|
3 lapa no 5 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
woox
Pievienojies: 27 Jun 2009
Komentāri: 119
|
Armands rakstīja:NEz cik traki tālāk varētu būt?
jauc ārā un skaties  sliktākajā gadījumā citu motoru.. labākajā tā pat pāri 60ls aizies
|
Sun Nov 15, 2009 6:43 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
 Re: Vēlos pirky 156 2.4dizeli?
Armands rakstīja:vēlos pirkt 156 dīzeli? Varbūt kāds var pastāstīt par 2.4 dīzeļiem? kādi plusi kādi mīnusi? Varbūt kāds zin tieši par šo auto: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/aopgn.html
perkt auto kortos ir visstulbakais ko var izdarit.
|
Sun Nov 15, 2009 7:13 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
es varu pārdot 1 alfu no trijām...pa ziemu pietiks ar 2.....gribi dīzeli? benzīnu?...un nebūs jāremontē...
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Nov 15, 2009 7:46 pm |
|
 |
Armands
Pievienojies: 05 Jul 2009
Komentāri: 212
Atrašanās vieta: Riga
|
Protams dīzeli un pa cik un kādu?
|
Sun Nov 15, 2009 8:15 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
woox rakstīja:
Ja to dara pats tad jā! Piemēram a6, e39 detaļas lietotas ir daudz pieejamākas un maksā mazāk, un tici vai nē, bet lūzt arī mazāk tie autiņi Tas ka 156/166 alfas servisos ir daudz mazāk sastopamas neko nenozīmē, jo viņas LV ir ļoti maz..
Savu esmu pateicis!
Neticu
|
Sun Nov 15, 2009 8:41 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
woox, Tev viss labi?
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Nov 15, 2009 9:38 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
woox rakstīja:elbee rakstīja:kas tev sap? nopirki sudu, ieberzies, bizness nesanaca... nu, gadas, bet tapec nav katra italu auto cienitaju foruma topika jaraksta kakas par superigajiem vacu autiniem! kontrole, ko un kur raksti
ps: btw visu italu dzineju klokverpstu gala zobrati ir razoti vacija, skaidri un gaisi iegravets "made in germany" 
Pēc Fiata pasūtījuma; es nolieku tikai 2.4Jtd motorus, tas ka es viņā iegāzu to naudu man vienalga, bet citiem gan nebūs un visas ir nojātas alfas Lv, kas iet uz tirgošanu par nelielu cenu..
Vienīgā atšķirība, lai vācu dīzeli dabūtu braucošu ir jāiegulda daudz mazāk līdzekļu! Un tas tagadējos apstākļos, manuprāt, ir svarīgākais!
nu gan tu čalīt runā muļļkības.
Kāpēc lai detaļa ko ražo Bosch būtu lētāka vācu šrōtam nekā tā pati detaļa Alfai???
tu mazliet tagad brauc auzās.
ja tev čalīt sāp un i baigā abižinka par to ka tu pats nopirki ,iespējams,lētu nodzītu auto un tagad viņā ir jāgrūž simtiem latu nemitīgi,tā ir tikai un vienīgi tava problēma.tāpēc nevajag piespazmot pilnu forumu visās malās par to ka alfa baigi lūzt un ir jāgrūž viņā nauda.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Nov 16, 2009 10:43 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
woox, beidz kakāt! Ej uz šejieni un tusē, bet to, ka Alfas ir šroti, beidz deklarēt! Nopirki šrotu - samierinies. Es nopirku šrotu, nomocījos gandrīz 3 gadus, sapratu kas ir kas. Bet es nečīkstēju forumā, ka Alfas ir mēsli un nekam nederīgi šroti! Nopirku 2. Alfu - nekādu problēmu. Apzinies arī pats savas zināšanas/nezināšanas robežas auto iegādē. Protams, ka bija laiks kad iekš LV nāca nodzīti auto no dažādām pasaules malām, bet tās bija ne tikai Alfas. Tā kā beidz piesārņot šo forumu. Sāk likties, ka čīksti kā skuķis par noplīsušo špiļku ziemas zābakiem.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Nov 16, 2009 10:55 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Esmu 100 % drošs, ka:
- Lēti [nopērkami un uzturami]
- ilgmūžīgi, droši un stabili
- ātri un patīkami braucami
auto nav nopērkami.
Ir pieejamas tikai 2 no 3 opcijām
Protams, dzīve nav 0/1; balts/melns. Jebkura ikdienas mašīna ir kaut kāds mix no šiem 3 parametriem...
|
Mon Nov 16, 2009 10:56 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Hindo rakstīja:woox, beidz kakāt! Sāk likties, ka čīksti kā skuķis par noplīsušo špiļku ziemas zābakiem.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Mon Nov 16, 2009 10:58 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Jāpiekrīt Niksonam - vecais reklāmas teksts - Ātri, Lēti, Kvalitatīvi - izvēlies divus no trim!
Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Mon Nov 16, 2009 12:06 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Nov 16, 2009 11:47 am |
|
 |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
Neviens jau, man liekas, te netaisās apgalvot, ka TDI ir draņķīgs dzinējs. Nu ir labs, ekonomisks un izturīgs. Šobrīd pats esmu pārejas posmā starp iepriekšējo un nākamo alfu, un īslaicīgi esmu iegādājies sev auto ar TDI dzinēju. Ja ir vēlēšanās ekonomēt - tad golf 3 tdi noteikti ir racionālāka izvēle par jebkuru alfu. Tomēr - lai cik labs ir TDI dzinējs - salīdzinājumā ar alfu, lielākais vairums no Vācu (Zviedru) autobūves produktiem ir un paliek tikai un vienīgi pārvietošanās līdzekļi. Auto bez "cuore sportivo", ko ir izjutis katrs, kuram vismaz īsu brīdi ir bijusi izdevība lietot nenojātu alfu. Pat neatkarīgi no tā, vai benzīna, vai dīzeļa izpildījumā.
Es neko īpaši nepastāstīšu par 2,4 JTD, bet 1,9 JTD, vismaz manā gadījumā sevi parādīja no vislabākās puses. Motoram nav nopietnu vājo vietu. Sūknis un sprauslas, ar ko te dīzeļu nīdēji cenšas baidīt ir fantastiski izturīgi. Sūknis ir vienkāršs kā piecas kapeikas, tāpēc arī grūti nokaujams. Ar TDI transversāli-hipertonisko fazotronu nav korekti salīdzināt. Turbīna, ar manu gandrīz 300'000 noskrējienu, lietojot ne super-mega selenia eļļas, neizrādīja nekādas miršanas pazīmes. Eļļu no maiņas līdz maiņai papildināt nebija nekādas vajadzības, kaut arī motors nekad nebija ideāli tīrs un sauss. Degvielas filtrs der no Opeļa un maksā apmēram neko, tāpat arī gaisa filtrs. MAFs darbojās bez problēmām. Vienīgais, ko nomainīju bija degvielas spiediena regulators, ko par 15 Ls nopirku lietotu no Mercedes CDI dzinēja, un kurš derēja alfai bez jebkādas pielāgošanas. Var palasīt jebkuru par 156-to Alfu rakstītu pircēja rokasgrāmatu, un lai nu par ko, bet par JTD dzinēju neko sliktu neizlasīsi. Un muļķības par smirdēšanu, tarkšķēšanu un kratīšanos. Dīzelis nekratās un netarkšķ bet vibrē. Labs dīzelis vibrē forši un skaņa ir patīkama. Tas ir tā pat kā benzīna dzinēja skaņa, tikai citai gaumei. Ne visi klausās U2. Dažiem patīk arī Rammstain  Un lai nesmirdētu - vajag pēc liešanas kārtīgi nokratīt, lai pēdējais piliens nav uz zābaka. Tad arī nekas nesmirdēs.
Jā, bija citas, tieši manam auto specifiskas problēmas, bet tās bija manas problēmas, radušās ne jau sliktas konstrukcijas, vai rūpnīcas vainas dēl. Jā, ritošā daļa īsti netur mūsu bezceļus, bet kuram vidējās klases auto ar alumīnija piekari tur?
|
Mon Nov 16, 2009 12:04 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Aivars rakstīja:Neviens jau, man liekas, te netaisās apgalvot, ka TDI ir draņķīgs dzinējs. Nu ir labs, ekonomisks un izturīgs. Šobrīd pats esmu pārejas posmā starp iepriekšējo un nākamo alfu, un īslaicīgi esmu iegādājies sev auto ar TDI dzinēju. Ja ir vēlēšanās ekonomēt - tad golf 3 tdi noteikti ir racionālāka izvēle par jebkuru alfu. Tomēr - lai cik labs ir TDI dzinējs - salīdzinājumā ar alfu, lielākais vairums no Vācu (Zviedru) autobūves produktiem ir un paliek tikai un vienīgi pārvietošanās līdzekļi. Auto bez "cuore sportivo", ko ir izjutis katrs, kuram vismaz īsu brīdi ir bijusi izdevība lietot nenojātu alfu. Pat neatkarīgi no tā, vai benzīna, vai dīzeļa izpildījumā.
Es neko īpaši nepastāstīšu par 2,4 JTD, bet 1,9 JTD, vismaz manā gadījumā sevi parādīja no vislabākās puses. Motoram nav nopietnu vājo vietu. Sūknis un sprauslas, ar ko te dīzeļu nīdēji cenšas baidīt ir fantastiski izturīgi. Sūknis ir vienkāršs kā piecas kapeikas, tāpēc arī grūti nokaujams. Ar TDI transversāli-hipertonisko fazotronu nav korekti salīdzināt. Turbīna, ar manu gandrīz 300'000 noskrējienu, lietojot ne super-mega selenia eļļas, neizrādīja nekādas miršanas pazīmes. Eļļu no maiņas līdz maiņai papildināt nebija nekādas vajadzības, kaut arī motors nekad nebija ideāli tīrs un sauss. Degvielas filtrs der no Opeļa un maksā apmēram neko, tāpat arī gaisa filtrs. MAFs darbojās bez problēmām. Vienīgais, ko nomainīju bija degvielas spiediena regulators, ko par 15 Ls nopirku lietotu no Mercedes CDI dzinēja, un kurš derēja alfai bez jebkādas pielāgošanas. Var palasīt jebkuru par 156-to Alfu rakstītu pircēja rokasgrāmatu, un lai nu par ko, bet par JTD dzinēju neko sliktu neizlasīsi. Un muļķības par smirdēšanu, tarkšķēšanu un kratīšanos. Dīzelis nekratās un netarkšķ bet vibrē. Labs dīzelis vibrē forši un skaņa ir patīkama. Tas ir tā pat kā benzīna dzinēja skaņa, tikai citai gaumei. Ne visi klausās U2. Dažiem patīk arī Rammstain Un lai nesmirdētu - vajag pēc liešanas kārtīgi nokratīt, lai pēdējais piliens nav uz zābaka. Tad arī nekas nesmirdēs.
Jā, bija citas, tieši manam auto specifiskas problēmas, bet tās bija manas problēmas, radušās ne jau sliktas konstrukcijas, vai rūpnīcas vainas dēl. Jā, ritošā daļa īsti netur mūsu bezceļus, bet kuram vidējās klases auto ar alumīnija piekari tur?
|
Mon Nov 16, 2009 12:14 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Un vispār mēs esam aizmirsuši, ka bēgot no šausmīgā itāļa var iekrist
klīst baumas ,ka visos opeļos ir alfas 1,9 dīzelis 
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Nov 16, 2009 12:24 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Mon Nov 16, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 11:30 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 5 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|