Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Tūnerlampas 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Jeep rakstīja:
Bleķa stari - tas ir forši! Man vecajam Čirim ir oriģinālā stūre ar bleķa stariem. Visi, kas iesēžas autiņā, no kaifa gandrīs vai laizīt to sāk. Tas nav brutāli, bet gan izsmalcināti! Brutāli ir resna un mīksta plastmasas stūre ar resnu plastmaas centru! Viss ir atkarīgs no tā, kā oriģināli tam bija paredzēts, jo brutāli ir arī uzlikt koka stūri autiņam, kam tā nekad nav bijusi paredzēta. Es gan nezinu vai 33, 75 un 146 Alfai oriģināli bija šāda koka stūre, bet fīlings saka, ka nebija. Vecākām gan jau toči bija. Tādām tad tāda arī izskatītos piemērota.

nu 155 ir koka arī oriģ, stūre, bet vidus nau tīrs bleķis...
ir tīri smuka

Manai 156 arī ir oriģināla koka stūre. Izskatās ļoti labi, bet ja tai uzliktu tādu stūri, kāda ir šai ebay piedāvājumā, tad būtu galīgi garām. Vobšem, ir labi tā, kā oriģināli bija ieplānots.

Mani 156 Alfai ir kretīniskas lampas aizmugurē. Apmēram, kā no Fast and Furious. Man šīs lampas besī, bet citi nesaprot, par ko es cepjos.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
Mani 156 Alfai ir kretīniskas lampas aizmugurē. Apmēram, kā no Fast and Furious. Man šīs lampas besī, bet citi nesaprot, par ko es cepjos.

kautkas šitik skaists?  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
palaidniex rakstīja:
Jeep rakstīja:
Bleķa stari - tas ir forši! Man vecajam Čirim ir oriģinālā stūre ar bleķa stariem. Visi, kas iesēžas autiņā, no kaifa gandrīs vai laizīt to sāk. Tas nav brutāli, bet gan izsmalcināti! Brutāli ir resna un mīksta plastmasas stūre ar resnu plastmaas centru! Viss ir atkarīgs no tā, kā oriģināli tam bija paredzēts, jo brutāli ir arī uzlikt koka stūri autiņam, kam tā nekad nav bijusi paredzēta. Es gan nezinu vai 33, 75 un 146 Alfai oriģināli bija šāda koka stūre, bet fīlings saka, ka nebija. Vecākām gan jau toči bija. Tādām tad tāda arī izskatītos piemērota.

nu 155 ir koka arī oriģ, stūre, bet vidus nau tīrs bleķis...
ir tīri smuka

Manai 156 arī ir oriģināla koka stūre. Izskatās ļoti labi, bet ja tai uzliktu tādu stūri, kāda ir šai ebay piedāvājumā, tad būtu galīgi garām. Vobšem, ir labi tā, kā oriģināli bija ieplānots.

parasti ir otrādi - īpašnieks nesaprot, kāpēc citi cepjas par fast&furious lukturiem...

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Fri May 21, 2010 1:05 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Jeep rakstīja:

kautkas šitik skaists?  Laughing

Ķipa tavo! Tikai melnas. Vai kādam nevajag? Atdošu!

Es UK vienreiz redzēju uz 156 Alfas aizmugurējās lampas, kas pēc formas bija kā oriģinālas, bet tās bija tumšas - dūmakainas. Googlē tādas arī bildēs var redzēt, bet nopirkt gan nekur nevar. Moš kāds zin, kur meklēt?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir lakas baloniņi, ar ko var padarīt dūmakainas  gejs
Tik ja pārcenšas, TA var nesaprast  Razz

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
...
..

Ieliec ss'ā par to pašu cenu, par ko nopirksi normālas, gan jau kāds street tuners savāks ar lielāko prieku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Jeep rakstīja:
...
..

Ieliec ss'ā par to pašu cenu, par ko nopirksi normālas, gan jau kāds street tuners savāks ar lielāko prieku.

mums ieksh AW.LV viens UK-dzivojoshs daugavpilietis tikko ielika sev sudrabotos lexus-style uz peleko 156to.

saka - ko arii melnaakas lexus-style vinjam patik.  
tjipa shitaadas

Var but apmainisieties un aplaimosiet viens otru ?  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeepam jau vajag parastās imho (cerams Very Happy ) Rolling Eyes  Vismaz es tā sapratu  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tam tachu arii ir parastas (tikai nonjemtas)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
tam tachu arii ir parastas (tikai nonjemtas)

Sākās baigais oftopiks retro sadaļā. Par tūnerlampām turpinam sarunas šeit.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
Es UK vienreiz redzēju uz 156 Alfas aizmugurējās lampas, kas pēc formas bija kā oriģinālas, bet tās bija tumšas - dūmakainas. Googlē tādas arī bildēs var redzēt, bet nopirkt gan nekur nevar. Moš kāds zin, kur meklēt?

sitas? vairs nerazo, var meginat novaktet kadas lietotas, bet vispar deficits

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Jeep rakstīja:

Šitās lūdzu iepakot un piegādāt man.ļoooti gribētu šitādas iegūt savā īpašumā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
elbee rakstīja:
Jeep rakstīja:

Šitās lūdzu iepakot un piegādāt man.ļoooti gribētu šitādas iegūt savā īpašumā

Es maksāšu vairāk Exclamation  Very Happy  Tās ir tās, kuras es pavasarī redzēju Birminghemā vienai 156ajai. SMUKAS.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
te kautkur bija arī ielikts video, kā tūnēt lampas ar melnajām dāmu zeķubiksēm (nevaru atrast) - sanāk kautkas līdzīgs!  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://cgi.ebay.co.uk/WEISSE-MHW-Ruckleuchten-Alfa-156-Sportwagon-Q4-GTA-TI-/370484789460

reku viens deficits nonacis tirgu no kaut kadiem parpalikumiem

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration