Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Nākošais
vēlos pirkt 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
siipols rakstīja:
Vienkārši šobrīd esmu baigi nobriedis uz 156 dīzeli vagonu un gribu maksimāli daudz info novākt ar ko man jāreiķinās, bet izskatās ka gala lēmums ir pieņemts un šodien ir nosūtīts uz vaczemi pieprasījums, lai sāk meklēt. 156 dizel wagon un kas ļoti patīk ir alfas ādas salons Smile

es ieteiktu skatities uz:

- 1.9 dizeli, 16v bus niknaks, bet 8v ar nav ne vainas un tie it ka skaitas izturigaki
- sakot ar 2002. gadu un jauno salonu. it ka sikums, bet velak bus patikami
- adas salonu un bose audiosistemu. ari sikumi, bet velak bus patikami
- normalu krasu, melnu vai kaut kadu peleko toni. katra zina ne sarkanu, zalu, zilu un tas gomoseku azzuro krasas. tadu masinu bus gruti pardot.

nu ta, ja jau izvelas vacija, tad vajag izveleties kaut o labu, sudus te pat var nopirkt cupu cupam.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vel ir dazi tadi ipasi veikli pirceji, kam ir izdevies nopirkt Alfu ne tikai bez adas salona un lietajiem diskiem, bet ari bez adas stures un bez klimas. ta ari nevajag darit emo

bet dzintim jau noteikti tas viss ir pieejams, ta ka naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sarkanam nau ne vainas...
banānam un tumši zaļām arī...  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Super paldies par noderīgu info. Tad jau tagad tik jāgaida un jāskatās ko piedāvās jo pašam īpaši nav laika braukt meklēt auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

vainas nav nekadas Wink par to var ari diskutet ilgi un dikti, bet fakts ir viens, melnu vai peleku masinu var pardot atrak un dargak ka sarkanu vai zalu. ja es pirktu 156, principiali skatitos tikai uz melnam masinam, tatad pirms spiest "suchen" es jau busu atzimejis "schwarz" un par tavu superigo suni zalo vai gridaskrasas sarkanbruno neko nemaz neuzzinasu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
palaidniex rakstīja:

vainas nav nekadas Wink par to var ari diskutet ilgi un dikti, bet fakts ir viens, melnu vai peleku masinu var pardot atrak un dargak ka sarkanu vai zalu. ja es pirktu 156, principiali skatitos tikai uz melnam masinam, tatad pirms spiest "suchen" es jau busu atzimejis "schwarz" un par tavu superigo suni zalo vai gridaskrasas sarkanbruno neko nemaz neuzzinasu Wink

tu te nepalaid muti ja.tumši zaļa metālika ir viena no foršākajām krāsām alfai. :meistariba:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
siipols rakstīja:
Super paldies par noderīgu info. Tad jau tagad tik jāgaida un jāskatās ko piedāvās jo pašam īpaši nav laika braukt meklēt auto.

...principā Tu gribi tādu mašīnu kā man, bet es savu vēl nepārdodu... Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
siipols rakstīja:
Vienkārši šobrīd esmu baigi nobriedis uz 156 dīzeli vagonu un gribu maksimāli daudz info novākt ar ko man jāreiķinās, bet izskatās ka gala lēmums ir pieņemts un šodien ir nosūtīts uz vaczemi pieprasījums, lai sāk meklēt. 156 dizel wagon un kas ļoti patīk ir alfas ādas salons Smile

- 1.9 dizeli, 16v bus niknaks, bet 8v ar nav ne vainas un tie it ka skaitas izturigaki
- normalu krasu, melnu vai kaut kadu peleko toni. katra zina ne sarkanu, zalu, zilu un tas gomoseku azzuro krasas. tadu masinu bus gruti pardot.

nu ta, ja jau izvelas vacija, tad vajag izveleties kaut o labu, sudus te pat var nopirkt cupu cupam.

Bļļ.., te viens sāk naidu kurināt  Mad
Būs jāiekrauj 333 bortā  Razz  shura

Bet sava taisnība ir. Nosūtot pircējam 5 bildes ar "gomoseku"(c) elbee, un 1 bildi ar melnu mašīnu.
Tagad turpinu braukt ar smukāko no krāsām   gejs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
elbee rakstīja:
siipols rakstīja:

Bļļ.., te viens sāk naidu kurināt  Mad
Būs jāiekrauj 333 bortā  Razz  shura

Bet sava taisnība ir. Nosūtot pircējam 5 bildes ar "gomoseku"(c) elbee, un 1 bildi ar melnu mašīnu.
Tagad turpinu braukt ar smukāko no krāsām   gejs

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi ka vismaz sarkanu krasu par gomosjaķinu (c) nenosauca  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
labi ka vismaz sarkanu krasu par gomosjaķinu (c) nenosauca  Very Happy

sarkans Spider ir svadak ka sarkans wagons dizelis, tadu hren kadam pardosi, nu ar benzinsedanu jau ari nemaz nav tik viegli ka zinams Mr. Green melns vai peleks TI love butu jau sen prom

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
sarkans Spider ir svadak ka sarkans wagons dizelis, tadu hren kadam pardosi, nu ar benzinsedanu jau ari nemaz nav tik viegli ka zinams Mr. Green melns vai peleks TI love butu jau sen prom

Nu nez, melnu Ti neesmu zive redzejis, bet pelekais Ti ir fublja...
nu par krasam tiesham var ilgi strideties, bet fakts paliek fakts - nesmuka un pilnigi tuksha Alfa ari medz pardoties. Viss ir atkarigs no pircejiem, kuriem, ka zinams, v golove opilki  Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nu nez, melnu Ti neesmu zive redzejis, bet pelekais Ti ir fublja...

...viens pelēks TI pie mums braukā - skata nekāda, sarkanais kudi labāk izskatās, tikai kaķa gadījumā tā čakra ir aizdirsta... Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu shura

ieliec dizeli, aizies caukstedams naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration