Atbildēt pie šī temata 19 lapa no 27 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Nākošais
Apdrošināšana
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
buus arvien vairaak gadiijumu, kad peec avaarijas vainiigaa puse sanjems tiesas paveesti paraada bezierunu piedziishanai vai kaa tas process juridiski pareizisaucas. un buus procesi un cilveki maksaas par savu dumjiibu. es, piemeerma, neliktos mieraa, ja manu auto saskaadeetu kaadas sharashkinas octa iipashnieks un tas kantoris manu skaadi notakseetu mazaak kaa iespeejams saremonteet servisaa (es sheit nerunaaju par kuljibiniem un visaadiem citaadiem meistariem) es ticamaak verstos tiesaa ar cheku no servisa, saskanoto pazinojumu, lai piedziitu starpiibu no vainiigaa pat neiejaucot apdroshinaashanas kompaaniju. svariigi ir saremontet pec priekshrakstiem. un ar visu kraasoshanu Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un ar močiem uzmanīgi. OCTA sedz TIKAI moci un slimnīcu. Aprīkojums - no vainīgā. Labi, ja kā ventspils pliko tusā - pac uz plikas dir$as nošļūc,  shura  bet tā ieskatam:
sānu čemodāns - 300 Ls (tas gan vēl varētu būt mocis)   shifty
un no apakšas uz augšu:
zābaki - 100 - 500 Ls
bikses - 100 - 500 Ls
Jaka - 200 - 1000 Ls
Cimdi - 20 - 200 Ls
Ķivere - 100 - 700 Ls

Apgāz kkādu hroma kasti ar diviem šitādiem  yo blingiem virsū - 2000 Ls - bez tirdziņa  45
Kur varianti ? baro putnus

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Un ar močiem uzmanīgi. OCTA sedz TIKAI moci un slimnīcu. Aprīkojums - no vainīgā. Labi, ja kā ventspils pliko tusā - pac uz plikas dir$as nošļūc,  shura  bet tā ieskatam:
un no apakšas uz augšu:
zābaki - 100 - 500 Ls
bikses - 100 - 500 Ls
Jaka - 200 - 1000 Ls
Cimdi - 20 - 200 Ls
Ķivere - 100 - 700 Ls

Apgāz kkādu hroma kasti ar diviem šitādiem  yo blingiem virsū - 2000 Ls - bez tirdziņa  45

hm, ja nu vienigi pedeja laika notikusas kadas izmainas OCTA likuma... vispar OCTA apdrosinasana kompense zaudejumus celu satiksmes negadijuma rezultata cietusajam personam un to mantai, masinai, mocim, majai, celazimei, luksaforam, kastei, zabakiem, telefonam... jebkadai mantai, kas ir mineta policijas protokola vai vismaz saskanotaja pazinojuma.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
un no apakšas uz augšu:
zābaki - 100 - 500 Ls
bikses - 100 - 500 Ls
Jaka - 200 - 1000 Ls
Cimdi - 20 - 200 Ls
Ķivere - 100 - 700 Ls

hm, ja nu vienigi pedeja laika notikusas kadas izmainas OCTA likuma... vispar OCTA apdrosinasana kompense zaudejumus celu satiksmes negadijuma rezultata cietusajam personam un to mantai, masinai, mocim, majai, celazimei, luksaforam, kastei, zabakiem, telefonam... jebkadai mantai, kas ir mineta policijas protokola vai vismaz saskanotaja pazinojuma.

HVZ man viens pazīstams čals ar jurista tieksmēm šito ļečija. Varbūt arī nepareizi

viņam pašam bija gadijums. Moci BTA ar lielām mokām un lamām ņēmās taisīt a par savu misju labi izpildijušo ķiveri - ieteica griesties pie divkājainā alņa, kurš uzbrauca virsū

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu bet tas ir BTA :ejprom:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
nu bet tas ir BTA :ejprom:

mhm, drosi, pieskaitija pie krapniekiem emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
OCTA vispār ir viena filigrāni izstrādāta krāpšanas metode Very Happy
Tīri teorētiski "civiltiesiskās atbildības apdrošināšana" nozīmē to, ka apdrošinātājs sedz visus zaudējumumus (pat, ja tas ir rimi iepirkumu maisiņš ar sasistām olām aiwa  ), kuri radušies CSN rezultātā un kurus var piedzīt no vainīgā civiltiesiskā ceļā. Izņēmuma gadījumiem ir jābūt sīki un smalki aprakstītiem polises līgumā.
Praktiski apdrošinatājs neapdrošina pilnīgi neko, jo izņēmumos ir minēta pozīcija "rupja neuzmanība". Tā kā lielākā daļa avārijas notiek tieši rupjas neuzmanības pēc - apdrošinātājs ar mierīgu sirdi var vērsties ar regresa prasību pie vainīgā... ar ko tad arī tagad pastiprināti sāk nodarboties lēto polišu tirgotāji...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs KASKO 
Kāds apdrošināja savu bellu Gjensidigē? Vai nebija pēc tam problēmas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: KASKO 
Autotop rakstīja:

man ir Gjensidigē apdrošināta. neesmu auto skādējis(stāv tak, nevis brauc Smile ), tāpēc problēmas nav bijušas. tiesa, pie KASKO formēšanas pavisam nekas viņus neinteresē. pat atslēgas nav jāatrāda visas.

Atbildēt ar citēšanu
Jancix rakstīja:
Autotop rakstīja:

man ir Gjensidigē apdrošināta. neesmu auto skādējis(stāv tak, nevis brauc Smile ), tāpēc problēmas nav bijušas. tiesa, pie KASKO formēšanas pavisam nekas viņus neinteresē. pat atslēgas nav jāatrāda visas.

laimīgie, man neviens negrib dot nemaz to Kasko, sāk runāt pār un apkārt, kaut Ko muld par lielu prēmiju utt...
Ne Kasko, ne OCTA gadījumu naff...

Atbildēt ar citēšanu
palaidniex rakstīja:
laimīgie, man neviens negrib dot nemaz to Kasko, sāk runāt pār un apkārt, kaut Ko muld par lielu prēmiju utt...

aiz ko taa?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tikko zvans birojā. Sekretāre jau mājā, paceļu.
-Dobrij deņ, tut Andrej ot Ergo. Strahovku ņenada ?
-man viss kārtībā, man brokeris visu noformē.
- no ņeželaiķe...
- nē !

Nu ble, kā var likt frontlainerus bez valsts valodas zināšanām  Confused  
Man nav nekas pret krieviem, pašam firmā 2 strādā, bet nu mūsdienās šādus "telefonistus" jau nu var/vajag noformēt normālāk...  Mad

Atbildēt ar citēšanu
kurbel rakstīja:
palaidniex rakstīja:

aiz ko taa?

Tiklīdz apstās kas par auto tā uzreiz zsak kaut ko vāvuļot par pašriskiem, lielām prēmijām un cenšās atrunāt no drošināšanas.
Karoč - tai naudas grābjamajā biznesiņā vēljorpojām ir nepietiekama konkurence... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man BALTA piedāvāja kasko bez zagšanas 166. pa 100 ls...un ar izmaksām te viss ir tip top.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis laikam nelasa komentaarus. par kuru no 3 B tu runaa pashlaik, saciidams par kaartiigaam izmaksaam?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 19 lapa no 27 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration