Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Alfa Romeo sajuugi
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa Romeo sajuugi 
kas var buut par lietu: koro4e braucu un peeksni saak kautkaada 4uukstina paraadiities no motora dalas tad peeksni saak sajuugs palikt sliktaakas un sliktaaks biegaas vispaar pazuud  Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sajuugam kirdik!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik var saprast tas paarkarsa vai kas taads + h2o rodaas "4uukstina" un termopermo iedarbiibaa saplaisaaja.Tas ir ja uudens tur var iekljuut (vaig LIELAS pelkes un augsheejo gumiju pakaast).
Saakot no pedaalja liidz kaarbai visas kjegas paarbaudiit buutu labs saakums, bet droshi jau ka naaksies vien to kurvi njemt nost un likt citu sajuugu.99% ka atsperes buus kaput! Shii detalja ir jaapeerk.Reiz man nodereeja lietota.
Pats reiz taadam auto nezeliigi lietojot sajuugu sabeidzu (laikam kaadas 2-3 reizes). Pats aardiju un ta jau pa leeto sanaak.Diskus uzkniedeet vareeja no volgas Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Cik var saprast tas paarkarsa vai kas taads + h2o rodaas "4uukstina" un termopermo iedarbiibaa saplaisaaja.Tas ir ja uudens tur var iekljuut (vaig LIELAS pelkes un augsheejo gumiju pakaast).
Saakot no pedaalja liidz kaarbai visas kjegas paarbaudiit buutu labs saakums, bet droshi jau ka naaksies vien to kurvi njemt nost un likt citu sajuugu.99% ka atsperes buus kaput! Shii detalja ir jaapeerk.Reiz man nodereeja lietota.
Pats reiz taadam auto nezeliigi lietojot sajuugu sabeidzu (laikam kaadas 2-3 reizes). Pats aardiju un ta jau pa leeto sanaak.Diskus uzkniedeet vareeja no volgas Smile

Nihuja neponjal Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sho ti njeponjal  Question  Sajuugam kirdik un viss tur.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1) Jānomaina nosaukumu topikam - Alfa Romeo SAJŪGS
2) K-kur te blakus topikā lasīju, ka 2.4 JTD sajūgs ir ar dalīto spararatu un bez acperēm

Kāds var paskaidrot sīkāk?

3) ziņa topika autoram - maini sajūgu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

2) K-kur te blakus topikā lasīju, ka 2.4 JTD sajūgs ir ar dalīto spararatu un bez acperēm

Nu 156 dīzelim tā ir, bet te autoram jau ir 164 Alfa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Megaboriss rakstīja:
smic rakstīja:

Nu 156 dīzelim tā ir, bet te autoram jau ir 164 Alfa.

es no sajūgiem saprotu tikai, ka ir mistiski tēli disks, kurvis un izspiedējgultnis.

no kuriem pirmais parasti mēdz ar laiku nolietoties, pēdējais izbeigties tāpat, bet vidējo var sabeigt ja nepaveicas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
es no sajūgiem saprotu tikai, ka ir mistiski tēli disks, kurvis un izspiedējgultnis.

no kuriem pirmais parasti mēdz ar laiku nolietoties, pēdējais izbeigties tāpat, bet vidējo var sabeigt ja nepaveicas.

man ir viens savs uzticamiibas likums- nekad nemaini tikai vienu teelu no shiis jaukaas kompaanijas, vinji visi tris ir ka viens vesels. ja maini vienu, maini arii paareejos!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un muusu studijaa ir uzvareetaajs!
1 000 000 $

Arba ir mainiijsi sajuugu 156, ja mana atminja veel nepuust. Herr Doktor, vifiil?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ko tur arba mainiija, es nezinu. es esmu mainiijis sajuugu 2l GTV. kaadus gadus atpakalj jauns Valeo sajuuga komplekts (kurvis, gultnis, disks) Autofavorita 100ls maksaaja + nomainja atkariibaa no dariitaaja, min 30 -> max simtiem simtiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pretēji likumiem Saša man pie kārbas pārjaukšanas pie viena nomainīja ari tikai izspiedējgultni.  Razz
Nedomāju ka tas ir kas slikts, cita lieta ir disks+kurvis, ie gan ir cieši saistītas lietas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pīe Sašas 156 2,5 ja pareizi atceros 190 Ls komplekts - disks, kurvis, gultnis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
166 2.5 autofavoriitaa 200 Ls sajuuga komplekts + darbs

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Pīe Sašas 156 2,5 ja pareizi atceros 190 Ls komplekts - disks, kurvis, gultnis.

2.4 dīzelim arī apmēram tik pat šis komplekts, ir mainīts Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration