (tiem nak tada ) ar 2 izliekumiem + viena mala zig-zaga   Wink  ka teikt sacit jasaka 'veikla amatnieka roka izdraz pipeli no koka '  Wink  

p.s blin principa pec uzbuvesusu to metala karteri 2.4 jtd un abiem variantiem  Wink

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration