Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 18 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Nākošais
Kā ar šīm Alfam vispār?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
Zinaashanai - nav man 18 gadi un nav pirmais auto. Ir bijushi daudz un dazhadi auto, dazhadas cenu grupaas, arii itaalju, pats esmu nodarbojies ar auto veshanu no vacijas,lietuvas, asv. Apstaklji liek shobrid aatri dabuut braucamu auto pa 1000+ Ls, un tiiri intereses peec un aiz labam atminjam par interesantajiem italju auto, izpeetot piedaavaajumu, esmu nosliecies uz 156 alfu. Saprotu variantus var piekrat un panjemt utt.. bet taa nav opcija. auto vajag tagad un piekrat vares pec tam citam auto. Very Happy Ari visas alternativas ir izskatitas, bet bmw man jau ir bijushi pietiekami un gribas vienreiz pamegjinat alfu.

pirkt AR156to par ~1000ls na vīsti prātīga doma.gandrīz 100% ka nopirksi lielu rūpju bērnu un garantētas galvassāpes.
vari man ticēt.es ar šitiem auto strādāju diendienā un esu redzējis visādus brīnumus.

ja tev ir vajadzīgs auto ļoti īslaicīgi no kura pēctam atkratīties vienalga kādā ceļā tad gan nav problēmu.taču ja domā ar to braukt kādu ilgāku laiciņu tad skaties ka nesanāk baigās investīcijas pa lēto nopirktā alfā Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1.8 ir tīri sprigans, bet 1.6 varētu būt bišķi depresīvāk, bet gan jau ja nav lielas ambīcijas uz skriešanu - pietiek. Par konkrēto eksemplāru nav viedokļa.
Pabrauc, paslēgā robus, apskati vai nav rūsējusi/dauzīta. Jārēķinās, ka siksnas un rullīši jāmaina ik pa 60kkm, tā kā ja nesen nav mainīts, tad iesaku nomainīt uzreiz pēc iegādes (vai vismaz pierēķināt pie pirkšanas izdevumiem). Pievērs uzmanību eļļas līmenim, ja tuvu min -nav laba pazīme par īpašnieku. Ja viss griežas labi, mašīna patīk, salons foršs, tad kapēc nepirkt naac

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu visas mineetaas lietas ir skaidras, bet tapec jau jabrauc un jaskatas. 1.6 jau pasham ar itka negribas, bet ja laba stavokli, tad labak 1.6, neka nojats lielaks motors. labi, laikam tad bus jabrauc uz leishiem nakamnedelj skatites tos kam ir adas un kondishkas un maksa ap 1,5eur - 2000eur un tad ja tur neka sakariga no vinjiem nebus, tad atpakaljceljaa jaaiereekjina daugavpils. vispaar jau latvijaa pabeediigs tas 156 alfu piedavajums.

p.s. man shobrid steidzami vajag auto un pec tam vinju saremontet, ja nav galigs mironis, problemu nebus. ienakumi pietiek un parak nespiezh.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 piedāvājums pašvaks ja gribi pa lēto nopirkt. Tie kam labas mašīnas, pa dempinga cenām viņas netirgos, tā kā viss loģiski.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas saprotams, bet taakaa savulaik tirgoju auto, zinu, ka ir daudz gadijumu kad ari labu auto var nopirkt pa labu ciparu un kas meklee tas atrod. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
nu visas mineetaas lietas ir skaidras, bet tapec jau jabrauc un jaskatas. 1.6 jau pasham ar itka negribas, bet ja laba stavokli, tad labak 1.6, neka nojats lielaks motors. labi, laikam tad bus jabrauc uz leishiem nakamnedelj skatites tos kam ir adas un kondishkas un maksa ap 1,5eur - 2000eur un tad ja tur neka sakariga no vinjiem nebus, tad atpakaljceljaa jaaiereekjina daugavpils. vispaar jau latvijaa pabeediigs tas 156 alfu piedavajums.

p.s. man shobrid steidzami vajag auto un pec tam vinju saremontet, ja nav galigs mironis, problemu nebus. ienakumi pietiek un parak nespiezh.

ja ir doma pirkt leišos auto es labāk ieteiktu skatīties uzsistu auto,tā ir drošāk.jo ar leišiem jau kā ar bitēm.ir ir bijuši eksemplāri no LT kur viss ir tiptop,bet kad uzcel uz pacēlāja un bik vērīgāk sāc pētīt zem visādiem izpūtējiem uttt tad tu pēkšņi saproti ka esi nopircis nevis vienu bet četras alfas vienā emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arii shie leishu triki ir zinaami Smile pats esmu redzeejis kaa proku boxteri no 2 vienu salika Smile bez pacelaja jau nepirks, ir kur ari leishos man tos auto pacelt un paskatit. Smile [/i]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
arii shie leishu triki ir zinaami Smile pats esmu redzeejis kaa proku boxteri no 2 vienu salika Smile bez pacelaja jau nepirks, ir kur ari leishos man tos auto pacelt un paskatit. Smile [/i]
naac  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un kāpēc tad negribi 1.9 JTD?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neatceros - vai stastiju...

menesi atpakalj viens pazinja nevienam neprasot aizbrauca uz LT pec Hondas bet atgriezhas ar melno 156 1998 1.6.

pec 800km un eljljas nomainjas tagad mekle klokeni vai motoru. Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1.9JTD pa ciparu liidz 2kEUR nekas praatiigs nesanaak, vismaz neko neesmu ieveeriibas cieniigu maniijis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mazliet vēl ..pavisam mazliet piekrājam un varam dabūt JTD, kura neprasīs ieguldījumus kādu laiku....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:

menesi atpakalj viens pazinja nevienam neprasot aizbrauca uz LT pec Hondas bet atgriezhas ar melno 156 1998 1.6.

ta laikam ari atbilde uz Birojs jautajumu, uz Daugavpili skatities var nebraukt Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Alsi rakstīja:

ta laikam ari atbilde uz Birojs jautajumu, uz Daugavpili skatities var nebraukt Wink

ja uz foto redzama 5stavene ir pec adreses Viskju iela - tad tocna NE.  Smile
Garazhas baigi pazistamas.
Klokeni jamaina/jaslipee obligaati, jo jaunas shales saka grabet pec jau 40km.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=2713&highlight=    ?   vai nav sakritiba ? Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 18 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration