Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Nākošais
vēlos pirkt 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Kads kaut ko zin par šo http://www.ss.lv/msg/lv/transpor 
TheCAT rakstīja:
Cosa Nostra rakstīja:
Nu ja Ficinā amjus mainīsi, tad es atdošu Tev savus vecos. Man tie bija vesali, nomainiju uz, ķipa,, sportiskākiem.

A-a. Sprotwagonam medz but nivomat amishi Smile

Ooops! Sorry! Slinkums uz ss.lv linku klikšķināt bija. Neredzēju, ka desu vāģi čalis nosktijis.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
siipols rakstīja:
Klau a ka ir ar tam restaurētajam detaļām, kā ir ar kvalitāti un kads cipars ?
P.S Esmu pilnīgs čaiņiks Alfu sakarā Smile
Bet auto tiešām uzrunāja

Nu ja esi chainiks kapec tad neved Alfu uz pirmspirkshanas apskati uz Alfa servisu??? Chiriku ekonome?

Tā arī noteikti darīšu, bet palasot forumu sapratu ka alfas uzturēšana laikam nav dikti dārgāka par A4 vai arī kaut ko līdzīgu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
siipols rakstīja:
palasot forumu sapratu ka alfas uzturēšana laikam nav dikti dārgāka par A4 vai arī kaut ko līdzīgu.

šeit var pateikt mužseno frāzi - 10 un vairāk gadus veciem auto ir pagrūti salīdzināt uzturēšanas izmaksas, jo būtiskāk ir cik konkrētais auto ir nopists, nevis tas ir 156 vai A4 vai kas tamlīdzīgs  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
siipols rakstīja:
palasot forumu sapratu ka alfas uzturēšana laikam nav dikti dārgāka par A4 vai arī kaut ko līdzīgu.

šeit var pateikt mužseno frāzi - 10 un vairāk gadus veciem auto ir pagrūti salīdzināt uzturēšanas izmaksas, jo būtiskāk ir cik konkrētais auto ir nopists, nevis tas ir 156 vai A4 vai kas tamlīdzīgs  Rolling Eyes

Tas ir pilnība skaidrs par uzturēšanas izmaksām es domāju salīdzinot konkrēto detaļu izmaksās siksnu maiņas stabilizātoru utt un cik ilgu laiku jaunas detaļas pie normāliem braukšanas apstakļiem iztur.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izmaksas ir lētas un lētākas..klapošanas ilgums ir ilgs un ilgāks...ja pareizās daļas pirksi pareizās vietās...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
izmaksas ir lētas un lētākas..klapošanas ilgums ir ilgs un ilgāks...ja pareizās daļas pirksi pareizās vietās...

+1000

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu uzturesanas izmaksas tikai nosaciiti ir leetas, ja runa ir par taam detaljaam, kuras regulari jamaina.

labs piemers ir 166 zobenes un udens sukna komplekts. shis prieks nostajas tuvu 500 latiem ar visu darbu. leeti? neko leetu es tur nesaskatu. audi a6 par so naudu var nopirkt lietotu v6 dzineeju ar garantiju Very Happy

un tad jau vel nak muuzhiigaas alfu cimperlibas klaat.

man personigi tas neuztrauc, jo ar savu 166 braucu tikai brivdienas un svetku dienas, nevis ikdiena. bet alfa nu noteikeikti nav ne leets, ne uzticams auto.

bet visu vajag uztvert savadak. perot alfu jau saakumaa tiek iepista normala kapeika uz auto cenu. tapec parsimt lati gada vairak par remontiem arii nav tragjeedija, beigas taapataas alfai sanak labaks price/performance neka piemeram tada gada bmw vai audi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kursh homo-sapiens zobeni pa 500LVL maina? =)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

Tā laikam tas v6 ~maksā.  45  Ja maina pēc pilnas programmas ar ūdenssūkni kopā.... Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

nu kaķi v6 motoram ja maina pilnu komplektu-zobene,spriegotājruļļis,abi parazītruļļi un pumpis,kopā ar darbu tuvu tam arī sanāk Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1.9 JTD viss komplekts ar nomaiņu(servisā) bija ap 80 LVL..un cik atceros V6 3.0 arī nekas dramatisks nebija...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik esmu sapratis, audi v6 dzinējiem zobenes maiņa arī nav nekāda lētā Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja suuta daljas ibejaa, tad protams ka ir leetaak, bet tepat suuknis vien maksaa gandriz 100 latus un vinam tur ir vel kaudze ar ruljiem. ibejaa var dabuut pilnu v6 mainjas komplektu pa apmeram 375 eiro ar visu suutiisanu. tas ir latos 265  lati kautkur  + darbs kautkur gandriz 100 lati. esam pie skaistiem 360 latiem. vel mainot zobeni iesaka mainit arii sveces. noteikti gaisa filtru, un kondiskas filtru. kondishkas filtrs ari 40 eiro ja nemaldos. viena normala apkope v6 un esi bomzis  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:

bet alfa nu noteikeikti nav ne leets, ne uzticams auto.

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Njā karoča cik cilvēku tik viedokļo kamer pats neizmeiģināsi nezināsi.
P.S Man Passat 1.9 TDI Zobeness maiņa ar visiem ruļļiem, sūkņiem, un parējām siksnām + darbs 340Ls Takšto domaju ka alfa dikti dārgāka nebūs.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration