Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Zondes maiņa.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Zondes maiņa. 
Sveiki atkal,

Esmu palasijis te visādas vecas tēmas par zondēm un to maiņu utt.. bet tā īsti nesapratu..
Tpc uztaisu jaunu tēmu ar jautājumu: Cik maksātu normāla zonde

AR156 Sportwagon 2.0 JTS 16v
2003.gads
motora nr: 937A1.000

Un vēl jautājums.. cik šai zondei vadu ir ? 4? 5?

Būtu labi dzirdēt kādus ieteikumus, kur labāk pirkt utt.. par cik neesmu nekāds lietpratējs šajā ziņā..

Paldies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jāpaskatās ..cik vadu....maksā ne vairāk par 5 ls...(ne jauna)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
jāpaskatās ..cik vadu....maksā ne vairāk par 5 ls...(ne jauna)

IMHO zonde jau nu nebutu ta lieta, kas butu japer lietota, jo garantija, ka ta stradas nav nekada... a jauna ta maksa ~50-80 LVL atkariba no veida un sazin vel ka tur.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu protams jaunu, varbūt kāds var paskatīties kāda derētu manai alfai un pa cik tādas iet apmēram..
Jo es pats ar nezinu kā tur ir ar tām zondēm ..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
njemot veraa ka pat jaunaa zonde ir lotereja - es vispirms patreneetos ar lietotaam.

man atmaksajas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.0 JTS ?
man šķiet, ka tur ir četras zondes, kura Tev interesē?
Pieļauju, ka visas ir ar vienādu vadu skaitu.

Pēdējoreiz rediģējis PITJONS Tue Jan 11, 2011 9:20 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITJONS rakstīja:
2.0 JTS ?
man šķiet, ka tur ir četras zondes.
varbut 2 ?

chetras zondes ir V6niekiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
balsoju par četrām

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITJONS rakstīja:
balsoju par četrām
bet ir 3  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zelta vidusceļš Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es tomer soreiz iekomentesu nepopularo viedokli "brauc uz servisu!" Mr. Green jo no problemas apraksta un jautajumiem skaidrs, ka ponas, kas ta zonde tada, nav vispar (neka personiga, vienkarsi secinajums). kas teica, ka zondei ir problema? visdrosak lai tas to vajadzigo un pareizo zondi ari sagada, nomaina un atdod masinu, kurai viss darbojas, nedeg nekadas liekas lampinas. ja ir problemas ar detalas sagadi, tad vismaz lai tas diagnosticetajs iedod vajadzigas detalas kodu vai vismaz pasaka, kura no cetram zondem ir jamaina. un visbeidzot esmu diez gan dross, ja pat izdosies kaut kada veiksmiga karta nomainit bojato zondi ar stradajosu, checkengine joprojam degs un bus janodzes kludas. un ja vien to nedari pats, tad sa ka ta bus jabrauc pie ta, kas diagnosticeja zondes defektu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
es tomer soreiz iekomentesu nepopularo viedokli "brauc uz servisu!" Mr. Green jo no problemas apraksta un jautajumiem skaidrs, ka ponas, kas ta zonde tada, nav vispar (neka personiga, vienkarsi secinajums). kas teica, ka zondei ir problema? visdrosak lai tas to vajadzigo un pareizo zondi ari sagada, nomaina un atdod masinu, kurai viss darbojas, nedeg nekadas liekas lampinas. ja ir problemas ar detalas sagadi, tad vismaz lai tas diagnosticetajs iedod vajadzigas detalas kodu vai vismaz pasaka, kura no cetram zondem ir jamaina. un visbeidzot esmu diez gan dross, ja pat izdosies kaut kada veiksmiga karta nomainit bojato zondi ar stradajosu, checkengine joprojam degs un bus janodzes kludas. un ja vien to nedari pats, tad sa ka ta bus jabrauc pie ta, kas diagnosticeja zondes defektu.
+1000 sitas ir vienigais pratigais risinajums Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, tā arī ir. Es laikam neriskētu mainīt kādu no 3 zondēm loterijas kārtībā, ja vien nebūtu 100% pārliecināts, kura ir vainīgā un vai vispār vaina meklējama lambda zondē. Ja ar auto plāno braukt vēl ilgi, tad noteikti iesaku likt oriģinālo BOSCH zondi. LV tādas var dabūt www.rolis.lv , var arī sūtīt i-netā. Cena drošivien būs ~ no 50-70 Ls. Prieks nav lēts, tāpēc arī ieteiktu nodiagnosticēties servisā un tad visu vainu velt uz servisu, ja kaut kas tomēr nestrādā pēc lambdas nomaiņas.  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu protams, uz servisu jau arī dzīšu, ne visi tik lietpratīgi, ka var visu uzreiz pats, nu man bija diagnostika senāk, un pateica, ka Zonde jāmaina, bet teica, ka izmaksāšot aptuveni 200ls, tpc īsti nebija skaidrs, bļe tiešām tik dārgi?

vērsos šeit, bet nu rīt laikam dzīšu uz citu servisu mainīt eļļu un pie reizes, lai pieslēdz pie kompja paskatīties kas tur īsti ir, un cik tas izmaksātu sakarā ar tām zondēm..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
feebl rakstīja:
Nu protams, uz servisu jau arī dzīšu, ne visi tik lietpratīgi, ka var visu uzreiz pats, nu man bija diagnostika senāk, un pateica, ka Zonde jāmaina, bet teica, ka izmaksāšot aptuveni 200ls, tpc īsti nebija skaidrs, bļe tiešām tik dārgi?

vērsos šeit, bet nu rīt laikam dzīšu uz citu servisu mainīt eļļu un pie reizes, lai pieslēdz pie kompja paskatīties kas tur īsti ir, un cik tas izmaksātu sakarā ar tām zondēm..

jaunai originalai Bosch zondei butu jamaksa 60~80ls robezas, par 200 tatad sanak visas tris Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration