Autors |
Ziņojums |
picaSSo
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 244
Atrašanās vieta: Rīga
|
Vajadzīgs padoms
Es jau te ieminējos par degvielas dačika problēmām (dzīvo savu dzīvi). Nomainīju bākā to pludiņu ar mehānizmi, bet rezultāta nav  Bet sākās, kad es salonā paneli jaucu. Kāds var bildes ielikt kā pie tā bākas dačika tikt ? Jo gribās pašam to pamēgināt pārbaudīt. Jā un veco pludiņu es pie paziņas pārbaudiju, kustinot pludiņu mainījās pretestība un secināt var tikai to, ka sukuļi servisā ponta pēc samainija nezinot iemeslu. Nu tipa parasti tāda šaize ir, gan jau te tāda pati ....
|
Tue Dec 07, 2010 7:36 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
hmm, a ja nu vaina ir panelī? jaucot kautkas slikts nodarīts?
|
Tue Dec 07, 2010 7:45 pm |
|
 |
picaSSo
|
MartinsT rakstīja:hmm, a ja nu vaina ir panelī? jaucot kautkas slikts nodarīts? 
Nu itkā neko traku nerāvu un šodien atkal paneli izvaucu  viss kārtībā
|
Tue Dec 07, 2010 7:53 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
vajag paneļa datčiku?
_________________ dejojam dizko!
|
Tue Dec 07, 2010 11:11 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Dzinti, tev laikam ir viss izņemot aizmugures durvju ručkas!!!
|
Tue Dec 07, 2010 11:42 pm |
|
 |
bull.lv
Pievienojies: 23 Jul 2007
Komentāri: 85
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
picaSSo rakstīja:MartinsT rakstīja:hmm, a ja nu vaina ir panelī? jaucot kautkas slikts nodarīts? 
Nu itkā neko traku nerāvu un šodien atkal paneli izvaucu viss kārtībā
Tad jau drīzāk tie vadi būs pušu kas nāk no bākas,kautkur uz massu beržās un mainās pretestība,vai zaļais,itsevišķi slapjajā laikā.
|
Wed Dec 08, 2010 12:08 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Wed Dec 08, 2010 9:54 am |
|
 |
bull.lv
Pievienojies: 23 Jul 2007
Komentāri: 85
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
|
Wed Dec 08, 2010 10:50 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
bull.lv rakstīja:MartinsT rakstīja:bull.lv rakstīja:picaSSo rakstīja:MartinsT rakstīja:hmm, a ja nu vaina ir panelī? jaucot kautkas slikts nodarīts? 
Nu itkā neko traku nerāvu un šodien atkal paneli izvaucu viss kārtībā
Tad jau drīzāk tie vadi būs pušu kas nāk no bākas,kautkur uz massu beržās un mainās pretestība,vai zaļais,itsevišķi slapjajā laikā.
dačika darbības princips ir uz kādu noteiktu pretestību? tad zaļais imho ir ļoti reāls scenārijs 
Kautgan zaļais,tad vajadzētu pastāvīgi stāvēt vienā no galējiem stāvokļiem.
ja vien vietā, kur vads sit uz massu nav zaļais...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Dec 08, 2010 11:09 am |
|
 |
picaSSo
|
dzintis rakstīja:vajag paneļa datčiku?
Cik gribi ? un vai ir iespejams notestēt ? Moška dačiks ir ok ...
|
Wed Dec 08, 2010 7:55 pm |
|
 |
Kaneelis
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
ljoti prasaas peec padoma - kads ir sutijis no e-baya vai tmldz iestaadeem lietotu airbaga ECU ? cik % iespeejamiiba, ka vinjsh darbosies? Vai varbuut ir kas labs padomaa, kur taadu vareetu tepat uz vietas dabut prieksh 156, peec 2000. gada?
|
Wed Dec 08, 2010 8:01 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
airbagi ir ar visu pārējo..no 156. pēc 2000...
datčiks? o.k.
sarunāsim...
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Dec 08, 2010 8:05 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Kaneelis rakstīja:ljoti prasaas peec padoma - kads ir sutijis no e-baya vai tmldz iestaadeem lietotu airbaga ECU ? cik % iespeejamiiba, ka vinjsh darbosies? Vai varbuut ir kas labs padomaa, kur taadu vareetu tepat uz vietas dabut prieksh 156, peec 2000. gada?
Well. No pieredzes saku, ka gandriiz droshi, ka nedarbosies :d Nee nu tas kaa veicas. Man neveicaas
BET, ja tieshaam gribi savest to padariishanu kaartiibaa tad meklee Raimi fichinjaa. Var jau buut, ka viss sapas un taa, bet tur bij kaukas ar to, ka visi airbagi "jaapieshuj" ECU un tad kaukas tur veel bij. Manaa gadijumaa tur nekas nepaseeja, bet taapat tapa no nekaa sataisiits stradajosh. Un par to visu cienju.
Ganjau to var ari citur izdariit, bet taadas pieredzes man nav. Modena peedeejoreiz man nodzeesa lampinju un ne tikai nodzeesa, bet noveersa nekontaktu aiz kam taa regulaari atgriezaas. Tagad jau labu laiku neparaadas. Kas patiikami. Vai shie ir gatavi sakjiimikjot ECU, to gan nezinu ... un vai veel straadaa ar nezinu.
|
Thu Dec 09, 2010 1:23 am |
|
 |
picaSSo
|
dzintis rakstīja:airbagi ir ar visu pārējo..no 156. pēc 2000...
datčiks? o.k.
sarunāsim...
Ta runājam par dačiku
|
Thu Dec 09, 2010 9:55 am |
|
 |
Kaneelis
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
finns rakstīja:Kaneelis rakstīja:ljoti prasaas peec padoma - kads ir sutijis no e-baya vai tmldz iestaadeem lietotu airbaga ECU ? cik % iespeejamiiba, ka vinjsh darbosies? Vai varbuut ir kas labs padomaa, kur taadu vareetu tepat uz vietas dabut prieksh 156, peec 2000. gada?
Well. No pieredzes saku, ka gandriiz droshi, ka nedarbosies :d Nee nu tas kaa veicas. Man neveicaas
BET, ja tieshaam gribi savest to padariishanu kaartiibaa tad meklee Raimi fichinjaa. Var jau buut, ka viss sapas un taa, bet tur bij kaukas ar to, ka visi airbagi "jaapieshuj" ECU un tad kaukas tur veel bij. Manaa gadijumaa tur nekas nepaseeja, bet taapat tapa no nekaa sataisiits stradajosh. Un par to visu cienju.
Ganjau to var ari citur izdariit, bet taadas pieredzes man nav. Modena peedeejoreiz man nodzeesa lampinju un ne tikai nodzeesa, bet noveersa nekontaktu aiz kam taa regulaari atgriezaas. Tagad jau labu laiku neparaadas. Kas patiikami. Vai shie ir gatavi sakjiimikjot ECU, to gan nezinu ... un vai veel straadaa ar nezinu.
Ficinā jau biju - diagnoze - 10 gadu derīguma termiņš beidzies. Biju arī Modenā, kas ne tikai strādā, bet arī ļoti laipni un profesionāli apkalpo. Iespaids palika labs, teicās kontaktēt rūpnīcu, lai uzzinātu 100% pareizo numuru detaļai, neskatoties uz to, ka jau iepriekš viņiem pateicu, ka nepirkšu to viņu dranķi par 520 Ls  bet tas jau ir cits stāsts.
Atgriežoties pie tēmas, viņu versija bija, ka ECU ir vienkārši nomiris, un nav remontējams. Tāpēc arī meklēju jaunu. (citu)
|
Thu Dec 09, 2010 10:21 am |
|
 |
|