Autors |
Ziņojums |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
elbee rakstīja:nu ta kas tur? 4S bus 8mpix kamera, jaudigaks procesors un jauns softs, ja? to jauno softu vel nevajag steigties likt virsu, ja? lai piestrada
Siri nevaig aizmirst
bet vispar jau esmu nedaudz vilies... biju gaidijis kaut ko vairak, ka piem. jaunu dizainu.
|
Wed Oct 05, 2011 9:50 am |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Labi vien ir, nebūs atkal jauns jāpērk  :hipster:
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Wed Oct 05, 2011 11:33 am |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Hahahaaaaa. Es VIENMĒR esmu teicis, ka nav ko spazmot par kādu hipotētisku produktu, kamēr kāds no Apple to nav reāli prezentējis no skatuves. Vakardiena bija tam uzskatāms piemērs. Nekāds iPhone 5G.
Šodien, ar dažiem klientiem pārrunājot jaunumus, nācās diezgan agresīvi viņiem jautāt: "a kurš vispār teica, ka 5G šogad tiks prezentēts? Kāds no Apple? Nē? No kurienes tad info?" Izskatās, ka ļoti daudzi ir aplauzušies ar to
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Oct 05, 2011 11:51 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
PS: labā ziņa ir tā, ka Apple stoki nokritās. Rīt-parīt būs īstais brīdis pirkt
Alfa Romeo 156 GTA
|
Wed Oct 05, 2011 11:52 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
ne nu isteniba, jau ta vesu pratu padomajot tas ari bija gaidams. 4-tais tika salidzinosi nesen prezentets, hardweriski vinjs ir ljoooti labs, pat nedaudz gruti iedomaties, ko vel vaig... tagad ar 5 iosu daudz lietas tiks sakartotas... vel jo projam nav skaidrs, vai meeting requestus var nosutit vai ne?
plus truba klust atraka, bildes skaistakas... viss ir ka vaig. vienigi nebus baigi daudz 4to lietotaju, kas upgreidosies uz 4s, man ka 3s lietotajam ari pagaidam nav gaidais stimuls iespringt uz to 4s... kaut gan... ta jau redzes kad nonaks lidz plauktiem
|
Wed Oct 05, 2011 12:21 pm |
|
 |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
|
Wed Oct 05, 2011 1:04 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
xls99 rakstīja:ne nu isteniba, jau ta vesu pratu padomajot tas ari bija gaidams. 4-tais tika salidzinosi nesen prezentets, hardweriski vinjs ir ljoooti labs, pat nedaudz gruti iedomaties, ko vel vaig... tagad ar 5 iosu daudz lietas tiks sakartotas... vel jo projam nav skaidrs, vai meeting requestus var nosutit vai ne?
plus truba klust atraka, bildes skaistakas... viss ir ka vaig. vienigi nebus baigi daudz 4to lietotaju, kas upgreidosies uz 4s, man ka 3s lietotajam ari pagaidam nav gaidais stimuls iespringt uz to 4s... kaut gan... ta jau redzes kad nonaks lidz plauktiem 
Nu, man gan otraads fiilings. Izstraadaajot vienu pashu telefona modeli 16 meeneshu laikaa vareeja tomeer buut bish vairaak. Bet nu kas zin, mozh kaukur dzilji pagriidee top megaphons
No jaunaa man vajag tikai kameru. Ar 3Gs taas ir baisas.  Bet ar to laikam nepietiks, lai pirktu.
Par stokiem japaskataas, es neesmu tik optimistisks. Lai gan ar sho cenu visi modelji aizies uz urraa uz aaziju. Un atshkjiriba no tiiriem wardware razhotaajiem Apple jau pelna arii uz saturu. Ilgaakaa terminjaa tas ganjau atmaksaasies.
|
Wed Oct 05, 2011 1:05 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
varbuut esmu ar noslieci uz sazveerestiibas teorijaam juus teiksiet, bet domaaju, ka apple nebija drosh vai nevareeja sarazjot pietiekami daudz uz launchu 5 modeli, taadeelj izveleejaas esosho softu sastuukjeet vecajaa raamii.
|
Wed Oct 05, 2011 10:26 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nja...
Ziņu dienesti ziņo, jka tieši jaunā 4s prezentācijas dienā, pēc ilgstošas cīņas ar aizkuņģa dziedzera vēzi, no dzīves aizgājis pats Stīvs Džobss.
Lai miers viņa pīšļiem.
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Oct 06, 2011 8:28 am |
|
 |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo 155
|
Un cerēsim, ka Džobsa sekotājie iekš "Apple Inc." spēs vadīt un attīstīt tālāk! http://www.apple.com/
|
Thu Oct 06, 2011 9:03 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
tas laikam nebija parsteigums un jadoma, ka apple laudis pedejo gadu laika ir sagatavoti vadit talak to kompaniju
|
Thu Oct 06, 2011 10:42 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
+1 elbee. Godīgi sakot, izlasot pirmās ziņas, milzu pārsteiguma sajūta neradās...
Dzīve vairs nekad nebūs tāda, kāda tā bija pēdējos ~12-13 gadus. Esam zaudējuši ģeniālu menedžeri un iedvesmas avotu daudziem no mums. Tomēr dzīve iet uz priekšu un ne Apple, ne šīs kompānijas piekritēji, negrasās mest plinti krūmos. Ejam uz priekšu!
Alfa Romeo 156 GTA
|
Thu Oct 06, 2011 12:45 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
paris vardos, kas tas iCloud un ka un kapec man vinu vajadzetu izmantot? var bildes pa wifi uz kompi nosutit un veikt backupus bez vadiem? kas ir vajadzigs uz kompja lai tas viss darbotos?
|
Mon Oct 17, 2011 9:07 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
un vel viens jautajums, domaju, ieviesisu beidzot kaut kadu kartibu ar bildem, izmeginaju "Aperture", man parak kruta programma, un gruti tur kaut ko saprast, un kas vissliktak- kompja procesorinam diez gan gruti ar to tikt gala, strada leni, pus un els, nu vobsem nav lietojams
tad nolemu uzlikt iLife 11 ar tipa jauno iPhoto, jo man bija kaut kads sausmigi vecs un bezjedzigs. jaunais varbut ari ir jedzigaks, bet vislabakajas microsofta tradicijas tas mesls vislaik pisas, bremze un negaiditi kvito (quit unexpectedly)  visu, ko var esmu atjauninajis, visus updeitus uzlicis. pat nevaru RL bildes uzledet uz flickera, jo ari ta procesa liak vins pamanas izslegties un paradit sorry, quit unexpectedly
ko tagad darit? un varbut ir kadi ieteikumi ka vispar ar tam bildem tikt gala? + ieprieksejiem bilzu folderiem, kas bija vienk direktorijas man tagad vel ir kadas tris dazads library, katra pa kadiem 5GB, kuras ir hvz kas ieksa un kuras hvz ka var atvert, un, piemeram, pedejo paris gadu laika ar iphone focetajam un caur iphoto ieladetrajam bildem es vairs visoar netieku klat, jo Iphoto uzkuras ari bridi, kad vins updeito kaut kadu old library
vobsem dirsa
|
Mon Oct 17, 2011 10:02 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
ps: nu viss, vairak pat vala neveras, uzreiz jau quit unexpectedly  piedodiet, legendas bilzu nebus
|
Mon Oct 17, 2011 10:07 pm |
|
 |
|