Autors |
Ziņojums |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
 Re: Metāla oksidēšana
AMV rakstīja:Tip skābe ir brīvi pieejama Pat etiķim ogrieza grādus. Nav skābe, nav variantu.
ja vajag nedaudz - pasmel no aķa
|
Tue Jun 07, 2011 1:33 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
nav kāds stigas pļaujmašīnu rezerves daļu speciālists ?
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Thu Jun 09, 2011 6:13 pm |
|
 |
mareksb
Pievienojies: 13 Apr 2011
Komentāri: 166
Atrašanās vieta: Rīga
1998 Alfa-Romeo 156
|
maza firma kas nodarbojas ar :
Apkure
Ventilacija
Kondicionešana
elektro montaža
Buvnieciba un Projektešana
principa daram visus celtniecibas darbus bet pamat nodarbe tomer ir ventilacija ,apkure.un gaisa kondicionešana + ir labi atistits servis tieši pa ventilacijas sistemam un kondicionieru remontu un apkalpošanau /ne auto/
taka ja nu kas savajagas tad laipni
mans tiešais numurs ir :20006240
Pēdējoreiz rediģējis mareksb Wed Nov 09, 2011 8:36 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Thu Jun 09, 2011 9:13 pm |
|
 |
Kaneelis
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
NIKSONS rakstīja:nav kāds stigas pļaujmašīnu rezerves daļu speciālists ?
Paplapa taja veikalaa Miera/Senchu/Zirnu sturi. tur viiri ar viskauko njemaas!
|
Thu Jun 09, 2011 10:11 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
zinu, ka Niksons lieto, varbūt vēl kāds - cik platus paceļao garažu vārtus izmantojiet? pusotru izmēru un dubultie man ne pārāk - interesē platumi, iebruakšanas knifi, ja tādus kāds novērojis.
|
Sun Jul 03, 2011 9:10 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Trax rakstīja:zinu, ka Niksons lieto, varbūt vēl kāds - cik platus paceļao garažu vārtus izmantojiet? pusotru izmēru un dubultie man ne pārāk - interesē platumi, iebruakšanas knifi, ja tādus kāds novērojis.
Nepareizi zini. Gribu savam šķūnītim tādu pielikt
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Sun Jul 03, 2011 9:27 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Trax rakstīja:zinu, ka Niksons lieto, varbūt vēl kāds - cik platus paceļao garažu vārtus izmantojiet? pusotru izmēru un dubultie man ne pārāk - interesē platumi, iebruakšanas knifi, ja tādus kāds novērojis.
neliela pieredze ir... lietoju 2 vartus... vieni plataki - vienlaicigi var iebraukt ar masinu un mochveidigo  otri nedaudz sauraki... mocis varetu neietilpt
lai vai ka, nesen senca skjunitim meklejam vartus merijam stukojam kads min. platums ir vajadzdzigs... nu ta lai kapeicinju var....
Secinajums - pasus vartus var izveleties ~ 20 cm platakus neka auto+spogulji... tad jau nu vajadzetu samera relakseti iesturet tajos.
otrs nemazak svarigakais faktors ir cik daudz ruumes ir iekspuse tam skjunitim... grutak neka iebraukt pa sauriem vartiem ir izlist no auto, ja nevar normali atvert durvis
|
Sun Jul 03, 2011 10:06 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
kas tad tās par bildēm, kur tavs garažs it kā tika postēts? kaimiņa garaža, nikson? labi - po.
es tieši ši iemesla dēļ jautāju - 10 cm robežās to kapeiku diezko neie.., bet ja pusmetra robežās, tad ievērojami. parēķināju, ka ērtio būtu 2,5 metri platumā, tad pārdomāju, jo ar atvērtām duravām neviens tai garažā iekšā nebrauks.
|
Sun Jul 03, 2011 10:24 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
kāds var palīdzēt???????
meklēju meitai (alfistei)..studentei ...rīgā dzīvokli vai istabu...ir kādam? vai kāda informācija?
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Jul 06, 2011 4:35 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Trax rakstīja:kas tad tās par bildēm, kur tavs garažs it kā tika postēts? kaimiņa garaža, nikson? labi - po.
es tieši ši iemesla dēļ jautāju - 10 cm robežās to kapeiku diezko neie.., bet ja pusmetra robežās, tad ievērojami. parēķināju, ka ērtio būtu 2,5 metri platumā, tad pārdomāju, jo ar atvērtām duravām neviens tai garažā iekšā nebrauks.
Man garāža ir bet bez paceļamajiem vārtiem
|
Wed Jul 06, 2011 5:51 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Krīze jau nekāda nav, bet vnk varde smacē
Mož kādam "0" bērnu sēdeklis krāj putekļus plauktā ?
Mūsējais jau jauns būdams nekāds labais nebija, nokalpoja 2 maiņas pie manis, tad aizdevās tālāk, es pat nezinu kur... Nav arī vēlēšanās to meklēt atpakaļ
Tā manta parasti nenolietojās, jo tiek lietota izteikti saaudzīgi un reti kad vairāk par 9 - 12 mēnešiem.
Varu pa lēto izpirkt vai nomāt
|
Tue Jul 19, 2011 9:30 am |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Nikson, viens mētājās mājās. Nekāds brendīgais nav, nāca līdzi poļu ratiem. Vari kādu vakaru atčāpot tos 100m ciemos apskatīt vai derēs.
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Tue Jul 19, 2011 11:24 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Mana smacējošā varde liek visu šito reciklēt caur ss.lv...
Šitais manuprāt ir labs dīls par smieklīgu cenu:
http://www.ss.lv/msg/lv/for-children/autoarmchairs/till-2-years/lfxmn.html
Mums BeSafe bija līdz 16 kg - ļoti labs, Norvēģu, skaitās drošākais pasaulē utt. Pirkām jaunu pa 170, nākamajam lietotājam aizgāja pa 100...
Taga lietots tiek Recaro
_________________ @Scmic
|
Tue Jul 19, 2011 12:11 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Smica ieliktais izskatās labs variants, BeSafe tiešām ir līmenī
No ss mani baida viena lieta - tas ka tas sēdeklītis varētu būt bijis avārijā vai citādi deformēts, ko uz aci redzēt nevar, bet savas īpašības viņš ir zaudējis.
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Tue Jul 19, 2011 1:19 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Kaneelis rakstīja:NIKSONS rakstīja:nav kāds stigas pļaujmašīnu rezerves daļu speciālists ?
Paplapa taja veikalaa Miera/Senchu/Zirnu sturi. tur viiri ar viskauko njemaas!
Aaaaa neatraxtijos
Vajadzeja raiderim zobsixnu. 1300 mm garu un tikai 10 mm platu. Ar konkrētu zobu skaitu.
Stigas oridžinal maxaaa 20 Ls
Nopirku gultņos pa 12 Ls 30 mm platu un ISK par 2 Ls sagriezu 3 daļās
Latvietis praktiskais
|
Tue Jul 19, 2011 8:32 pm |
|
 |
|