Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
siipols rakstīja:Vienkārši šobrīd esmu baigi nobriedis uz 156 dīzeli vagonu un gribu maksimāli daudz info novākt ar ko man jāreiķinās, bet izskatās ka gala lēmums ir pieņemts un šodien ir nosūtīts uz vaczemi pieprasījums, lai sāk meklēt. 156 dizel wagon un kas ļoti patīk ir alfas ādas salons 
es ieteiktu skatities uz:
- 1.9 dizeli, 16v bus niknaks, bet 8v ar nav ne vainas un tie it ka skaitas izturigaki
- sakot ar 2002. gadu un jauno salonu. it ka sikums, bet velak bus patikami
- adas salonu un bose audiosistemu. ari sikumi, bet velak bus patikami
- normalu krasu, melnu vai kaut kadu peleko toni. katra zina ne sarkanu, zalu, zilu un tas gomoseku azzuro krasas. tadu masinu bus gruti pardot.
nu ta, ja jau izvelas vacija, tad vajag izveleties kaut o labu, sudus te pat var nopirkt cupu cupam.
|
Wed Mar 30, 2011 2:17 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
vel ir dazi tadi ipasi veikli pirceji, kam ir izdevies nopirkt Alfu ne tikai bez adas salona un lietajiem diskiem, bet ari bez adas stures un bez klimas. ta ari nevajag darit
bet dzintim jau noteikti tas viss ir pieejams, ta ka
|
Wed Mar 30, 2011 2:21 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
sarkanam nau ne vainas...
banānam un tumši zaļām arī...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Mar 30, 2011 2:39 pm |
|
 |
siipols
Pievienojies: 29 Mar 2011
Komentāri: 8
|
Super paldies par noderīgu info. Tad jau tagad tik jāgaida un jāskatās ko piedāvās jo pašam īpaši nav laika braukt meklēt auto.
|
Wed Mar 30, 2011 2:42 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
palaidniex rakstīja:sarkanam nau ne vainas...
vainas nav nekadas  par to var ari diskutet ilgi un dikti, bet fakts ir viens, melnu vai peleku masinu var pardot atrak un dargak ka sarkanu vai zalu. ja es pirktu 156, principiali skatitos tikai uz melnam masinam, tatad pirms spiest "suchen" es jau busu atzimejis "schwarz" un par tavu superigo suni zalo vai gridaskrasas sarkanbruno neko nemaz neuzzinasu
|
Wed Mar 30, 2011 2:57 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
elbee rakstīja:palaidniex rakstīja:sarkanam nau ne vainas...
vainas nav nekadas par to var ari diskutet ilgi un dikti, bet fakts ir viens, melnu vai peleku masinu var pardot atrak un dargak ka sarkanu vai zalu. ja es pirktu 156, principiali skatitos tikai uz melnam masinam, tatad pirms spiest "suchen" es jau busu atzimejis "schwarz" un par tavu superigo suni zalo vai gridaskrasas sarkanbruno neko nemaz neuzzinasu 
tu te nepalaid muti ja.tumši zaļa metālika ir viena no foršākajām krāsām alfai.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Mar 30, 2011 3:01 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
siipols rakstīja:Super paldies par noderīgu info. Tad jau tagad tik jāgaida un jāskatās ko piedāvās jo pašam īpaši nav laika braukt meklēt auto.
...principā Tu gribi tādu mašīnu kā man, bet es savu vēl nepārdodu...
|
Wed Mar 30, 2011 3:05 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
elbee rakstīja:siipols rakstīja:Vienkārši šobrīd esmu baigi nobriedis uz 156 dīzeli vagonu un gribu maksimāli daudz info novākt ar ko man jāreiķinās, bet izskatās ka gala lēmums ir pieņemts un šodien ir nosūtīts uz vaczemi pieprasījums, lai sāk meklēt. 156 dizel wagon un kas ļoti patīk ir alfas ādas salons 
- 1.9 dizeli, 16v bus niknaks, bet 8v ar nav ne vainas un tie it ka skaitas izturigaki
- normalu krasu, melnu vai kaut kadu peleko toni. katra zina ne sarkanu, zalu, zilu un tas gomoseku azzuro krasas. tadu masinu bus gruti pardot.
nu ta, ja jau izvelas vacija, tad vajag izveleties kaut o labu, sudus te pat var nopirkt cupu cupam.
Bļļ.., te viens sāk naidu kurināt
Būs jāiekrauj 333 bortā
Bet sava taisnība ir. Nosūtot pircējam 5 bildes ar "gomoseku"(c) elbee, un 1 bildi ar melnu mašīnu.
Tagad turpinu braukt ar smukāko no krāsām
|
Wed Mar 30, 2011 3:17 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
muuris rakstīja:elbee rakstīja:siipols rakstīja:Vienkārši šobrīd esmu baigi nobriedis uz 156 dīzeli vagonu un gribu maksimāli daudz info novākt ar ko man jāreiķinās, bet izskatās ka gala lēmums ir pieņemts un šodien ir nosūtīts uz vaczemi pieprasījums, lai sāk meklēt. 156 dizel wagon un kas ļoti patīk ir alfas ādas salons 
Bļļ.., te viens sāk naidu kurināt
Būs jāiekrauj 333 bortā
Bet sava taisnība ir. Nosūtot pircējam 5 bildes ar "gomoseku"(c) elbee, un 1 bildi ar melnu mašīnu.
Tagad turpinu braukt ar smukāko no krāsām 
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Mar 30, 2011 3:27 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
labi ka vismaz sarkanu krasu par gomosjaķinu (c) nenosauca
|
Wed Mar 30, 2011 3:40 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
TheCAT rakstīja:labi ka vismaz sarkanu krasu par gomosjaķinu (c) nenosauca 
sarkans Spider ir svadak ka sarkans wagons dizelis, tadu hren kadam pardosi, nu ar benzinsedanu jau ari nemaz nav tik viegli ka zinams  melns vai peleks TI  butu jau sen prom
|
Wed Mar 30, 2011 3:43 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
elbee rakstīja:sarkans Spider ir svadak ka sarkans wagons dizelis, tadu hren kadam pardosi, nu ar benzinsedanu jau ari nemaz nav tik viegli ka zinams melns vai peleks TI butu jau sen prom
Nu nez, melnu Ti neesmu zive redzejis, bet pelekais Ti ir fublja...
nu par krasam tiesham var ilgi strideties, bet fakts paliek fakts - nesmuka un pilnigi tuksha Alfa ari medz pardoties. Viss ir atkarigs no pircejiem, kuriem, ka zinams, v golove opilki
|
Wed Mar 30, 2011 3:46 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
TheCAT rakstīja:Nu nez, melnu Ti neesmu zive redzejis, bet pelekais Ti ir fublja...
...viens pelēks TI pie mums braukā - skata nekāda, sarkanais kudi labāk izskatās, tikai kaķa gadījumā tā čakra ir aizdirsta...
|
Wed Mar 30, 2011 3:50 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Mar 30, 2011 3:56 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Oga rakstīja:Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu 
ieliec dizeli, aizies caukstedams
|
Wed Mar 30, 2011 4:01 pm |
|
 |
|