|
206 lapa no 396 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
nav tik traki  pa lielam ar to masinu ir ok. vienigi pavirsi krasots bet nu jau ir viss palicis vienads  ar motoru tur bija vis ok ar cipu ari un virsu stav izpludes sitema kas velk uz 1kilo euro...  purns tika sasits un sudigi nokrasots bet aizmugure bija noskrapets bampers un sparns kas ari tika pie viena piekrasots  latvijas bezcelus ta masina kopuma ir izjutusi apmeram pusgadu parejo laiku vina stavejusi/remonteta ieprieksejais saimnieks man loti labi pazistams
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Thu Aug 12, 2010 6:58 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
nja, ja padirst, tad jau kaut ko atradis vienmer  ja pirkt, tad pa tadu ciparu labaka piedavajuma sobrid nav... vizuali tur ir sikumi, kur piesieties. tehniski vina bija cihpih
|
Thu Aug 12, 2010 9:07 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
elbee rakstīja:nja, ja padirst, tad jau kaut ko atradis vienmer ja pirkt, tad pa tadu ciparu labaka piedavajuma sobrid nav... vizuali tur ir sikumi, kur piesieties. tehniski vina bija cihpih
Hvz, kaa tagad atceros, ka pie ficcinas man tapa teikts:" Tev to auto nevajag .... " Kautkad pavasarii, kad bij apseestiiba ar GT ..... ieraugot shito ciparu  naak virsuu ar baisu jaudu ... bet nu veel turos ...
Shobrid citas iesaktas lietas svarigakas.
|
Thu Aug 12, 2010 9:33 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
toreiz vina bija cik dargaka? divreiz  ai, nu vienalga. nevajag, protams, pirkt Alfu tapec, ka ta ir leta. bet tik slikta ka te cali komente, ta masina ari nav.
|
Thu Aug 12, 2010 10:06 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Nu, nav tur viss tik labi. Pedantiem tas auto nav vajadzīgs. Pārējie var domāt.  Ja atradīšu defektācijas aktu, iepostēšu. Nopietniem interesentiem tas ir pieejams uz vietas Mūsa motors Rīga.
|
Thu Aug 12, 2010 10:31 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
ja es varetu,100 punkti nopirktu sev to mashinu!!! gandriz viss nomainits,iet loti labi! paris sikumus noverst un viss! pa tadu summu vispar smiekligi!
|
Thu Aug 12, 2010 10:33 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
dima.a rakstīja:ja es varetu,100 punkti nopirktu sev to mashinu!!! gandriz viss nomainits,iet loti labi! paris sikumus noverst un viss! pa tadu summu vispar smiekligi!
+1
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Thu Aug 12, 2010 11:44 pm |
|
 |
Pēters
Pievienojies: 16 Aug 2010
Komentāri: 3
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Mon Aug 16, 2010 2:07 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Pēters rakstīja:Ko varat pateikt par šo Alfu?
http://www.lizings.lv/lv/katalogs/auto/alfa_romeo/156/_6807.html
Iepriekš paldies 
Nu, ES to auto nepirktu dēļ tā, ka tas ir 2.0. Bet nesaku, ka Tev nav jāpērk (negribu aizsākt jaunu motora topiku, tādēļ, pameklējot forumā, noteikti atradīsi atsauksmes par T-Spark motoriem. Ir gan laba pieredze, gan ne tik laba) Salons izskatās tīri ok, kopts. Nu, līzingā atņemtajām mašīnām uzticība man īsti nekad nav bijusi. Nu, var jau būt, ka nav atņemtais auto, bet kādēļ tad tur stāv?  Laikam pats sāku sev uzdot jautājumus un arī atbildēt.
Protams, ka var gadīties, ka viss tur ir čih pih un nekādu problēmu. Var arī gadīties, ka nē. NU, saproti, 50/50.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Aug 16, 2010 2:19 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Iepriekš paldies 
Tad jau es iesaku domāt par ko šādu:
http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=342
Re kur arī tirgo:
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?p=134333#134333
Jau 2. gadu braucu ar 2.5 un kaifoju. Ja gribi ieekonomēt kapeiku, tad jādomā par 1.9 vai 2.4 Jtd.
Ja tomēr gribi benzīnu un arī to auto baudīt, tad viennozīmīgi V6.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Aug 16, 2010 2:23 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Hindo rakstīja:
Nu, ES to auto nepirktu dēļ tā, ka tas ir 2.0. Bet nesaku, ka Tev nav jāpērk (negribu aizsākt jaunu motora topiku, tādēļ, pameklējot forumā, noteikti atradīsi atsauksmes par T-Spark motoriem. Ir gan laba pieredze, gan ne tik laba) Salons izskatās tīri ok, kopts. Nu, līzingā atņemtajām mašīnām uzticība man īsti nekad nav bijusi. Nu, var jau būt, ka nav atņemtais auto, bet kādēļ tad tur stāv? Laikam pats sāku sev uzdot jautājumus un arī atbildēt.
Protams, ka var gadīties, ka viss tur ir čih pih un nekādu problēmu. Var arī gadīties, ka nē. NU, saproti, 50/50. 
 tas tak nav tvinspārks!!!
starp citu, ja nemaldos, šajā topikā jau pļāpāts un diskutēts par līzingam atdodamo auto zemūdens akmeņiem tiešī šā konkrētā auto sakarā
|
Mon Aug 16, 2010 2:26 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Nr.7 rakstīja:Hindo rakstīja:
Nu, ES to auto nepirktu dēļ tā, ka tas ir 2.0. Bet nesaku, ka Tev nav jāpērk (negribu aizsākt jaunu motora topiku, tādēļ, pameklējot forumā, noteikti atradīsi atsauksmes par T-Spark motoriem. Ir gan laba pieredze, gan ne tik laba) Salons izskatās tīri ok, kopts. Nu, līzingā atņemtajām mašīnām uzticība man īsti nekad nav bijusi. Nu, var jau būt, ka nav atņemtais auto, bet kādēļ tad tur stāv? Laikam pats sāku sev uzdot jautājumus un arī atbildēt.
tas tak nav tvinspārks!!!
starp citu, ja nemaldos, šajā topikā jau pļāpāts un diskutēts par līzingam atdodamo auto zemūdens akmeņiem tiešī šā konkrētā auto sakarā 
ā, man uz tā aizmugurējā vāka izskatījās, kā 2.0 un tālāk T-spark.  Dziļāk nemēģināju iedziļināties.
Vismaz cilvēks tagad zina manu viedokli par T-Sprakšķiem.
Pēdējoreiz rediģējis Hindo Mon Aug 16, 2010 2:33 pm; pavisam rediģēts 2 reizes
|
Mon Aug 16, 2010 2:28 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
A re kur ir tas Ventspils malacis:
http://www.lizings.lv/lv/katalogs/auto/alfa_romeo/156/_7275.html
|
Mon Aug 16, 2010 2:29 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nav tā pati, ko tirgo ik pa 6 mēnešiem?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Aug 16, 2010 2:34 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
Iepriekš paldies 
...99.9% tā ir SWEDBANK atsavinātā mašīna, jo tas konkrētais placis tirgo atsavinātās mašīnas, no tā tad arī izvērtē pārējo...
P.S. neņem
|
Mon Aug 16, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Apr 29, 2025 7:40 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
206 lapa no 396 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|