Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga 1996 Alfa-Romeo 155
VW ambīcijas ir ļoti nopietnas. Friči taisās investēt 86 miljardus, lai līdz 2018. gadam šamie kļūtu par pasaules lielāko auto ražotāju: http://bit.ly/qlUe9v
Baltikmotors iedod cenu 19 Ls - 0,9 Ls = 18k Ls. Tas ir ar pvn un reģistrēts. Netto tas būtu 21,1 EUR
Par ceeenu nerunā, jau tā esot iedevuši max ko varot. Somi neļaujot utt. Piegādes laiks 3 m
Vācijā (mobilē) tāds pats bet ar navi un winterpaketi - 18,5 EUR + PVN + atvest... Parādu to mūsu "speciālistiem"... Šie man novēlē laimīgu ceļu uz Vāciju
Uzrunāju leišu inčepistus (tiem tāds mondeo ir stokā) ar txt - vai nu jūs man savu stoka wāģi atdodat pa 19k EUR, vai braucu pakaļ tam vācietim.... 30 minūšu laikā bija gatavs līgums un avansa rēķins par 19k EUR
Globalizācija jau nenozīmē ka tikai mani visa pasaule var drāzt un čakarēt. Es jau arī varu justies tik pat brīvs savās šopinga gaitās. Galu galā 2 ar astīti eur vai 10 % no cenas tomēr ir liela nauda
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
Pievienojies: 13 Apr 2011
Komentāri: 166
Atrašanās vieta: Rīga 1998 Alfa-Romeo 156
nezinu man kau tka vina nevisai ta 3 serija varbut ar m//pack buss labak
man personigi no nakama gada jaunumiem liekas intresants audi A2
protams ka serijas auto atsķirsies no concept prototipa bet ir jau pazinots ka nakamgad bus pieejams jaunais A2
_________________ Ventilācija,Apkure,Kondicionēšana ,Elektro montāža, vispareja buvniecība, Serviss un Montaža
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās