|
108 lapa no 225 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Viesis rakstīja:Sveiki alfisti, vakar pabūts Rīgā, un satikts viens alfists ar 156 sidraba krāsā ar aroma nakleiku uz motora pārsega, no rīt ap 8.20 uz krastenes virzienā uz centru, ja godīgi pateikt būtu iespēja spārdītu spārdītu un vēlreiz spārdītu, iemācies braukt, luni, kur tiesības nopirki.
kas tad nu??ko tams tādu sadarija ka tev tāda sāpe?gribi par to parunāt?
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Feb 17, 2011 10:12 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Viesis rakstīja:Sveiki alfisti, vakar pabūts Rīgā, un satikts viens alfists ar 156 sidraba krāsā ar aroma nakleiku uz motora pārsega, no rīt ap 8.20 uz krastenes virzienā uz centru, ja godīgi pateikt būtu iespēja spārdītu spārdītu un vēlreiz spārdītu, iemācies braukt, luni, kur tiesības nopirki.
 Droši vien tas tēmēts uz mani... Nu tad, drošas braukšanas ģēnij un latviešu valodas pareizrakstības virtuoz, paskaidro, ko TĀDU esmu izdarījis, jo vakar braucu ļoti mierīgi, it īpaši jau nu pa Krasta ielu, kur nav iespēju baigi izcelties šajā rīta stundā.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Feb 17, 2011 10:33 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Nr.7 rakstīja:Viesis rakstīja:Sveiki alfisti, vakar pabūts Rīgā, un satikts viens alfists ar 156 sidraba krāsā ar aroma nakleiku uz motora pārsega, no rīt ap 8.20 uz krastenes virzienā uz centru, ja godīgi pateikt būtu iespēja spārdītu spārdītu un vēlreiz spārdītu, iemācies braukt, luni, kur tiesības nopirki.
Droši vien tas tēmēts uz mani... Nu tad, drošas braukšanas ģēnij un latviešu valodas pareizrakstības virtuoz, paskaidro, ko TĀDU esmu izdarījis, jo vakar braucu ļoti mierīgi, it īpaši jau nu pa Krasta ielu, kur nav iespēju baigi izcelties šajā rīta stundā.
 huļigāns
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Thu Feb 17, 2011 10:34 am |
|
 |
Viesis
Pievienojies: 22 Apr 2009
Komentāri: 93
1999 Alfa-Romeo 156
|
Rodas jautajums, ja kas, kurā vietā tev atrodas rokas, ja vispār tādas ir, pagriezieni nav jārāda, kad pārkārtojas no joslas uz joslu, vai vīlē kur acis rāda, par pareizrakstību man pilnīgi po..., un ja es būtu iekrāmējis tev sānos, tad šodien te diskusijas būtu pavisam savādākas, ja tev kautkāda bļemba uz kapota, tad domā, ka esi baigais nazis???
|
Thu Feb 17, 2011 10:41 am |
|
 |
la_cumparsita
Pievienojies: 17 Oct 2010
Komentāri: 68
|
Viesis rakstīja:Rodas jautajums, ja kas, kurā vietā tev atrodas rokas, ja vispār tādas ir, pagriezieni nav jārāda, kad pārkārtojas no joslas uz joslu, vai vīlē kur acis rāda, par pareizrakstību man pilnīgi po..., un ja es būtu iekrāmējis tev sānos, tad šodien te diskusijas būtu pavisam savādākas, ja tev kautkāda bļemba uz kapota, tad domā, ka esi baigais nazis???
Man liekas, jā...tas notiek tieši dēļ bļembas uz kapota. Jap.
Turklāt, pulksteni tu arī nepazīsti, tas tā...laikam nekas liels.
Bet padomā labi, varbūt tev tāda kā vispārēja sāpe uz alfistiem? Ja jau pat j.k. tev šķiet agresīvs...
|
Thu Feb 17, 2011 10:49 am |
|
 |
Viesis
1999 Alfa-Romeo 156
|
man pašam ir alfa, nekas nav pret alfistiem, pulkstens bija aptuvenais laiks, 5 minūtes šur vai tur, man ir pretenzijas pret konkrētā auto vadītāju, ka tādu, iemācies braukt un viss, diskusija slēgta.
|
Thu Feb 17, 2011 11:01 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
Viesis rakstīja:man pašam ir alfa, nekas nav pret alfistiem, pulkstens bija aptuvenais laiks, 5 minūtes šur vai tur, man ir pretenzijas pret konkrētā auto vadītāju, ka tādu, iemācies braukt un viss, diskusija slēgta.
bez paskaidrojumiem tiek kaut kas pārmests... Tad jau, laikam, nav 100% pārliecības, ka pats visu darīji pareizi. Lūdzu piedošanu, ja ši bija tā 1 reize no 1000, kad neparādu pagriezienu, lai arī kur un kad tas būtu...
Ja uzaicināsi uz drošas braukšanas apmācību, labprāt ieradīšos - būsi pārmācījis vienu agresīvo!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Feb 17, 2011 11:15 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Es arii gribu uz droshas braukshanas apmaaciibu ...
|
Thu Feb 17, 2011 11:23 am |
|
 |
Viesis
1999 Alfa-Romeo 156
|
Es nesaku, ka agresīi vai kā, bet Rīgai tas ir raksturīgi, ka nerāda pagriezienus, pārkārtojoties no joslas uz joslu, godīgi, esmu 2 reizes iepēris kādam sānos tikai tāpēc, ka kāds lohs izdomā, ka viņš ir svarīgāks par visiem, un var vizināties pa joslām kur viņam ienāk prātā, sorry, bet tādus es neciešu, vai tā ir pirmā, vai 1000 reize, man ir pilnīgi po, sorry, ja esmu aizksāris kāda jūtas, bet tāda ir dzīve.
|
Thu Feb 17, 2011 11:23 am |
|
 |
feebl
Pievienojies: 30 Aug 2010
Komentāri: 86
|
Neesmu laikam vēl saticis agresīvu vai debīlu alfistu
IR sanācis tikai ar laipniem, kas dod priekšroku utt..
_________________ Cilvēks pret sevi izturas tā kā pret savu auto!
|
Thu Feb 17, 2011 11:27 am |
|
 |
Nr.7
Member of

2000 Alfa-Romeo 156
|
Viesis rakstīja:Es nesaku, ka agresīi vai kā, bet Rīgai tas ir raksturīgi, ka nerāda pagriezienus, pārkārtojoties no joslas uz joslu, godīgi, esmu 2 reizes iepēris kādam sānos tikai tāpēc, ka kāds lohs izdomā, ka viņš ir svarīgāks par visiem, un var vizināties pa joslām kur viņam ienāk prātā, sorry, bet tādus es neciešu, vai tā ir pirmā, vai 1000 reize, man ir pilnīgi po, sorry, ja esmu aizksāris kāda jūtas, bet tāda ir dzīve.
es rēķinos, ka kāds var neparādīt pagriezienu. Varbūt tāpēc neesmu kaut reizi iebraucis kādam sānos?
|
Thu Feb 17, 2011 11:28 am |
|
 |
la_cumparsita
Pievienojies: 17 Oct 2010
Komentāri: 68
|
Nr.7 rakstīja:
es rēķinos, ka kāds var neparādīt pagriezienu. Varbūt tāpēc neesmu kaut reizi iebraucis kādam sānos? 
Bet, ja cilvēks brauc PĒC NOTEIKUMIEM, tad divas reizes iebrauc kādam sānos un lamājas fōrumos.
|
Thu Feb 17, 2011 11:31 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
da labi čaļi,ko cepās.nu kuram no mums negadās kautkādi tamlīdzīgi hmmm,kasjaki?es arī šadtad neparādu pavarotu,vai kā citādāk izpildos.kāds drošvien mani tanī brīdī lamā.galvenais takš,itsevišķi ja mēs+- zinam kas tasd bij nevis tur solīt pa muti,vai vēlkautko tamlīdzīgu,bet normāli pateikt,aizrādīt.izteikt sabiedrisko fui,ka tā nav labi.kā teica kaķis Leopolds-davaitje žitj družna.
nu es laikam baigo sviestu nodzinu.
|
Thu Feb 17, 2011 11:37 am |
|
 |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
Tieši tā- pakratam ar pirkstu, nedaudz publiski pakauninam un viss ok. Pa seju dot nevienam nevajag. Pilnīgi un galīgi visiem skaidrs, ka nerādīt pagriezienu tas nav labi. Gadās visiem, ja gadās bieži, tad, protams, arī nav labi.
Kas attiecas uz to ka nav agresīvu alfistu- ir. Visu marku autiņos pa kādam tādam ir. Ok. Bembjos vairāk, alfās mazāk.  spilgts piemērs ir zuncihs.
Man gan liekas, ka Viesis teksta atslēga slēpjas „bet Rīgai tas ir raksturīgi” sāpe par galvaspilsētas braucējiem kopumā, bet vienīgais kuram var „sejā” pateikt pagadījās Nr.7
Thu Feb 17, 2011 12:32 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Viesis rakstīja:Es nesaku, ka agresīi vai kā, bet Rīgai tas ir raksturīgi, ka nerāda pagriezienus, pārkārtojoties no joslas uz joslu, godīgi, esmu 2 reizes iepēris kādam sānos tikai tāpēc, ka kāds lohs izdomā, ka viņš ir svarīgāks par visiem, un var vizināties pa joslām kur viņam ienāk prātā, sorry, bet tādus es neciešu, vai tā ir pirmā, vai 1000 reize, man ir pilnīgi po, sorry, ja esmu aizksāris kāda jūtas, bet tāda ir dzīve.
Mīļo cilvēk, ja jau 2 reizes esi kādam sānos trāpījis, tad labi ka nebrauc ar moci, jo cik izskatās, situācijas prognozēšana tev īsti nepadodas.
Neaizstāvu te nevienu, bet pagrieziena neparādīšana ir mazākais par ko Rīgā uztraukties.
Un ko tad darīt ar cilvēkiem, kas aizmirst IZslēgt pagriezienu? Griezt priekšā?
Un sānos var iebraukt ja ir ievērojama ātrumu starpība starp iebraucēju un uzbraucamo. Un atkal un Ja jau tā ārumu starpība ir, tad kurš te neievēro noteikumus? Un atkal, bet. Ir tāda lieta kā aklie punkti, uz kuriem katram ir gadījie "uzrauties".
Tapēc uz šitādām saasinātām uztverēm parasti atbildu ar pieklājīgu pirkstu kombināciju
|
Thu Feb 17, 2011 1:03 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 11:11 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
108 lapa no 225 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|