Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Nākošais
DISKI
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es taa kaa vairaak gribeeju par konkreetajiem diskiem, ne vispaariigu ieskatu zirneklju veesturee, wikipeedas pusaklajaa skatiijumaa...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
estapens rakstīja:
Es taa kaa vairaak gribeeju par konkreetajiem diskiem, ne vispaariigu ieskatu zirneklju veesturee, wikipeedas pusaklajaa skatiijumaa...

MartinsT rakstīja:
pareizi, no S3 spider 82-90

ko VĒL konkrētāk tu gribi dzirdēt? kurā datumā no kura konkrētā auto noskrūvēti?  hmm  Very Happy

nez vai LV kādam tādi ir vajadzīgi - liec vien iekš ebay  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
estapens rakstīja:

ja vini ir no 105 serijas Spider, tad tie ir 4x108 Cromodora riteni... veco Spider ipasnieku vidu iespejams tiem ir kaut kada vertiba, un LV tadi ir kadi cetri cilveki, varbut kadam no viniem intereses hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jeebejaa taadu nav, un man nav ne mazaakaas idejas cik tie maksaa. Paviideejaa kosmiski cipari 800 eiro utt... taapeec jautaaju, varbuut sheit kaads var apgaismot. Ja kas, negribeeju izklausiities peec "uzbrauceeja" Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
estapens rakstīja:
jeebejaa taadu nav, un man nav ne mazaakaas idejas cik tie maksaa. Paviideejaa kosmiski cipari 800 eiro utt... taapeec jautaaju, varbuut sheit kaads var apgaismot. Ja kas, negribeeju izklausiities peec "uzbrauceeja" Wink

http://ebspares.co.uk/PNF/PNF.cfm?id=/alfa_105/Cromodora_style_wheel_30ET/info.cfm&CFID=946335&CFTOKEN=a7529ba55e819e3-1AAE7B68-155D-210D-9B393388E42FAE68&jsessionid=f0307f6156fd7c71114048437f7e2a615270

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
estapens rakstīja:

...nezinu kurš Tev sastāstīja par 800 eiro, bet e-bay piedāvā par 550 zaļajiem ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ALFA-ROMEO-GTV-SPIDER-CROMODORA-CAMPAGNOLO-WHEELS-SET-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a693bcd25QQitemZ250873629989QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories ), un pie mums viņi diemžēl maksā tik cik kāds par viņiem ir gatavs maksāt, respektīvi 100Ls; 200Ls... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
un pie mums viņi diemžēl maksā tik cik kāds par viņiem ir gatavs maksāt, respektīvi 100Ls; 200Ls... Wink

optimists, es teiktu, ka 50ls ir griesti Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
ralfins rakstīja:
un pie mums viņi diemžēl maksā tik cik kāds par viņiem ir gatavs maksāt, respektīvi 100Ls; 200Ls... Wink

...es domāju visi četri... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
elbee rakstīja:
ralfins rakstīja:

...es domāju visi četri... Rolling Eyes

elbee gan jau domāja, ka visi 4  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Very Happy skaidrs, var likt ebay vienkaarshi izsolee, gan jau kaadam vajadzees. Paldies par konsulteishn!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cetri potencialie so disku pirceji, vairak nevaru nevienu iedomaties Wink

Pēdējoreiz rediģējis elbee Tue Aug 16, 2011 4:02 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...trešo nerāda... hmm

tagad rāda

Pēdējoreiz rediģējis ralfins Tue Aug 16, 2011 4:04 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
to amerkaanjus jau biju redzeejis, neizskataas, ka pat pa taadu naudu kaadam vinjus vajag. Smile laikam buus vien jaanoliek augstaakaa plauktaa, lai pavaac veel kaadu puteklju centimetru...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
estapens rakstīja:
to amerkaanjus jau biju redzeejis, neizskataas, ka pat pa taadu naudu kaadam vinjus vajag. Smile laikam buus vien jaanoliek augstaakaa plauktaa, lai pavaac veel kaadu puteklju centimetru...

var jau DE jebajaa, alfaowner.com utml. lapās ielikt, moš kādam vajag. pa 800eur diezvai kādam vajadzēs  Very Happy

http://cgi.ebay.de/ALFA-CROMODORA-CD35-SPIDER-BERTONE-GIULIA-GT-ALUFELGEN-/200630610412?pt=DE_Autoteile&hash=item2eb68429ec

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nepiesienies pie tiem 800 Very Happy skaidrs, ka nevienam nevajadzees, kaut gan shitas aazis re, 800 par replikaam grib. Gribu 8000 !! Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration