Atbildēt pie šī temata 576 lapa no 747 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 745, 746, 747  Nākošais
Es Tevi redzeeju!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris saulkrastos sastapts

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
muuris saulkrastos sastapts

tu saki  Razz

P.S
Ja nemaldos, tad Norkis arī obzervēt un samāts uz Saulkrastu lielceļa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šķiet, ka zuncihs ar 155 šovakar ap plkst. 21.00 aizdārdināja pa Valdemārielu iepretim mākslas muzejam. Jau pāris kvartālus iepriekš varēja dzirdēt, ka kaut kas tuvojas. Kā izrādījās - alfa romeo 155. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:

Ja nemaldos, tad Norkis arī obzervēt un samāts uz Saulkrastu lielceļa

Bija tāda lieta.
Vakar aizskrēju uz Salacgrīvas pusi pie Vitrupes ledus kalni sastumti, tādi nelieli.

[/img]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sestdien uz Ventspils šosejas samāts ar sudrabkrāsas 156 un šķiet Aroma uzlīmi uz kapota.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Šķiet, ka zuncihs ar 155 šovakar ap plkst. 21.00 aizdārdināja pa Valdemārielu iepretim mākslas muzejam. Jau pāris kvartālus iepriekš varēja dzirdēt, ka kaut kas tuvojas. Kā izrādījās - alfa romeo 155. Very Happy

tas laikam bija tas bridis kad pratiigi braucu majas, jo tiko biju parlecis paari trotuaaram un apstadijumiem Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Manīts kā brunis izsēdina meiteni pie centrāltirgus/stacijas ap četriem...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arnijs rakstīja:
elbee rakstīja:
stavosas 155 mana diendienas cela paradijusas. DT155 uz Upes ielas, labu laiku jau nekustinata un FZ6273 ar alfisti.lv uz pakalas Melngaila iela dazreiz izkustas. Ega, ta tak tava veca uz Rigu atbrauksi?

DT155 ir mana vecā...  Lai arī šad tad iznāk braukt pa Upes ielu, kkā neesmu pamanījis.

Tā mana Džūlija. Nekust jo sūknis jāčinī. Būs dālderi, būs sūknis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ap bez desmit divien Manīta sarkana 156 ar cluba uzlīmi pakaļstiklā nogriežamies no Saharova uz Keldiša...
dlhawk, Tu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dima - ja pārdosi alfu - pirksi BMW?  naac  down  ments

laikam esmu pārāk pareizs pilsonis un vilkt pa pretējo garām sastrēgumam šķiet kā spļāviens sejā visiem rindā stāvošajiem.....biju jau attaisijis logu sāku sacerēt kādu jauku tekstiņu, a te pēkšņi tevi ieraugu - bija pārsteigums un tekstiņa vietā ielaidu joslā   Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Ap bez desmit divien Manīta sarkana 156 ar cluba uzlīmi pakaļstiklā nogriežamies no Saharova uz Keldiša...
dlhawk, Tu?

Var gadīties, kaut kur ap to laiku pa turieni braukājos Wink tevi toč neredzēju Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Dima - ja pārdosi alfu - pirksi BMW?  naac  down  ments

laikam esmu pārāk pareizs pilsonis un vilkt pa pretējo garām sastrēgumam šķiet kā spļāviens sejā visiem rindā stāvošajiem.....biju jau attaisijis logu sāku sacerēt kādu jauku tekstiņu, a te pēkšņi tevi ieraugu - bija pārsteigums un tekstiņa vietā ielaidu joslā   Rolling Eyes

un izskatās tik godīgs čalis...  Mr. Green

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
un izskatās tik godīgs čalis...  Mr. Green

man jau ar tā likās  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
laikam esmu pārāk pareizs pilsonis un vilkt pa pretējo garām sastrēgumam šķiet kā spļāviens sejā visiem rindā stāvošajiem.....

Protams, ka nav biezhi, bet es ta ari daru. Nekada gadijuma shadus izvirtuljus neatblstu, bet ne par kadu spljavienu parejiem seja runa neiet un nevar but, sheit katram ir jauzliek prioritates. Tu perc savu laiku par lielu naudu - ta ir tava darishana Wink cits grib stavet un nerisket - lai stav, a tie kuri nestav - pilna apmera saprot ar cik lielam nepatikshanam tas manevrs var beigties.
katrs dara ko grib, demokratiska valsts Smile

P.S. Man vienkarshi nav skaidrs kad cilveki sak apvainoties, stavot rinda, jo viniem patiesiba neviens netrauce. Nu apbrauc, uzriske, pazuda aiz horizonta, visi aizmirsa, visi laimigi Smile ko tur pa logu kliegt. Daudz pareizak panjemt telefonu un pazinjot CP v/nz un vietu. Manuprat tas ir tikumiskak: ieraudziji rupju parkapumu - pazinjo!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
P.S. Man vienkarshi nav skaidrs kad cilveki sak apvainoties, stavot rinda, jo viniem patiesiba neviens netrauce. Nu apbrauc, uzriske, pazuda aiz horizonta, visi aizmirsa, visi laimigi Smile

viņi apbrauc rindu un galā ielien priekšā - rinda iet lēnāk - es vēlāk aizbraucu galapunktā, neesmu laimīgs.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 576 lapa no 747 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 745, 746, 747  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration