|
3 lapa no 11 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Autotop
Pievienojies: 07 Nov 2008
Komentāri: 27
|
 Удачи
Глеб, удачно тебе продать 156. Не слушай, что пытаются тебе втереть о цене, они в жизни свою альфу не продадут за такие копейки. Ты, вкладывая в свою бэллу столько бабла - рельно выглядишь настоящим альфистом, в отличае от местного лимонада.
|
Sun Jul 19, 2009 7:00 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:ir cilveki, kas ar vienu masinu brauc visu muzu un tadi, kas jau menesi pec cita auto iegades sak didities. piemeerus pasi ziniet
aaa, vel ir tresie, kas neko nepardot, perk tik klat 
na kavo namekaješ????
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Jul 19, 2009 7:58 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
 Re: Удачи
Autotop rakstīja:Глеб, удачно тебе продать 156. Не слушай, что пытаются тебе втереть о цене, они в жизни свою альфу не продадут за такие копейки. Ты, вкладывая в свою бэллу столько бабла - рельно выглядишь настоящим альфистом, в отличае от местного лимонада.
Cenu nenosaka tas cik naudu esi ielicis un cik reizes vēris vaļā motoru. Alfu par lielu naudu reāli nav pārdot (ir daži izņēmumi gadījumā, ja auto dabū pa limonādi jau pa taisno no salona). Diemžēl pieprasījums auto tirgū nosaka savu cenu un Alfa nav no tām pieprasītākajām. Ir tomēr jāsaprot kā ir domāts teikums - "diez vai par tādu naudu pārdosi...". Ar to neviens necenšas pateikt, ka pārdevējs sūdīgs, bet gan to, ka par tādu naudu neviens Alfu negrib pirkt, jo radies iespaids, ka tie ir Itāļu šroti (protams, tas nav vienīgais iemesls), lai gan patiesībā pats vien nopircis šrotu. Es pats biju nopircis šrotu, spļaudījos un lamājos un tomēr mana nākamā mašīna ir tā pati Alfa Romeo tikai ar citu dzinēju un nesūdzos. Un jā, veco es pārdevu par limonādi, lai tikai tiktu pie tādas, ko es vēlos un tādu, kas arī darbojas un iet.
Kā arī to - ir Alfists vai nav - nenozīmē iepriekšminētā ieliktā naudas summa autiņā - pa lielam sakot, tas viss ir attieksmē pret marku kā tādu un pret savu auto.
P.S. Un neviens necenšas nospiest to cenu uz leju (jo šaubos vai starp šiem komentētājiem ir reāls pircējs).
P.P.S. Kaut kā jau jāpiesārņo tas forums!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Jul 19, 2009 11:32 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Hindo rakstīja:Autotop rakstīja:Глеб, удачно тебе продать 156. Не слушай, что пытаются тебе втереть о цене, они в жизни свою альфу не продадут за такие копейки. Ты, вкладывая в свою бэллу столько бабла - рельно выглядишь настоящим альфистом, в отличае от местного лимонада.
Cenu nenosaka tas cik naudu esi ielicis un cik reizes vēris vaļā motoru. Alfu par lielu naudu reāli nav pārdot (ir daži izņēmumi gadījumā, ja auto dabū pa limonādi jau pa taisno no salona). Diemžēl pieprasījums auto tirgū nosaka savu cenu un Alfa nav no tām pieprasītākajām. Ir tomēr jāsaprot kā ir domāts teikums - "diez vai par tādu naudu pārdosi...". Ar to neviens necenšas pateikt, ka pārdevējs sūdīgs, bet gan to, ka par tādu naudu neviens Alfu negrib pirkt, jo radies iespaids, ka tie ir Itāļu šroti (protams, tas nav vienīgais iemesls), lai gan patiesībā pats vien nopircis šrotu. Es pats biju nopircis šrotu, spļaudījos un lamājos un tomēr mana nākamā mašīna ir tā pati Alfa Romeo tikai ar citu dzinēju un nesūdzos. Un jā, veco es pārdevu par limonādi, lai tikai tiktu pie tādas, ko es vēlos un tādu, kas arī darbojas un iet.
Kā arī to - ir Alfists vai nav - nenozīmē iepriekšminētā ieliktā naudas summa autiņā - pa lielam sakot, tas viss ir attieksmē pret marku kā tādu un pret savu auto.
P.S. Un neviens necenšas nospiest to cenu uz leju (jo šaubos vai starp šiem komentētājiem ir reāls pircējs).
P.P.S. Kaut kā jau jāpiesārņo tas forums! 
+1
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Jul 20, 2009 9:23 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
Hindo rakstīja:Cenu nenosaka tas cik naudu esi ielicis un cik reizes vēris vaļā motoru.
Vai tad nē? nokaujot dzinēju bez eļļas un pēc remonta visiem izstāstot, kas tur nav sataisīts kā nākas utt utml. imho cena mainās gan
|
Mon Jul 20, 2009 9:50 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MartinsT rakstīja:Hindo rakstīja:Cenu nenosaka tas cik naudu esi ielicis un cik reizes vēris vaļā motoru.
Vai tad nē? nokaujot dzinēju bez eļļas un pēc remonta visiem izstāstot, kas tur nav sataisīts kā nākas utt utml. imho cena mainās gan 
Nāk prātā tā anekdote, kura beidzās ar vārdiem - ar tādu attieksmi tu to ziloni nepārdosi
jebkurā gadijumā interesanti paskatīties, kā mainās alfistu gaume, izpratne un mērķi
|
Mon Jul 20, 2009 9:56 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Mon Jul 20, 2009 10:00 am |
|
 |
Hindo
Member of

|
MartinsT rakstīja:Hindo rakstīja:Cenu nenosaka tas cik naudu esi ielicis un cik reizes vēris vaļā motoru.
Jā, mainās, pietam uz leju!
P.S. Tā anektdote par ziloni ir laba!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jul 20, 2009 3:21 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Es neesmu cilveeks kursh paardod suudu ar engelja aciim  vienmeer izstastu kas ir taisiits un kaa ir sataisiits. Kaadi ir pashreizejie un gaidaamie defekti utt. Tikai peec tam un tikai ar potencialo klientu es runaashu par cenu. Nekur nav raxtiits ka cena ir pedeeja un neredzu nekaadu jeegu to rakstiit shinii situaacijaa.
Varbuut neesmu labs pardevejs un Rumbulaa buutu sen jau nobankroteejis, bet cik mashiinas esmu pardevis (6 vai 7) neviens nekad neko sliktu nav teicis. Visi ir apmierinaati
Juus varat pirkt Vaacija, Maksikaa, Afrikaa, pa leeto kakji maisaa, neviens vardu nepateiks. Juusu padariishanaas.
Un bez elljas neesmu nekad braucis, kursh sveci tureeja - soli uz priekshu.
Tad, luudzu, varbuut tomeer beigsim bezjegziigi pljaapaat un atstaasim sho teemu mieraa, kaameer atradiisies pirceejs? Ja atradiisies. Bet jaa nee, tad es kautkaa izdziivoshu  laikam
|
Mon Jul 20, 2009 8:17 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Man nepatika sludinājuma tekstā pats pirmais teikums, ka, iespējams, skaistākā Alfa meklē sev saimnieku...
Tas ir tāpat, kā Carslberg reklāmā par iespējams labāko alu, lai gan ir pēdējais mēsls. Tikai atšķirība, ka Tava Alfa nav pēdējais mēsls, man tikai tā asociācija tāda nepatīkama.  ...ar to Carslberg...
Lai gan ir jau daudz citu skaistu Alfu kā Brera, 159... Utt. u.tjpr.
Katram Alfistam sava Alfa sirdī ir pati labākā, skaistākā (izņēmumgadījumi - dārga remonta tuvošanās u.c.)
|
Fri Jul 24, 2009 10:47 am |
|
 |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
Hindo rakstīja:
Katram Alfistam sava Alfa sirdī ir pati labākā, skaistākā (izņēmumgadījumi - dārga remonta tuvošanās u.c.) 
man motors jāpārjauc. tik un tā uzskatu ka manējā ir labākā un smukākā!
Fri Jul 24, 2009 11:05 am |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man noteikti nav ne labākā, ne smukākā. Nekad tā neesmu uzskatījis. Bet tās, kurs ir labākas un smukākas, maksā ŠAUSMĪGI dārgi.  Tātad man ir labākā, kādu varēju atļauties
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Jul 24, 2009 5:04 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
Nu tas ir pizdec, shita pateikt, kungi! Es sava sludinajuma rakstu to, kas man patik, vai ne?
Nosaukshu savu Alfu par vislabako/visskaistako un ielikshu chiriku cenas ailitee. Man liekas ka sheit nevienu vardu neesmu pateicis "ko jus domajat par mani, manu mashinu, manu sludinajumu?"
Ir skaidri un gaishi teikts: es mekleju pirceju, visu parejo privataa aprunaasim. Kas nav skaidrs?
Patiik, nepatiik, reaali, nereaali... beidzam floodu!
|
Fri Jul 24, 2009 9:01 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es tev pasaku tieshi sejaa - ja man buut kaaposts, es to auto pirktu - man vienmeer ir patiksui feisliftotaa 156! un kraasa
|
Fri Jul 24, 2009 9:53 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
Ja kas, tad autinjš vēl (neticami!  ) tirgojas. Noskrējiens patlaban ir ~94K
- jauns dzīnēja aizsargs,
- jauna TA (Augusts, ar vienu vieninieku),
- samainīti priekshejie plaukti + 4 bukses + savirze,
- jaunie un taisnie 17-tie lietie diski,
- restaurēta kārba,
- restaurēti ģena un stūres suknis,
- samainīta ģeneratora sīksna,
- notīrīts K&N filtrs.
8500 EUR (vai ~160 EUR mēnesī DnB Nordam)
Prasa šadus ieguldījumus:
+ jānopūlē (pēc ziemas)
+ ir jābūt gatavam likt Koņus (nu... tas jau kā kuram)
+ eemmm... viss
P.S. Ak, nē! Vēl ir jāpielīmē sliekšnis vienā vieta un jāpārkraso stiprinājumus spoguļiem
P.S.S. Var samainīt uz kādu kārtīgu 155 =))))
|
Tue Oct 27, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 7:46 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 11 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|