Autors |
Ziņojums |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
elbee rakstīja:NIKSONS rakstīja:Oga rakstīja:Fakinā melnā šļura. Bļin. es laikam NEKAD nepieradīšu pie šīs netīrās šļuras. Vai TIEŠĀM tas ir lētāk (ierēķinot zaudējumus kokiem, zālājiem, aku vākiem, vadiem, utt.) kā vienkāršī nošķūrēt sniegu, iedzenot ledū gropes (sk. Skandināviju)??? Nomazgāju balto. Baltais smuks sniegā. Un te, kā smejies, mazliet uzsnieg un gatavs - riteņu arku stūri un durvju apakšas visas ir ar kaut kādu melnu ķiti nošmulētas! Par apaviem, pēc vieglas pastaigas, es vispār nerunāšu... 
Uzrakstiju Ogam emailu 3 dienas atpakaļ - gribu nopirkt ābolnieku, a tas fimfis ne atbild ne kā
Tik mazgā mašīnu un pastaigājas

CC sjobs@apple.com 
|
Fri Dec 03, 2010 2:24 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Oga rakstīja:Fakinā melnā šļura. Bļin. es laikam NEKAD nepieradīšu pie šīs netīrās šļuras. Vai TIEŠĀM tas ir lētāk (ierēķinot zaudējumus kokiem, zālājiem, aku vākiem, vadiem, utt.) kā vienkāršī nošķūrēt sniegu, iedzenot ledū gropes (sk. Skandināviju)??? Nomazgāju balto. Baltais smuks sniegā. Un te, kā smejies, mazliet uzsnieg un gatavs - riteņu arku stūri un durvju apakšas visas ir ar kaut kādu melnu ķiti nošmulētas! Par apaviem, pēc vieglas pastaigas, es vispār nerunāšu... 
Es dienasgaismā ieraudzīju savu tumši zilo un sabijos cik netīra, krāsa nenosakāmi baltpelēkzila. Ikdienā no rīta tumsa, vakarā tumsa un mašīnas krāsu vispār neredz.
|
Fri Dec 03, 2010 3:19 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
NIKSONS rakstīja:
Uzrakstiju Ogam emailu 3 dienas atpakaļ - gribu nopirkt ābolnieku, a tas fimfis ne atbild ne kā
Tik mazgā mašīnu un pastaigājas

Droši vien cītīgi browzē pr0nu, ja jau neesmu saņēmis Tavu mailu  Mēģināsi, lūdzu, vēlreiz?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Dec 03, 2010 7:49 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
EDIT: atradu
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Dec 03, 2010 7:53 pm |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo 166
|
a es nomazgāju mīnusos mašīnu - pagalmā  ar siltu ūdeni. bet feini sanāca, vēl tagad tīra. protams, arkās utt ir tāds pelēks .... Bet izbraucu uz Jelgavu, un uz Baltezeru un uz Rīgu, bet auto netīrāks nekļuva. Tiesa, braucu pa nakti, kad tas mīnuss tāds labs  Baigi feini tā pabraukāt poa tukšiem sniegainiem ceļiem.
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Fri Dec 03, 2010 11:47 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Ģirtonkuls rakstīja:Baigi feini tā pabraukāt poa tukšiem sniegainiem ceļiem.
+100
|
Sat Dec 04, 2010 11:23 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...nevaru piekonektēties pats pie sava rūtera jo nezinu paroli - viens laptops ir sakonektēts un darbojas, bet kad jāmoči klāt otra iekārta, tad prasa paroli a es pat iedomāties nevaru kas tā pa paroli - moš kāds zin kā to mēslu raskoļīt...
|
Thu Dec 09, 2010 3:50 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Vai tik korpusā nebija kāda RESET podziņa. Nospied un sāc jaunu skaistu dzīvi ar jaunu paroli, un tā līdz nakamajai reizei.
|
Thu Dec 09, 2010 3:58 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Norkis rakstīja:Vai tik korpusā nebija kāda RESET podziņa. Nospied un sāc jaunu skaistu dzīvi ar jaunu paroli, un tā līdz nakamajai reizei.
reset poga nav labaakais risinaajums...
pirmkart kas pa ruuteri...
bet nu taa domu gaita ir uzzinaat ip adresi, to ierakstiit internet parluukaa, uzmetiis login logu un tad gan atkariibaa no ruutera tur jaaieraksta attieciigi kaut kas.. standartaa gan login parole vareetu buut - admin... un tur zem opcijaam atrodi password un izlasi kaada nu tur ir
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Thu Dec 09, 2010 4:03 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?
man palicis atmiņā ka var
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Dec 09, 2010 4:44 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
man uz rootera korpusa ir uzrakstīts IP, login un parole. ļoti ērti
|
Thu Dec 09, 2010 4:45 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
ralfins rakstīja:...nevaru piekonektēties pats pie sava rūtera jo nezinu paroli - viens laptops ir sakonektēts un darbojas, bet kad jāmoči klāt otra iekārta, tad prasa paroli a es pat iedomāties nevaru kas tā pa paroli - moš kāds zin kā to mēslu raskoļīt... 
reset, tad caur brouzeri konektējies tam rūterim klāt pēc tā defaulta IP-adreses un nomaini to paroli.
defaultā username/password var būt kāds:
admin
admin
?
|
Thu Dec 09, 2010 4:57 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
MartinsT rakstīja:man uz rootera korpusa ir uzrakstīts IP, login un parole. ļoti ērti 
+1
kopsh ieprieksheejaas reizes, kad kontakteju ar netgear kastumer lain, lai uzzinaatu paroli
manam tas izdaraams vienakarshi - ieeju razotaaja maajaslapaa, atbildu uz dazjaadiem saviem jautaajumiem un man atsuuta uz e-pastu - jaa, izklausaas debili, bet arii risinaajums. un netu no vada es varu dabuut vienmeer.
|
Thu Dec 09, 2010 5:07 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
arba rakstīja:Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?
...uz šito es arī cerēju, ka kāds pateiks...
|
Thu Dec 09, 2010 5:09 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
ralfins rakstīja:arba rakstīja:Tajā datorā kas darbojas pieslēgts nevar atrast ?
...uz šito es arī cerēju, ka kāds pateiks... 
var mēģjināt: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
|
Thu Dec 09, 2010 5:11 pm |
|
 |
|