| Autors | 
	Ziņojums | 

arba 
		Member of 

Pievienojies: 16 Jul 2006 
			Komentāri: 5514 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  1975  Alfa-Romeo  GTV 2000 Bertone

| 

Ar4ik rakstīja:j.k. rakstīja:Es varbūt neteiktu "labākas", bet gan "ne tik sap*&^as"  

Tā baltā 164 imho ir izcils piemērs kā nevajag "tūnēt" itaļu auto. tam kak nav naudas un nakas gaazeet apkart ar standartu tas ir praktiski visiem seit esosajiem tam ari nepatik skaists tunings ar gt spider sini sadala par kuram var tikai sapnot un sapnos nolaist... 
labāk nedirs puis, nezinot kas ar ko pārvietojas un cik savos autiņos ir ielicis

_________________ es atgriezos 3 x		  
	 | 
	| Thu Sep 03, 2009 11:31 pm | 
	          | 

| 

elbee 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 21646

| 

balta 164 vienk pretiga, hrometie GTV diski pilngs piziks. un Ar4ik gan jau paaugsies un saks kaut ko saprast, bet pagaidam ieteiksu neizteikt nepamatotus apgalvojumus par "visiem seit esosajiem", vinu finansialajam iespejam, sapniem un masinam   

| 
	| Thu Sep 03, 2009 11:33 pm | 
	          | 

| 

palaidniex 
		Member of 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15407 
			  1996  Alfa-Romeo  Spider

| 

elbee rakstīja:balta 164 vienk pretiga, hrometie GTV diski pilngs piziks. un Ar4ik gan jau paaugsies un saks kaut ko saprast, bet pagaidam ieteiksu neizteikt nepamatotus apgalvojumus par "visiem seit esosajiem", vinu finansialajam iespejam, sapniem un masinam   
Moš man zirneklim atjaunošanas procesā bija bija jāuzmontē megagrāmatplaukts, jāuzliek chromēti spineri un ar līmlentuy vai kaut kādu plastmasas parodiju "jāizaiļo" pakaļējais lukturis vai jāizzāģē priekšā haube tā, lai nebūu 4 acis, bet tikai divas?   

_________________ in Busso we trust...		  
	 | 
	| Fri Sep 04, 2009 9:38 am | 
	           | 

| 

MartinsT 
		Member of 

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 12216 

| 

| 
	| Fri Sep 04, 2009 9:45 am | 
	           | 

| 

palaidniex 
		Member of 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15407 
			  1996  Alfa-Romeo  Spider

| 

| 
	| Fri Sep 04, 2009 9:47 am | 
	           | 

| 

xls99 
		Member of 

Komentāri: 4132

2003  Alfa-Romeo  147GTA

| 

Ar4ik rakstīja:j.k. rakstīja:Es varbūt neteiktu "labākas", bet gan "ne tik sap*&^as"  

Tā baltā 164 imho ir izcils piemērs kā nevajag "tūnēt" itaļu auto. tam kak nav naudas un nakas gaazeet apkart ar standartu tas ir praktiski visiem seit esosajiem tam ari nepatik skaists tunings ar gt spider sini sadala par kuram var tikai sapnot un sapnos nolaist... 
Kas ir GT spider??? neatminos tadu alfas modeli    
Varbut padalies ar saviem tuninga projektiem, paradi bildes, pastasti par parbuves procesu... varbut kadam domas mainisies   
Patreiz vadosais uzskats ir - Alfas netune, vinjas tikai uzlabo   

| 
	| Fri Sep 04, 2009 10:00 am | 
	          | 

| 

MartinsT 
		Member of 

| 

| 
	| Fri Sep 04, 2009 10:03 am | 
	           | 

| 

Nr.7 
		Member of 

Pievienojies: 12 Oct 2006 
			Komentāri: 4677

2000  Alfa-Romeo  156

| 

MartinsT rakstīja:xls99 rakstīja:Kas ir GT spider??? neatminos tadu alfas modeli    

GT + Flexis    

GT + flexis + dzelzceļa sliedes sliekšņos

_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		  
	 | 
	| Fri Sep 04, 2009 10:07 am | 
	          | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

Nr.7 rakstīja:MartinsT rakstīja:xls99 rakstīja:Kas ir GT spider??? neatminos tadu alfas modeli    

GT + Flexis    

GT + flexis + dzelzceļa sliedes sliekšņos 

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Fri Sep 04, 2009 10:42 am | 
	          | 

| 

kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 

Apsveicu Tevi ar to ka Tev patik tas kas Tev patik    Domājams ka ieksh bernauta vai citiem lidzigiem portāliem Tev bus daudz vairāk lidzigi domājošo kā šeit    Veiksmigu Tūnēšanu         

_________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		  
	 | 
	| Fri Sep 04, 2009 10:50 am | 
	          | 

| 

Quattordici 
		Member of 

Pievienojies: 10 Apr 2007 
			Komentāri: 4652

| 

Re: ļaunais šķūnings...   

| 
	| Fri Sep 04, 2009 11:40 am | 
	          | 

| 

xls99 
		Member of 

Komentāri: 4132

2003  Alfa-Romeo  147GTA

| 

BTW ja nu kadam tas vel nav pielecis... shaja topika tiek atspoguljoti eksemplari, kas viennozimigi pierada, ka ari par miiilzigi daudz naudas gaumi nevar noprkt    vai nu ta ir, vai nav.

| 
	| Fri Sep 04, 2009 11:53 am | 
	          | 

| 

Ar4ik 

Pievienojies: 12 Jan 2007 
			Komentāri: 52 
			Atrašanās vieta: ziepniekalns
			  1992  Alfa-Romeo  164

| 

sen jau pardota un dzeki runa nav tikai par 164. jus te tadus eksemplarus nodirsat kuri ir ne vienu vien izstadi izgajusi un guvusi atzinibu a te iet tirs latviesu stils tipa mans auto ir pats labakais nonemiet roza brilles un paskjataties ja noliktu blakus jusejam autinam kartigi uztjunetu alfinu tad jums naktos nokauneties es nesaku ka standarts ir slikts man ari kadreiz bija un domaju ka bus tuvakaja nakotne tacu es nenoniecinasu tapec citus

| 
	| Fri Sep 11, 2009 2:04 pm | 
	           | 

| 

Alsi 

Pievienojies: 16 Nov 2006 
			Komentāri: 3659 
			Atrašanās vieta: D-pils

| 

izstaades tipa Erots 2009 ?

| 
	| Fri Sep 11, 2009 2:06 pm | 
	           | 

| 

MartinsT 
		Member of 

| 

Ar4ik rakstīja:sen jau pardota un dzeki runa nav tikai par 164. jus te tadus eksemplarus nodirsat kuri ir ne vienu vien izstadi izgajusi un guvusi atzinibu a te iet tirs latviesu stils tipa mans auto ir pats labakais nonemiet roza brilles un paskjataties ja noliktu blakus jusejam autinam kartigi uztjunetu alfinu tad jums naktos nokauneties es nesaku ka standarts ir slikts man ari kadreiz bija un domaju ka bus tuvakaja nakotne tacu es nenoniecinasu tapec citus 
a vot gribam un nodiršam, kas tev, sāp kautkas? ko ta nāc mūsu parciņā?    (c)kautkas

| 
	| Fri Sep 11, 2009 3:29 pm | 
	           | 

| 

| 

|